- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
PİLOT :D PİLOT :D PİLOT :D PİLOT :D PİLOT :D PİLOT :D PİLOT :D PİLOT :D PİLOT :D PİLOT :D PİLOT :D PİLOT :D PİLOT :D PİLOT :D PİLOT :D PİLOT :D PİLOT :D PİLOT :D PİLOT :D PİLOT :D PİLOT :D PİLOT :D PİLOT :D PİLOT :D PİLOT :D PİLOT :D PİLOT :D PİLOT :D PİLOT :D PİLOT :D PİLOT :D PİLOT :D PİLOT :D PİLOT :D PİLOT :D PİLOT :D PİLOT :D PİLOT :D PİLOT :D PİLOT :D PİLOT :D PİLOT :D PİLOT :D PİLOT :D PİLOT :D PİLOT :D PİLOT :D PİLOT :D PİLOT :D PİLOT :D PİLOT :D PİLOT :D PİLOT :D PİLOT :D PİLOT :D PİLOT :D PİLOT :D PİLOT :D PİLOT :D PİLOT :D PİLOT :D PİLOT :D PİLOT :D PİLOT :D PİLOT :D PİLOT :D PİLOT :D PİLOT :D PİLOT :D PİLOT :D PİLOT :D PİLOT :D PİLOT :D PİLOT :D PİLOT :D PİLOT :D PİLOT :D PİLOT :D PİLOT :D PİLOT :D PİLOT :D PİLOT :D PİLOT :D PİLOT :D PİLOT :D PİLOT :D PİLOT :D PİLOT :D PİLOT :D PİLOT :D PİLOT :D PİLOT :D PİLOT :D PİLOT :D PİLOT :D PİLOT :D PİLOT :D PİLOT :D PİLOT :D
01 Yorumla
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Bence kimseye sorgu sual vermeden yaptığın iş, dünyanın en güzel işidir..
Ver her istediğinde yağabildiğin elbette..10 Yorumla
- +1 yıl
katılıyorum sana böyle büyük bir şirket sahibi olmak isterim toplantılarım olsun iş seyahetlerim olsun bir sürü insan çalıssın yanımda bana saygı duysunlar falan filan
01 Yorumla
doktor olmak acile hasta geliyor hep heyacan ,çekilin ben doktorum diyip saatlerce ameliyatlara girmek, stress,acaba hasta yakınları döver mi,inş olurım ya :D
02 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
55Cevap
Abi ben şu karda kaymaktır banji janpingmi nedir o tür şeylere bayılıyorum meslek olarak yapılıyosa tabi :) İş anlayışıma bak eğlenelim para versinler :)
11 Yorumlaspor antrentörlüğü güzel hem spor yapıyosun hem para kazanıyorsun
11 YorumlaDiğer konusunda 2,9b cevap paylaştı. Moleküler biyoloji ve genetik.Hedeflediğim meslek bu ve kazanınca hiç sıkılmadan çalışcağıma inanıyorum çok keyifli bir alan bence. :)
10 Yorumla- +1 yıl
yazar
bak burda herkes yazar bıktırmıyor
eğlenceli ve keyifli
hem de iyi yazar olursan sadece puanlar ve ünvan GURU değil iyi para alırsın00 Yorumla radyo programcılıgı :D ama kalkıpta dosta doğru, hergün bir hadis falan gibi şeylerden bahsetmiyorum tabi :d gülmeceli güldürmeceli programlardan
02 Yorumla- +1 yıl
bir bilim adamı üstümde deney yapsın, kobay olayım yani. Deneyde; bir insan hayatı boyunca yan gelip yatsa, her istediği karşılansa psikolojik olarak nasıl bir durumda olur (50-60 yıllık bir deney ) ne güzel olurdu
00 Yorumla - +1 yıl
can kurtaranlık , telefon operatörlüğü, ve özel dedktiflik
10 Yorumla Bence gurme şefler en iyi yemeklerini sizin icin hazırlıyor istediğini yiyebiliyosun üstelik 5kurus para dahi vermiyosun :D
00 YorumlaAşçılık. Yaşasın yemek yapmak ve o yemekleri yiyen insanlardaki keyfi görmek.
00 Yorumlabilim adamı olup inanılmaz buluşlar yapmak keyifli olurdu.
ama biri benim yerime satmakla, para kazanmakla filan uğraşacaksa :)00 YorumlaRadyocu olmak. Eğlenceli bir tarafı var hiç bıkmam heralde. :D
00 Yorumlaholding sahibi olsan ne olucak dostum paso twitter face fasa fiso sekreter fantazisi olur o dediğin :...dj lik abicim onlar eğlendirmekle görmek ...senide eğlendirecek müzik le en iyi iştir...
00 YorumlaYapım sektörünü hayal edenler de var ne diyim... Bir gün dizi & film işinden başka her türlü mesleği yapabilmeyi dilerim.. :)
00 Yorumlaturizm sektöründe çalışmak mesela
12 Yorumla- +1 yıl
çok seksisin sen çalışabilirsin :)
- Gizli Üye(36-45)+1 yıl
Sivil polis olmak bence belinde silahın telsizin cebinde paran altında araban vs. vs. eğlenceli meslek aslında :)
04 Yorumla- Cevap sahibi+1 yıl
Yok yozgatta yaşıyorum burdaki polisler böyle hiçbir iş yaptıkları yok çarşının göbeğinde arabada yemek yeyip içiyolar belin silah elinde çayı keyiflerine diyecek bişey yok küçük şehir olduğu için böyleler bende onların yerinde olmak isterdim .
