Uzaktan akrabamız (çok uzak degil ) ile kapı komşusu olduğumuz bir yere taşındık. Akrabanın 25 yasında bekar oğlu var. Ben evli 1 senelik evli 30 yaşındayım. Eve giriş saatlerim de çoğunluk ile akrabanın oğlu ile karşılaşıyor ve selamlaşıyoruz. Annesi ile aram çok iyi gelip gideriz 1 ay önce oğlu telefonumu aldı. Watsapp üzerinden arada bana yazıyor kapıda denk gelince uzun uzun muhabbet ediyor bize kahveye geliyor annesi olmadan. Bazen ona cevap vermediğim de trip atıyor akraba ve yas olarak küçük diye farklı seyler düşünmedim. Karşılaşma tesadüfleri o kadar çok arttı ki artık acaba diyorum. Sonra kendime kızıyorum kötü düşünüyorum diye. Sizce bu olanlar nedir?
Cevabın nedir?
+1 yılKocanı sevmiyor musun? Çocuk senin hoşuna gitmiş belli, burda sadece benden hoşlanıyor mu diye soruyorsun ve evet hoşlanıyor cevapları alınca mutlu olucaksın yazık senin gibi iradesiz insanlara hayret ediyorum benim eşim olucak ve onu severek evlenicem Tüm erkeklerin cenaze namazını kılarım kınamıyorum asla Allah başıma veriir ama iradene sahip çık, aslan gibi eşin var ona bunu yapma mesajlaşmak bile aldatma gibi beynen yazık.
43 Yorumla
Soran+1 yılKocamı seviyorum. Çocuk benim hoşuma gitmedi. Mutlu olmayacağım. Mutlu olacak olsam buraya soru sormam sadece şüphe ettim ve emin olmak istedim belki ben yanlis düşünüyorumdur diye. Ayrıca iradesi sağlam biriyim. Türk toplumunun genel sorunu bu önyargı. Tanımadan etiketi yapıştırmayın.
- +1 yıl
Mesajlaşman, evine kahve içmeye gelmesi pek normal değil, anormal Amerikan filmimi bu? Adam sana meyilli sen de mesafe koymak yerine her hareketini onaylıyor gibisin! Hem sana aldatıyorsun diye iftira atmıyorum ama meyill gibisin
Soran+1 yılNormalde sıcak kanlı insan iliskileri de iyi sevgilisi de olduğundan ben ihtimal vermedim. Ama son zamanlar da neden yazmıyorsun diye de trip atmaya başlayınca aklımda soru işareti bıraktı. O yüzden sizlere soruyorum. Ben masumca davranıyor olabilirim ama o farklı ise benim her hareketimi yanlis anlar ve umutlanır o yüzden mesafe koyacağım.
En İyi Cevaplar
Yani çok garip ama gercektende seni endiselendirmek istemem ama belki seni seviyodur ve gerçekten takip ediyor olabilir ya da sokakta senin gelmeni falan bekliyordur seni görünce de karşılaşmış gibi yapıyordur yani bu benim fikrim endiselendirmek istemem
22 Yorumla
Soran+1 yılBöyle seyler çok olmaya başlayınca bende şüphe ettim iste. İnanmak istemedim başta cunku ihtimal vermek istemiyorum ama herkes benim gibi olmayabilir elbette.
- Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yıl:)))) 25 yaşındaki bir erkeğe telefon numaramı verdim ve evliyim.. bu nasıl bir şeydir? Niyet ortada işte.. yakında sıkıştırmaya başlar.. nasıl olsa evli bakirelik korkusu yok diye.. Kendi dairesinin kapı gözetleme deliğinde 7 / 24 nöbet tutuyordur kesin.. Ufff nerde kaldı kadıncağız ne zaman çıkacak diye :))))))))))) Yakında sopa var desene apartmanda ; kocan tarafından :)))))
00 Yorumla
25 yaşındaki herif senden 4 tanesini aynı anda dürter, hiç birinin bir diğerinden haberi olmaz.
Küçümsediği yaşa bak anasını satayım.
Eleman seni gözüne kestirmiş, sende yasak aşkın tatlılığına kendini kaptırmışsın, yakında işi pişirirsiniz keretalar..12 Yorumla
Soran+1 yılSen de bizi hemen yatağa attın. Sacmalama hem akrabam hem komşum üstelik evliyim ben. Onun da sevgilisi var. Belki ilgi duyuyor diye hissettim emin olmak istiyorum bundan sonra ki tavırlarım icin
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
70Cevap
Aile & Toplum konusunda 634 cevap paylaştı. Yahu bakiyorum erkeklerin çoğu kadina git yat demeye getiriyor bak kardesim akraba degil ne olursa olsun nikah düşüyor ise şerren yani dinen evine de alamazsin kelam dahi edemezsin. Yazik bak birde ustune üstlük gunah isliyorsun ve bunun sonucunu tehlikeli giruyorum
10 Yorumla
+1 yılWhatsapptan yazınca cevap verme verirsen de kısa bitirici cevaplar ver. "Peki, ok, aynen" gibi.
Sohbetleri de aynı şekilde kısa tut.
Trip atsın bırak sonra uzaklaşır zaten.
Aranı bozma sonuçta akraban ve komşun birbirinizden nefret etseniz de yüzyüze geleceksiniz bir şekilde. Mesafe koy olsun bitsin.00 YorumlaNasıl evli bir kadınsın ki annesi olmadan genç erkeği evine alıyorsun? Bende evliyim rşca ediyorum evli kadınlar kendinize gelin. Bu kadar geniş olmayın.
24 Yorumla
Soran+1 yılAkrabam kendisi ondan ve çok ortak tanıdık var
Soran+1 yılBiz egeliyz ve bizim oralar da komşunun kızına bile bakılmaz ben samimiyetine inandim ailesinin sıcak kanlılar gerçekten ama çocuk trip atmaya başladı bir şey olduğunda ben alırım bana soyle vs demeye başladı
Soran+1 yılSimdiye kadar hep iyi düşündüm. Ama son davranışları abartılı geldi. Zaman zaman isten geldin mi ne yapıyorsun falan diye soruyor.
- Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılŞimdi kocan seni vursa haklı arkadaş.
Ne diye el alemin dümbükleriyle muhatap oluyorsun? Ve neden kocanın bu muhabbetten haberi yok?42 Yorumla- +1 yıl
Aile & Toplum konusunda 14,6b cevap paylaştı. Uzak dur evine sokma o yalnızken gelmesin durum kötü. Hatta yazışmaman bile gerekir. Akraba falan dinlemez bu işler ona göre
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçokda küçük değil 25 yaşındaymış. aile saadetini tehlikeye sokmana değmez. araya mesafe koy. Bir erkek olarak benim karım olsan çoktan o telefonu sana yutturmuştum.
10 Yorumlatanımadığım biri için sui zanla yorum yapacak değilim ama bence yakışıksız bir samimiyet , aynı durumu kocanın yaşadığını düşün , rahatsız olmayacak mıydın
10 YorumlaSen haklısın artık evlenmişsin bu derece samimiyet olmamalı
10 YorumlaBence bu olanlar sizin kuşku duyduğunuz şeyler. Eğer bir ilişki istemiyorsunuz size yaklaşmasına fırsat vermemelisiniz.
03 Yorumla
Soran+1 yılSu ana kadar yanlis bir davranışı olmadı ama dediğim gibi ilgi bekliyor gibi hissediyorum. İsten geliş saatlerim de o çıkıyor oluyor cogunlukla karşılaşıyoruz
Soran+1 yılBenim ilgim yok asla olmayacak da
Şüpheli. Bu yaş oyalarında hiç tutturamıyorum ya. 18 yaş erkek 30 yaş bayanı sevmez dicem hep tersi çıkıyor hep tersi :(
03 Yorumla
Soran+1 yılArtık yasın bir önemi kalmadı günümüzde
Soran+1 yılMaalesef :(
+1 yılDikkkaaat et.
