link Videoyu ve izleyin ve sonra cevap ve oylama yapın
Afrikalı futbolcu
Patlıcan türü
Düşük not veren hoca
Bir hayvan türü
Arkadaşlar arasında hitap şekli
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer genelde dün söylediiklerini inkar eden sözde yardım ediyorum diye insanların iyi niyetlerini kullanan onları sömüren gözünü hırs ve intikam bürümüş olan gösteriş budalası menfaatçi en son sevdiğim bir arkadaşımın Kasımpaşa dolaylarında gördüğünü söylediği ve tahminimizce uzun boylu olan bir canlı türüdür.
Buyrun bakın gavat ne demekmiş tdk sözlüğüne göre, biliyorsunuz marjinali değiştirmişti tdk acaba gavat ı da değiştirecek mi?!
link
Ülkesini satan, yahudi işbirlikçisine denir. Genelde Kasımpaşa'da görülen bir canlı türüdür.
kesinlikle haklısın. Boyu da uzun muş galiba öyle diyorlar :))
tayyosun bu siteye üye oldugundan süpheleniyorum. nezaman hakkinda bisey yazsam dakikasinda eksi gelio jjfsrtjbvhii.
basbakanliga mail attim yolarim biyiklarini tayyos panpa diye. evim basilir mi? ):
cemaat ? ):
Cevap
11Cevap
gavatı aptal, şapşal tarzı bir kelime sanıyordum. bu yüzden arkdşlarıma çok derdim. gerçek anlamını az önce öğrendim. vali harbiden ayıp etmiş.
gavat her yerde aynıdır eşini satan adama gavat denir sanırım valide vatandaşı kendi gibi sanmış... ;)
bknz. karısını başkalarına pazarlayan adam
Çok güzel bir hitap şekli :D
bi vatandaş var ona bu isimle selenırler buralarada adana valisine çok bozuluyor benim yetki ve makamımı nasıl kullnır die :P
Eş anlamı dürzüdür. Bölücü, gerici ve rejim düşmanı olandır. Terlikli Hitler de denir.
bop es baskaninin kisaltilisi.
En iyi cevap
Siteye üye olsa gene iyi. Seksi mesajlarla aklını çelip, arkadaş listesine ekletirdik. Sonra mesajla bildiğim bütün küfürleri yazardım asdasasasd
Almanya'da oturuyorsan hayır ):
gavat afrikalı bı futbolcudur asdfghj :DD
Gavat diye yazılır, Tayyeap diye okunur.
Gavatı bilmem de kavas olanı Adana valisi.
00:55'i tercüme eder misiniz
eski sevgilim olur kendisi
Bir çeşit ''p**evenk'' türüdür yahu .
karısını başka erkeklere seviştiren demek
O şerefsiz valinin ta kendisi anlamı p**evenk
Ahahaha Gavat djkgfsdhk
İş adamıdır.
Adana valisi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar