Kuzenimin bebeğine benim seçeceğim isim koyulacak, doğum için normal şartlarda son haftaya girildi kız olacak ve henüz aklımda hiç isim yok :)
Önereceğiniz kız isimlerini merakla bekliyorum ^_^
Önereceğiniz kız isimlerini merakla bekliyorum ^_^
Zeynep çok hoş ya efendimiz asm kızlarından birsinin adını Zeynep koymuş söylemside kulağa da çok çok hoş geliyor manası da çok , en değerli süs mücevherler , babasının süsü anlamına geliyor :)..
Nurgül de güzel bir isim ..
Ebrar güzel , esila Kur an da esile olarak geçiyor ebrar da bir çok yerde geçiyor , Hira mağara nın adı yani anlamı bir kızda kaba durur bence , ama ebrar hayırlar faydalar anlamında esila da sabah vakti anlamında ikiside güzel ..
rca ederim dikkate alıp cevap verdiğin için bn teşkkür ederim ..
su
Cevabım çok uzun ya da çok kısaymış
Cevap
24Cevap
Kızım olursa adı ya Nora ya da Eylül olucak. Çok hoşuma gidiyo bu isimler.
gamze gül yasemin ayşe fatma rabia örnek eski isim kötüdür diyorsan sen bilirsin ama ben yabancı özentisine kapılıp yabancı isimler koyanlara karşıyım
o zaman türk ismi koy arkadaş
Hayriye falan koy bence. Geleceğini düşünmelisin çünkü. Garip garip modern isimlerde Anneanne babaanne falan olamaz:D
Sen beni dinle:D
eğer kızım olursa ismini Dünya koymak isterdim bence değerlendir derim... derinde bir anlamı var gibi sence ?
Çok bilindiik olmayan , unisex ve kulağa hoş gelen bir isim önereyim madem. " Enfal " arapçadır ve bir surenin ismidir. Ganimet, hazine anlamlarına gelir :)
İsimlerimiz çoğu Arapça ( Ayşe , Fatma , Hatice v.s. ) , Türkçe bir isim olursa daha anlamlı olur .
Nida ya da Hira hoş isimler.
Armina..bu aralar bu tarz ısımler çok koyuluyo
:D pekii Alya..
ya aman ısım ıste ısmı düriye hayriye olanlar napsın :D fazla irdeleme bulamazsın :)
efsun tabıkıde :)) ya da eva :)
Ecrin , ,
Almina '
Neva
Esila
Mira veya Sila :)
Esila ya bayiliyorum, hatta kizima dusunuyordum bir aralar. Hatirlattigin icin tesekkur ederim x) ...
Hira : Suudi Arabistan’daki Hz.Muhammed’in peygamberlik görevini aldığı Hira Dağı.
Guzel de maanasi var :) ! Ama biraz tereddutdeyim nedense :)
Tereddut olmasina ragmen icine sindi ise eger, bence yarin ilk firsatta kuzenini arayip fikirini al :) ! Hosuna giderse, icine sinecektir :) !
Haha!
Eminim sececegin isim en iyisi olacaktir, sen hic merak etme :) !
yağmur ismi çok hoşuma gider
Dilara veya Alara güzel isim
Nazenin.
Benim kızım olursa adı belli :)
buse aslınur beril :)
Yezdan -farsça iyilik tanrısı
aslı olabilir ya da fotokopisi
aşk
Cevabın çok uzun ya da çok kısa!
Levona
Kudüste yakılan tütsü.
Emir Eymen.
Leyla, Elif, Yeşim, Zeynep, Erva, Cemre, Hilal :)
meryem veya filiz veyahut Meryem Filiz.
Huricihan
öykü ya da yağmur
yalın jr koyun gitsin ya bakmayın kız erkek
çisem ve meriç
Bilge
Nehir <3 ve Damla <3
döndü ya da fatma
Arya, Sonat, Beste,
buse
başak
gizem güzel bence :)