Eğitim & Kariyer Mesleğinizin sizin için en keyifli yanı nedir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Mesleğinizin sizin için en keyifli yanı nedir? Mesleğinizin sizin için en keyifli yanı nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
s Arag0rn Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 2b cevap paylaştı. Yönetmek, önemli kararlar almak. 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Mesleğin ne Yorumla
Traianus Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl İs imkanlarının çok olması ve sevdigim meslek olması.(Biyolog) 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Güzelmiş. Nerede çalışıyorsun Yorumla Traianus 1 yıl Ruzgar enerji santralinde araştirma ve gozlem ile bulgularin raporlanması. Yorumla
Bravissimo Takip Et Master Yaş: 37 1 yıl Hayal edip tasarladıklarım gerçeğe dönüşüyor ve çalışan işe yarayan bir ürün oluyor. 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Ne tasarlıyorsun Yorumla Bravissimo 1 yıl Makine Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Saatlerce oturup dusunme eylemini meslege döktüm daha nolsun dusunce ozgurlugunde geziyorum 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Mesleğin ne Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Felsefeciyim Yorumla TheMajestic 1 yıl en bomba cevap sende Yorumla
ᴀʟᴏɴᴇᴀɴqᴇʟ Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Birbirinden tatlı çocuklarımın olması 🥰 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Öğretmen misin Yorumla ᴀʟᴏɴᴇᴀɴqᴇʟ 1 yıl Olacam inşallah Yorumla
Deplasmanda_Plasebo Takip Et Xper 5 Yaş: 27 1 yıl Yangın merdiveninde sigara kahve yapmak sessiz sakin mis 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Bu kadar mı Yorumla Deplasmanda_Plasebo 1 yıl Bu kadar Yorumla
indifferent28 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Tasarım yapmak 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Mesleğin ne Yorumla indifferent28 1 yıl Mühendisim Yorumla Soran 1 yıl Ne mühendisi Yorumla indifferent28 1 yıl Malzeme metalurji Yorumla
Macera0707 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 95% 1 yıl Sürekli heyecan ve tatil 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Mesleğin ne Yorumla Macera0707 1 yıl Yönetici, resort Yorumla
elcdrummer Takip Et Guru Yaş: 45 1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 311 cevap paylaştı. Üretümün içinde olmak. 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Ne üretiyorsun Yorumla elcdrummer 1 yıl Araba parçalrı üretiyoruz, ben end. müh. yim, üretim müdürlüğü yapıyorum. Yorumla Soran 1 yıl Güzel bir iş. Kolay gelsin 😊 Yorumla elcdrummer 1 yıl Sağol, senin mesleğin ne? Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Insanlara dokunabilmek onlara destek olabilmek 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Mesleğin ne Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Psikologum Yorumla Soran 1 yıl Sabahtan akşama kadar bir odanın içinde insanların dertlerini dinlemek sıkıcı olmuyor mu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Meslegini seviyorsan olmuyor Yorumla Soran 1 yıl Sevmeyenler de vardır illa ki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yqpmasin o zaman Yorumla
DeliAdam31 Takip Et Guru Yaş: 47 , eic 40% 1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 426 cevap paylaştı. Özgürlük 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Fazla özgürlük de iyi değil Yorumla DeliAdam31 1 yıl Size göre öyle bana göre böyle 😉 Yorumla
TheMajestic Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl yurtdisini gezmek 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Mesleğin ne Yorumla TheMajestic 1 yıl serbest meslek 😉 Yorumla
Ancle07 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Anonim kalmak 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Mesleğin ne Yorumla Ancle07 1 yıl boş ver Yorumla
Muharrem018 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Şehir şehir gezmek 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Mesleğin ne Yorumla Muharrem018 1 yıl Kırtasiye de dağıtım yapıyorum Yorumla Soran 1 yıl Toptancı mısın Yorumla Muharrem018 1 yıl Hem toptan hem parekende Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl kadınların ilgi göstermesi 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Mesleğin ne Yorumla Cevap sahibi 1 yıl sence Yorumla Soran 1 yıl Ne bileyim ben Yorumla Cevap sahibi 1 yıl tahmin edebilirdin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Yönetmek, önemli kararlar almak.
Mesleğin ne
İs imkanlarının çok olması ve sevdigim meslek olması.(Biyolog)
Güzelmiş. Nerede çalışıyorsun
Ruzgar enerji santralinde araştirma ve gozlem ile bulgularin raporlanması.
Hayal edip tasarladıklarım gerçeğe dönüşüyor ve çalışan işe yarayan bir ürün oluyor.
Ne tasarlıyorsun
Makine
Saatlerce oturup dusunme eylemini meslege döktüm daha nolsun dusunce ozgurlugunde geziyorum
Mesleğin ne
Felsefeciyim
en bomba cevap sende
Birbirinden tatlı çocuklarımın olması 🥰
Öğretmen misin
Olacam inşallah
Yangın merdiveninde sigara kahve yapmak sessiz sakin mis
Bu kadar mı
Bu kadar
Tasarım yapmak
Mesleğin ne
Mühendisim
Ne mühendisi
Malzeme metalurji
Sürekli heyecan ve tatil
Mesleğin ne
Yönetici, resort
Üretümün içinde olmak.
Ne üretiyorsun
Araba parçalrı üretiyoruz, ben end. müh. yim, üretim müdürlüğü yapıyorum.
Güzel bir iş. Kolay gelsin 😊
Sağol, senin mesleğin ne?
Insanlara dokunabilmek onlara destek olabilmek
Mesleğin ne
Psikologum
Sabahtan akşama kadar bir odanın içinde insanların dertlerini dinlemek sıkıcı olmuyor mu
Meslegini seviyorsan olmuyor
Sevmeyenler de vardır illa ki
Yqpmasin o zaman
Özgürlük
Fazla özgürlük de iyi değil
Size göre öyle bana göre böyle 😉
yurtdisini gezmek
Mesleğin ne
serbest meslek 😉
Anonim kalmak
Mesleğin ne
boş ver