Sütyen, özellikle sıkı ya da kablolu bir sütyen, kan dolaşımını daraltıyor ve sağlık sorunlarına yol açıyor. Buna ek olarak, cilt tahrişine, rahatsızlıktan kaynaklanan huzursuzluğa ve kayışlardaki ve telin altındaki derinin kararmasına neden oluyormuş. Paylaşmak bilgilendirmek istedim. Özgür bırakın onlar en azından geceleri...
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
O kararmayi yasadim maalesef tam koltuk altından omuza doğru olan sağ göğsümde. Neyse ki cilt bakımına gidiyorum gecicek. İşte bir yanlış kullanıp nelere sebep oldu.
Hepsi de çıkartıyorum demiş hiç sanmıyorum evde çıkartılarak gezildiğini tamam yatarken cikartiliyoda gün içinde de sütyensiz gezilir mi bı sure sonra sarkmalar meydana gelir
Valla emin ol sarkiyo bı sure sonra bedenle ilgisi olduğunu düşünmüyorum önem vermezsen eğer oda poyar yani sarkık göğüsler de karşı cinsi cezbedeceğini sanmıyorum
80 B oldu cok buyuk olsun diye yaptirmadim zaten dolgulu sutyen takiyordum 75 . simdi 80 dolgusuz takiyorum. Yani hava olsun diye degil kendim icin. dekolte falan giymem. v yaka bile giymem. kendim icin kendimi iyi hissediyorum.
Baya canim yandi biliyor musun bir ay. kasin altina koydular o daha risksizmis. his kaybi yonunden ya da so radan komplikasyon yonunden. gogus kasinin altina koyuldu.. ilk yapildiginda şişi füze gibi semsert ne gunlerdi
Yok olmiycak süt bezlerine kanallarina bir tesiri yok. kasin altinda duruyorlar. Meme ucunda his kaybi olma riskine karsi da gogus altindan kesi açildi. memede his kaybi da yok. gayet iyi durumda. ama iste normal bir gogus gibi yumusak degil sanki. yani aslinda ilerde sarkma yapmaz o iyi
En İyi Cevaplar