Bu çocuğun sende gözü var. Yeni taşındığın yerde komşu çocuğu telefonu ne diye istesin. SAna dikmiş gözünü hafiften02 Yorumla
Soran+1 yılAkrabayız diye verdim. Ortak bir dugun olayı vardı beraber gitme (aile ile ) organizasyonu yaptık.
- +1 yıl
Günümüzde insanlara güven olmuyor. Akraba bile olsa eğer 2. dereceden fazla yakın değilse yüz vermeyeceksin.
Aile & Toplum konusunda 505 cevap paylaştı. Hoslanmıyorsun ama ruhun o.. r s p. olmus senin telefonunu vermişssn yok kahve
12 Yorumla
Soran+1 yılArkadasım akraba olarak gördüm ve küçük olarak. Genelde sıradan sohbetlerimiz oluyor öyle yakın degil. Ama bize gelince annesi ile vs iki saat kalkmazlar
Aile & Toplum konusunda 399 cevap paylaştı. Siz kendinize ve duygularınıza hakim olun. Tedbirli davranın.
10 Yorumla
+1 yıltesadüf değil..
araya mesafe koy muhakkak..
#kskanbağışlıyor10 Yorumla
+1 yılİsteğin ne çocukla ilişki yaşamak mı?
Muhatap olma03 Yorumla- +1 yıl
Bende öyle sezdim
Soran+1 yıl@aspirin34345656 hadi ordan. Herkes senin gibi virüslü düşünceye sahip degil.
- +1 yıl
Belli belli
Bu kötü değil evliliğinin sürmesi için bile yapabilirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılNe yapacagiim
+1 yılMümkünatı var düşündüğün şeyin bir karşına al konuş sevgilin var mı falan de alttan alttan
05 Yorumla
Soran+1 yılGeçen gün dışarıda denk geldik konuştuk kahve içelim dedi var sevgilisi var hem de bize yakın yaşıyorlar
- +1 yıl
O zaman seni bir ablası olarak görme ihtimali yüksek
Soran+1 yılBende böyle düşünmek istiyorum triplerini de yaşından diye düşündüm olgunluk olayı dedim
- +1 yıl
Yaşı kaç
Soran+1 yıl25 yasında
Bence dikkatli ol. Ben tesadüflere inanmamak ve senin numaran onda ne arıyor
20 Yorumla
+1 yılYapma evladım yapma çocuğum diyemiyor musun'da buraya yazıyorsun trolsun belli.
12 Yorumla
Soran+1 yılDegilim. Belki de ben yanlis düşünüyorum o yüzden emin olmak istiyorum
- +1 yıl
Erkek sana ilgi duyuyor belli tavırından hareketlerinden evli birisine bir erkek hiç yaklaşamaz seninde hoşuna gidiyor belli ki anlamadığına göre şimdi, başka bir kadın olsaydı yüz vermez hemen anlardı.
Olay olaylar kolay gelsin. Bir kıvılcıma bakar herşey
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 401 cevap paylaştı. bu beyınle bu yasa kadar ıyı yasamısın. kesınlıkle trollsun fantezılerı okuyup okuyp burayamı sarıyon
03 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten troll degilim
Soran+1 yılBunu gerçekten anlamadım. Hem akraba ve komşum olarak böyle bir şeyi düşünüyor olabilme ihtimali hiç aklıma gelmedi. Ben ayni şartlar da biriyle sevismek istemezdim cunku
- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yıluzak dur irtibati kes.. ne o öyle mesajlasma filan töbe
00 Yorumla Valla bu iliskinjn sonu yatakta biter soyliyim. bugun boyle bir sey okudum sonda pismanim yapmasiydim diyor kadin
12 Yorumla
Soran+1 yılBen esimi aldatmam. Çok kötü bir şey. Sadece emin olmak istiyorum ona göre mesafemi koyacağım.
Gizli Üye(30-35)+1 yılo çoçukta duşunce olsa, tek evlı bır bayanın evıne gıtmez. Tek gelıp gıtmenden eşım rahatsız oluyor de
00 Yorumla
+1 yılMesafe koymazsan yarın laf çıkar. Yapmadıysan bile yaptın derler.
