harkadaşalar merhaba. bizim nenelerimiz başlarını yazma ile tülbentle kapatırlar işlerine, tarlaya öyle giderlerdi. ne bir erkek bakardı ne de tacize uğrarlardı. şimdi ki kızlar başlarını 30 yıldır memleketimize girmiş öncesi rahibelerin giydiği türban ile kapatıyorlar ve çoğu parklarda bahçelerde muah muah öpüşüyorlar. öpüşmek tabi ki doğal bir şey buna bir şey demiyorum fakat türbanı kutsal bir şeymiş gibi göstermek çok ama çok aptalca. türban baştan sona kadar siyasi bir semboldür türkiye'de..
" güzel anamı lütfen dinleyin..." biz rahatça ata bindik, ıssız ormanda koyun gittik başımız çoğu zamanda açıktı ve kimse bizi rahatsız etmedi diyor. anadolu böyledir işte ne arap bozması olmuştur ne de amerikan köpeği... günümüzde bu değişiyor tabi.
işte memleket bunlardan doldu. hiç bir yere giremeyen seviyesizler imam hatiplerde geri kafalı şeklen müslüman olduğunu zanneden ama hiç bir şey olamamış insanlar ile doldu.
Her gün başı açıklara, içki içenlere hakaret ediliyor ve kadın aşağılınıyor. Atatürk'e hakaret normal bir şey haline geldi. Türk tarihi böyle acı günlerden hiç geçmedi. Müslüman olduğunu zanneden gavur sümer fa---şeleri her yerde. allah sonumuzu hayretsin. bu ülke akepeyle ya da özalla birlikte müslümanlıkla tanışmadı.
türbana karşıyım, ithal bir siyasi semboldür. bizim analarımız tülbent-eşarp-yazma takarlar
türbana evet. hüloğ
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar