Kurumuş kan lekesi nasıl çıkar Böyle bir durumda ne yapmam lazım?

15 tatilden 7 gün önce servise regl kanı bulaşmıştı. yanımdaki kız ve arkamdaki iki erkek de bunu gördü Bende 5 gün boyunca (hafta sonları da okul var) servise binmeyip başka bir arabayla okula geldim. Ama okul geçen pazartesi başladı (özel okul günler farklı) ve ben cuma servise bindiğimde o kan hala ordaydı bende çok nadir oraya otururum genelde ilk binenlerden olduğum için o koltuğun hemen yanına otururum çıkışta bir tek bazen oraya geçerim. ama malum oraya oturmak durumunda kaldım. mendille 3 gündür orayı silmeye çalışıyorum geçmiyor. ki üstelik bizden sonra da öğrencileri aldığı için öğrenciler bu ıslaklık ne diye sormuştur. bende 3 gündür orda oturduğum için anlaşılmıştır çünkü gelirken asla oraya oturmam malum yanımdaki kız da gördüğü için oraya oturmaz o yüzden ona yer verip oraya ben oturuyorum felaket bir durum ne yapacağımı bilmiyorum leke çıkmıyor. şimdi napmalıyım lekeyi çıkarmayı boşverip orda oturmaya devam mı etmeliyim, yoksa lekeyi çıkarmalı mıyım nasıl çıkacağını da bilmiyorum gerçi çok felaket bir durum ağlama seviyesine getirdi.
Kurumuş kan lekesi nasıl çıkar Böyle bir durumda ne yapmam lazım?