20 Yorumlaaklında acaba diye bir soru işareti olduysa eskisi şöyle dursun can kurban yenisine hep mi aynı olursunuz mübarekler
00 Yorumla
+1 yıltoy bir erkek işte..
sen de ona uyuyosun belli ki..00 Yorumla
+1 yılO cocugun snde gozu var sevgimidir baska birseymi bilmem ama galiba senden birsey bekliyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe kadar küçük 25 yaşında :) uzak dur bir an önce bence
00 Yorumla
+1 yılKapiyi acik birakma bayan anladin sen sana kalmis hersey anliktir 😂
00 Yorumlalahmacun olsada yesek
20 YorumlaValla çocuğa suçu atıp da çocuktan dahada istekli olmak herhalde ayrı bir ironidir
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 827 cevap paylaştı. bişey hissedibilir
belki pskopat tır00 Yorumlaaraya biraz mesafe iyi gider
00 YorumlaÇok yüz vermişsiniz, haddini aşmış.
00 Yorumla
+1 yılSeni dürtecek dikkat et yenge.
00 YorumlaOğlan seni kafaya koymuş belli kdkskek
00 Yorumla
+1 yılbir daha görüşme o zmn
00 Yorumla
+1 yılÇocuğun niyeti belli senin niyetin ne
01 Yorumla
Soran+1 yılBenim niyetim falan yok
Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı. yaş farkınız pek yok. aynı kafa olmalısınız.
04 Yorumla
Soran+1 yılİnsan olarak iyi biri yanı komşu olarak anlasiyiirz
Soran+1 yılHayır ben tamamen dostça yaklaşıyorum. Eksik bir yanım Yok cunku.
+1 yılKocanın rolü hiç yok mu?
00 Yorumlakötü düşünmende fayda var
00 YorumlaOlması gereken mesafeyi aşmasına izin vermeyin
00 Yorumla
+1 yılSanırım açık kapı birakmissin
20 Yorumla
+1 yılaynısı bendede var bence senden bişeyler bekliyor
011 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
Soran+1 yılSen de mi böyle birinden hoşlanıyorsun
- +1 yıl
evet komşumdan çok güzel bir kadın o çocukta senden cinsellik için birşeyler bekliyor
Soran+1 yılSen komsuna tamamen cinsellik duyguları mi besliyorsun? Sevgilin yoo mu
- +1 yıl
sevgilim yok olgun olduğu için hoşlanıyorum hergün mast yapıyorum onu hayalederek
Soran+1 yılKaç yaşında karşında ki kişi
Soran+1 yılBir de soyle bir şey var. Çocuk gayet yakışıklı boylu poslu biri ve genelde kızların ilgisini görüyor yani gelip benden neden hoşlansın ki?
- +1 yıl
alakası yok her yakışıklının sevgilisi yok bence sen o çocuktan hoşlanıyorsun yapacaksan bikeriliğine beraber olabilirsin ama aşka dönüştür me
- +1 yıl
ben 25 o 30 35
Soran+1 yılOnun sevgilisi var
- +1 yıl
canın nasıl istiyorsa öyle yap
+1 yılhayal dünyan genişmiş.))
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılTemkinli olmakta yarar var.
00 Yorumla
+1 yılküçük değil 25 bence :D
00 Yorumlafarklı şeyler düşünmeye başlamalısın bence..
00 Yorumla
+1 yılFiziğin nasıl acaba çocuk etkilenmiş olabilir :/
017 Yorumla
Soran+1 yılÖyle muhteşem fiziğim yok. Normal. Şişman degilim. İdeal kilo boy.
- +1 yıl
Kalçaların iyi ise oğlanın aklını başından almıştır kesin çocuk kaç yasında sen kaç yaşındasın ;)
Soran+1 yıl25 o ben 29
- +1 yıl
Eşinle aran nasıl cinsel anlamda :/ delikanlı seni iyi eder cinsel anlamda mutsuzsan :/
- +1 yıl
Buradan diyemeyeceğim çok önemli bir konu daha vardı ama neyse boşver kalsın eşinin bı konu hakkında düşüncesi nedir bilmek istemezsin :/
Soran+1 yılBen salak biri değilim ;)
- +1 yıl
Sorduğun sorundan belli :) uyanık olduğun troll seni ;)
Soran+1 yılArkadas troll troll sizi çok trollediler galiba
- +1 yıl
Kaybol üslubundan belli ben yıllarımı verdim buraya neyin ne olduğunu anlıyorum ;)
Soran+1 yılBende verdim merak etme. Senin düşüreceğin biri değilim ben.
- +1 yıl
Bana vermedin ama ;)
Soran+1 yılYanlış kişiden istiyorsun
- +1 yıl
Gaylerle işim olmaz hadi eyvallah öyleyse pardon tüm söylediklerini geri aldım özür dilerim ben seni kız sanmıştım :)
Soran+1 yılÇok şey bildiğini zanneden bir şey bilmeyen birisin. Ne olduğumu düşünürsen düşün seni ikna etmek zorunda degilim. Ben kendimi biliyorum
- +1 yıl
Hiç gerek yok gaylerle işim olmaz son sözüm
Soran+1 yılUfffff çok sıradansın
- +1 yıl
Gaylerle işim olmaz demedim mi ne yazıyorsunuz :)
+1 yılSen de ona karşı bir şeyler hissediyor musun
07 Yorumla
Soran+1 yılHayır elbette ben tamamen içten öyle seyler düşünmeden muhabbet ediyorum
Onun iyi niyetine inanarak- +1 yıl
Demek ki kendini sana yakın hissediyor sana daha yakın olmak isteyebilir
Soran+1 yılOlabilir
- +1 yıl
Sana yaklaşsa tepkin ne olur
Soran+1 yılAcemiliğine sayar be daha böyle bir şey yapmaması icin uyarır mesafemi koyarim
- +1 yıl
Vücuduna baktığını falan gördün mü
Soran+1 yılHayır.
+1 yılBence uzak dur sonunuz iyi degil
06 Yorumla
Soran+1 yılSevgilisi de var üstelik
- +1 yıl
E sen evlisin acik kapisin ve yakinsin😊 bence bu isin sonunu sen tahmin et
Soran+1 yılKişilik sahibiyim çok şükür
- +1 yıl
O degil fark orada
Soran+1 yılAllah korusun
- +1 yıl
Amin
Gizli Üye(25-29)+1 yıloğlan olguncu dkfjdkfnskdd
00 Yorumla
+1 yılÇocuk kafaya koymuş atlayacak sana
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir troll icin fazla uzun bir soru
10 Yorumlaaraay mesafe koy biraz
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılGötürme niyeti var gibi
00 Yorumla
+1 yılHoşlanıyor musun ondan
06 Yorumla
Soran+1 yılHayır tabiki de. Hiç öyle bakmadım konuşmadım
- +1 yıl
Ona umut vermiş gbisin seni arzuluyor bence
Soran+1 yılHiç ümit vermedim öyle çok seksi biri falanda degilim. Cogu zaman is yoğunluğu ve yorgunluğu sebebiyle makyaj bile yapmıyorum
- +1 yıl
Eve gelmesi kehve içmesi başbaşa yetmezmi
Soran+1 yılAnnesi ile geliyorlar mesela annesi gidiyor o kalıyor. Ya da kek ile gelio kahve içer miyiz diyor. 'Ama ters bir davranış yapmadı suana kadar
- +1 yıl
Olsun zemin hazırlıyor alttan alttan tek gelmek ne demek evli kadının evine heleki kocası yokken
Gizli Üye(36-45)+1 yılçocuğu başından atabildin mi
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet.. neredeyse görmüyorum denilebilir.
Cevap sahibi+1 yılşansını denemiş ama senden ilgiyi görmeyince bıraktı sanırım peşini.. senin de aklından acaba diye ufak da olsa geçmiş
Cevap sahibi+1 yılilgisi bitti mi
Cevap sahibi+1 yılşeytana uydun mu
Cevap sahibi+1 yıltamamen bitti mi
+1 yılKadın olarak daha iyi anlarsın sen
00 Yorumla- Devamını Gör (20)
Devamını Gör(65)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!