Allah beni cezalandırıyor olabilir mi lütfen yorumlarınızı yazar mısınız?

Bir süredir babamın burnu kanıyordu. Bugün sabah annemle ben uyurken bir anda bağırmaya başladı kan durmuyor diye hepimiz yataktan sıçradık annem önden koştu "aman allahım buda ne" diye tepki verince korktum gidemedim içeri yatağımda oturdum ağlamaya başladım. Annem hemen taksiyi aradı babam o an bile beni düşünüyordu yerlerdeki kanları temizlemeye çalışıyordu ben görürüm korkarım diye. Hastaneye giderken annem babamın ağzına bir havlu verdi kan o kadar çok akıyordu ki bardaktan boşalırcasına. Çok korktum. Bana giderken sakın banyoya girme dediler. Ama insan işte merak ediyor girdiğimde gördüğüm görüntüyü size anlatamam. Hani lavabo tıkanırda su yarısına gelir YA full kandı. Yerler duvarlar aynanın üzerindeki kremler, diş macunu, fırçalar bile kan olmuştu. Ağlayarak çıktım geri. Bir süredir babama kötü davranıyordum yemek yerken şağırdatarak yemesi, eve hiçbir katkısı olmaması, bizimle ilgilenmek yerine sürekli maça gitmesi yüzünden evde sürekli tartışma çıkıyordu. Bende defalarca sesi yükselttim abim de annemde çok kötü davranıyorduk son zamanlarda. Sizce ölür mü? Ben babamı çok sevmediğimi düşünürdüm ama bugün onu o şekilde görünce kaybetmekten ne kadar korktuğumu anladım sabahtan beri ağlıyorum. yorumlarınızı alabilir miyim?
Allah beni cezalandırıyor olabilir mi lütfen yorumlarınızı yazar mısınız?