Annenizi mi daha çok seversiniz yoksa babanizi mi? Ve sebebi nedir? :)
ayirim yapmak olmaz tabii ikiside ayni sevilir. Ama bazen birini daha çok seversin bazi sebeplerden dolayi..
ama tabi ki yinede ikiside candir❤

bugün annesiyle babasını ayırt edenler yarın birgün anne baba olduklarındada evlatrını kayırırlar sıkıntı sizin gibi anne baba olamaz inş
Ayirim yapan insanlarin sebepleri var bay çok bilmiş. Kimin babasi onu terk edip çeker gider. Kimin babasi sevgi gostermez ama elin çocuguna butun sevgisini verir. Kiminin babasi cocugunu dover kufurler eder. Kiminin babasi cocugunun annesini gozunun onunde dover. Sen bunlari anlamiyorsan bu ayirim yapanlarin suçu değil.
ne olursa olsun o sizin atadır anadır. Kim anne baba çocuklarına hakkını helal etmezse cennetin kapılarından geçemez.
Olmaz olsun öyle ata
Hic birşey. hayvanlarda bile anne önce gelir. hiçbirşey annenin yerini tutamaz tutar diyen yalan söyler
babamı Allh blsnı versn babamn :) annem tabiki
Cevap
5Cevap
Elbette ayrım yapılmaz ama kızlar için anne idoldur arkadaştır sirdastir yoldastir erkek içinse baba öyle ama sonuçta her ikisinin yeri ayrı
ikisi de canım. ama annem daha çok fedakarlık yaptı benim için o kaldırdı en zor zamanlarımda
Annemi biraz daha fazla seviyorum.
babamla daha iyi anlaşırız
İkisini de eşit seviyorum.
Ikisinede kurban olurum 😊😊
tı tı seçmek mümkün değil :)
Babam 💪
Anne..
anaaa
ikiside
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar