Eşim beni ve görümcemi hırpaladı, kendimizi nasıl affetireceğiz 😔😔?

Eşim çok dindar katı kuralları olan biri ve öfke kontrolü var ve bizi hep uyarır şunu bunu sakın yapmayın der ama biz basımıza buyruk davranıyoruz bazen  olay da şu görümcemle ben yüzümüzün yarısı olan wp de sadece bayanların oldugu yere resim paylaştık ondan gizleyelim dedik ama eşim görmüş bunu daha önceden yapmıstık ozaaman uyardı ikinci kez görünce utanmanız yok mu nasıl paylasırsınız erkeklerin görecegini bile bile bide gözlerine sürme de cekmisler siz beni delirtmek mi istiyorsunuz bagırark söyledi görümcemi hırpladı sonra beni hırpladı kollarımzdan tuttu sırtımıza vurdu kendinize gelin kendinize sizi erkekler gördü böyle nasıl rahatsınız dedi birdaha asla bunu yapmayın benim tepemi attırmayın dedi ablamı örnek alın dedi sonra araya annemler girdi kayınbabam sakinleştirmeye çalıştı. ben ondan nasıl özür diliyeceğim ne görümcemle ne de benle konusuyor kendimizi nasıl affettiricez  çok üzgünüm onu çok seviyorum o da beni sancılarım olunca beni motive eden adam bizi hep el üstünde tutan adama kendimzi nasıl affetrircez
Eşim beni ve görümcemi hırpaladı, kendimizi nasıl affetireceğiz 😔😔?