Sevdiğim adama doğum gününde kendimi teslim ettim, gözünde masumluğumu yitirdim mi?

Daha önce 3 yıl kadar süren bir ilişkim vardı ve onunla birlikte olmuştum fakat konuşacak bişeyimiz kalmadı, aşk bitti ve ayrıldık. Ben sadece sevdiğim kişiyle yaşadım bunu fakat şimdi karşıma çıkan erkek hayatımın erkeği her anlamıyla ve bana deli gibi aşık fakat birlikte olduktan sonra geleceğe dair çok konuşmamaya başladı ama hala gözümün içine bakıyor bana kıyamıyor fakat daha önce yaşadığım şey onu o kadar yıktı ki birlikte olurken bile gözleri buğulu buğulu oldu, aklıma geldikçe aklımı kaçıracak gibi oluyorum dedi. Geçmişimle ilgili hiç bir şey bilmek istemiyor, eğer öğrenirsem aklımı kaçırırım diyor bana dokunurken bile tedirgin bunun sebebi nedir? Onu böyle görmeye dayanamıyorum sürekli sende yaptın, sen de neler yaşadın en azından ben sevdim yaşadım diyorum ama nafile çok kıskanç ve yatakta hiçbir şekilde konsantre olamıyor. Acaba gözünde masumluğumu kaybetmiş olabilir miyim onu kendime yeniden nasıl bağlayabilirim. aklında hiç soru işareti kalmasın istiyorum
Sevdiğim adama doğum gününde kendimi teslim ettim, gözünde masumluğumu yitirdim mi?