ANNEM, BABAM VE BABAANNEM?

Arkadaşlar BIKTIM. Babannem eskiden anneme kötü şeyler yapmış, haala da arkasından konusuyor herkese annemin dedikodusunu yapıyor. Annem de hani, vur eline al ekmegini yani. Çok sessiz sakinmiş, Şu an öyle değil. Annem su an ilaçlarla duruyor, babannemin en basit hareketi artık anneme batıyor, annemin psikolojisi iyi değil. O da Sürekli babannem hakkında konuşmaya başladı artık, babam hep arada kalıyor. Keşke ölsem bari diyor. Ben BIKTIM. ALLAH KEŞKE BENİMDE BELAMI VERSE. Annem işten geliyo mesela, babannem oturuyo, annem bir "merhaba" bile demiyo. Ya babannemi saymıyo resmen. tamam önüne ekmeğini aşını koyuyo ama napıyon nasılsn bile demiyo. İlginç ki babannem anneme hep laf atar, napıyon falan diye. Ya babannem iki yüzlü aslında... Annem cidden iyi değil. her şeye sinirleniyo, ablamla ben 3aydır konusmuyoruz ki bu benim umrumda değil. yokmuş gibi davranıyoruz. 21 yasındayım, okuldan eve gelmek istemiyorum, babam çok üzülüyor bu duruma, ben de babamı üzgün gördükçe anneme kinleniyorum. Annem bilmiyorum ya değişik bir kadın. yemek yaparken bile sinirleniyo kendi kendine yemege kızıyo yemin ederim ilginç ilginç hareketler. agzında iyi laf yok resmenç. bugun gene babamı üzdü ve anneme dedim ki "SEN ÇOK AMA ÇOK KÖTÜ BİR EŞSİN!!!" o da bana salak canım dedı... yani böyle BIKTIM SEVGİSİZ BİR ANNEM VAR VE DEDİĞİMDEN DOLAYI DA GRAM PİŞMAN DEĞİLİM. gene de canımı isteseler 1sn düşünmem veriririm ama yaş olmus 44 nasıl düzelecek ben napacagım dostlar vallaha da billaha da bıktım!!! babam bile agladı gecen YETERR ÖLSEM DE KURTULSAM. BENİ HAYATA BAGLAYAN SEYLER SADECE YAŞAMA UMUDUM PLANLARIM VE OKULUM HEPSİ BU.
ANNEM, BABAM VE BABAANNEM?