- Cevap sahibi+1 yıl
Küçücük şehir zaten en uzak yerine gitmek yarım saat sürer her yere yürüyerek rahatlıkla gidebilirsin . Küçük bir çarşısı var saat kulesinin dibinde geziyolar parayı harcıyacak yer bulamıyorlar o derece gelişmemiş bir yer.
- +1 yıl
dans öğretmeni olmak, oyunculuk, gezerek program yapmak
00 Yorumla - +1 yıl
kuyumculuk...hele ki atalyosi...altına şekil vermek çizim yapmak gerçektende çok eğlenceli
00 Yorumla - 00 Yorumla
Fotoğrafçılık ve DJ. Kesinlikle her ikiside fazlasıyla eğlenceli..
00 Yorumlainsan elde ettikce daha fazlasını istemeye programlı yani yok
00 Yorumla- +1 yıl
Dünyayı gezerek program yapmak
11 Yorumla sevdiğin işdir marangoz ya da çöpçülük öyle değilmi..:)
00 Yorumlaköpeklere fısıldayan adamı biliyorsan favori mesleğim o adamın işi:)
10 YorumlaEğlenceli olsa neden iş olsun ki. neden para versinler ki üstüne bir de
00 Yorumla- +1 yıl
dalgıçlık cevabım cok kısaymıs
10 Yorumla - +1 yıl
chat yaparak para kazanma hjfhkgb
10 Yorumla Resimdekileri uçurmak,insanlığa fayda sağlamak
00 YorumlaAnimatörlük, oyunculuk.
00 Yorumla- +1 yıl
Biyologluk bence ya da adliyede biyolog olmak
00 Yorumla - +1 yıl
Şarkıcılık ve oyunculuk.
00 Yorumla Kadın Voleybol Milli Takımı'nda masörlük: )
00 YorumlaÇizerlik, ama ne yazık ki yapamıyorum...
00 Yorumla- +1 yıl
paraşüt veya wingsuit yapmak
00 Yorumla Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. film yönetmeni olmak cok eglenceli görunuyor
01 YorumlaGalericilik, müteahhitlik, filo kiralama, lojistik
00 YorumlaSahaf -kısa kısa kısa
00 Yorumla- +1 yıl
sunnetcilik
44 Yorumla- +1 yıl
ne oldu yav kökten mi keseceksin
- +1 yıl
intikam ne alaka ya cok yaramazdi erkek kardesim yerinde durmuyordu yapmadigi yaramazlik kalmamisti neyse birgun sunnet oldu sabahtan öyle terbiyeli öyle sakin olmustuki :D oyuzden sunnetci aklima geldi
- +1 yıl
P*rno yıldızlığı olabilir sanırım
11 Yorumla- +1 yıl
:))))))))))
Diğer konusunda 5,1b cevap paylaştı. Eski arabaları toplayıp yenilemek.
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen ben de, çok hoşuma gider di.
Ressamlık ya da Fotoğrafçılık
20 Yorumla- +1 yıl
bence DJ olmak en eğlenceli meslek
10 Yorumla Bilişim tek. uzm. hiç pişman değilim.
00 YorumlaBeden eğitimi öğretmenliği
10 Yorumla- +1 yıl
Bombardıman uçağı ile şehir bombalamak
01 Yorumla Diğer konusunda 732 cevap paylaştı. vedat milör olmak istiyom
00 Yorumlakadın dogum uzmn :))))
04 Yorumla- +1 yıl
ohaaaaaaaaaaaa
- +1 yıl
resteurant sahibi olmak isterdim
00 Yorumla - +1 yıl
mali müşavirin yanında muhasebeci ama Tülay'la <3
00 Yorumla - +1 yıl
askeri pilot , futbolcu , oyuncu
00 Yorumla - +1 yıl
jeolojiii :) dağ taş geziyorsun :D
00 Yorumla kendi kendine yapılan iştir
00 YorumlaDiğer konusunda 62,5b cevap paylaştı. turizim sektörü olucak aga
00 Yorumla- +1 yıl
annelik :)
23 Yorumla- +1 yıl
acil doktorluğu
- +1 yıl
annelik maaşı iyimi :))
- +1 yıl
kesınlıkle daha ıyı home ofıcce calısıyorsun sevdıklerınle berabersın ve maasını bıle senın yerıne ceken bı erkek var hayatında:)
- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Öğrenciliikkk :DD:D:D::
00 Yorumla - +1 yıl
dövüş :D ne stres kalır ne bişey..
10 Yorumla marangoz..
02 YorumlaDiğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yazar olmak sanırım.
10 Yorumla- +1 yıl
iş varsa keyif yoktur.
00 Yorumla tersine mühendislik
00 YorumlaBir insan herşeyden sıkılır.
00 Yorumla- Devamını Gör (21)
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar