Aklimdan böyle kötü seyler gecsede asla bir insanin canina kiyacak degilim.
Kaynanamı ortadan kaldırma planları yapmam normal mi?
Aklimdan böyle kötü seyler gecsede asla bir insanin canina kiyacak degilim.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bos bos konusmayin. Neler cekiyo insanlar bazen gercekten ya kendi canina ya da onu oldurmek istiyo hemde bir karincayi incitmeyen insanlari bu vahsilige iten o lanet kaynanalar yapiyo bunu. Benimde basimda var bitane ne desen tersleyen itip kakan allah versin basiniza madem bedavadan konusuyosunuz. Esnin annesiymis yok yaa biz bilmiyoduk zaten ya insani cinnet derecesine getiriyo bizde evlat yetistiriyoruz merhametsizlik icimizde yok arkadasin dedigi gibi tas atar ekmek atariz kafasi kirilsin insaaaâlllllah bigun allahindan bulsun derim oyle kaynanalar. Saygisizlik yapmak istemezsin ve mecbursundur yaninda yasamaya bunu sonuna kadar kullanirlar gelinlerine karsi allahtan revami bizide bir anne dogurdu bende bir anneyim boylemi yapar insan insana yasamadan kimse bilemez bence bedava konusmayi birakin...
Ya benim aklımdan çok geçer asmak kesmek de... Senin yapacağın şeyler belli, kulağına pamuk tıkamak. O bir şeyler söylerken aklından komik bir şeyler geçirmek. Bir de şöyle yapacaksın "Anneciğim istediğin kadar söylen dur, ben seni yine de seviyorum işte o kadar." de, tatlı sert bir tavırla. Güzel sözcükler aradaki buzları eritir. Dışarıya alışverişe gitmeyi teklif et, bir kahve ısmarla kayın validene, seni tersleyip çemkirdiğinde yanaklarından sık "Oy oy oy canım benim kızınca ne de tatlı oluyorsun sen öyle" de, bir iki üç derken düzelir aranız inşallah, tatlı dilin, güler yüzün açamayacağı kapı yok :))
Melek dir kaynanam melek görsen bir kasik su yani :)
:D Meleğe dönüştür onu sevgi yumağı yap, sev onu :))))
kaynananla aynı evde mi yaşıyorsunuz eğer öyleyse ayrı evlerde otursanız belki daha iyi olacak.bir de neden böyle düşünüyorsun yani sana karşı çok mu kötü davranıyor öyleyse anormal diyemem tabi böyle düşünmene ama değilse anormallik var gerçi yine de anormallik olmayabilir siz kadınların doğasında kıskançlık olduğu için gelinler kaynanaları,kaynanalar gelinleri genelde sevmez :) istisnalar var tabi
Evet ayni evde yasiyoruz hayati zehir ediyor bana ayri eve cikamiyoruz. Kaynanama bu fikri actigimda kadin beni yanlizmi birakicaksiniz dedi oglu gelincede bayildi hastalikdan ölüyorum tek basina birakma beni dedi...
o zaman;
Kaynana kaynana ,cadı gib kaynana ,allah var yukarda ,benimle oynama ,hap koydum hap koydum ,içinede hap koydum ,kaynanamın adını ,kuyruklu yılan koydum
şarkısı benden sana gelsin
Tskler :)))
Cevap
33Cevap
alcak gönüllü olup güzel gecinmek fedakar olmak sevgini onada göstermek ve katiysa bile bu sekilde gevsetipte esinide arada birakmayacak güzel sözlü olmak gibi seyler varken böyle düsünmek ne kadar cirkin bisey farkindamisin? cennet varken cehennemi kim ister düsünsene. biraz ugrasi gerektirir sadece hepsi bu
Basta bende böyle düsünüyordum cok ugrastim ama olmuyor güzel gecim
kesinlikle normalsin. Bazıları bilerek ve isteyerek gıcıklık yapıyorlar. Oğullarına bağımlı, hayatlarında onlardan başka bir şey yokmuş gibi yaşayan sanki büyüyünce de kendileriyle evlenecekmiş gibi hiçbir kadını yakıştıramayan hastalıklı zihne sahip çok kadın var. burda aslolan kocanın yaklaşımı ama. Hiçbir erkek kolay kolay ses çıkaramaz annesine, hep haklıdır, yaşlı kadındır o vs vs..Hasseeee ordan!
Sonunda beni anlayan biri cikti :)
Zehirle gitsin, yaşlılıktan öldü dersiniz. Zaten Türkiye!de durduk yere kimse yaşlı kadına otopsi yapmaz. Ağzını yüzünü köpürtücek veya cildinde değişimler yapıpta farkedilecek türde zehirleri kullanma şüphe çekme.
işin vicdani yönünü hallettikten sonra gerisi kolay. Hadi öptüm gözlerinden.
Aklında olup biten ne varsa en güzel çözüm içini feraha erdirecek tek çözüm en kısa yoldan sana verilen imtihanı düşünmektir.
öyle ki ;
"Selamımı söyle ve şunu hatırlat: Alan da Allah'tır, veren de Allah'tır. Her şeyin O'nun yanında muayyen bir eceli vardır. Sabretsin ve Allah'ın (sabredenlere vereceği) mükâfaatı düşünsün!''
Buhari, Cenâiz 33, Marzâ 9, Kader 4, Eymân 9, Tevhid 2, 25; Müslim, Cenâiz 11, (923); Ebu Dâvud, Cenâiz 28, (3125); Nesâi, Cenâiz 22, (4, 21, 22).
HUZUR İSLÂM'DA
Düşünce tarzın çok yanlış...Şöyle olmalıydı ..." Okutup Püfletsem acaba bir meleğe dönermi ki...! yada kendinne şu soruyu sor..." Ey Ulu RABBİM, BEN ZAVALI kULUNUN SABRINI DAHA NE KADAR DENETLEYECENKİ, EMİN OLASINDA BEN DE KURTULAYIM...! "
Okutup püfletmek niye aklima gelmedi benim ya :) iyi fikir ...
cesedi tamamen yok edip küvetin deliğinden göndercek asitler varmış..geçende bi belgeselde izlemiştim=)) aklında bulunsun,kocan evde yokken kaynananın sırtını sabunlama bahanesiyle boğup delikten gönder=))
Ii fikir :)
:D allah seni boşuna elini kirletme değmez:D ölmesini bekle deiycem ama seni önce göber:D oyuzden aç ellerinii raabbine sığın
Bu gidisle valla beni gömecek..
Bende birlik oturuyorum arkadaşım. Ve yemin ederim bende senin gibi düşünmüyor değilim yani. 60 yaşında kaynanam. Vallahi burnumdan soluyorum bu eve gelmek dahi istemiyorum. Ama en azından biz iki sene sonra ayıracağız evi. Eşimin biraz borcu var bitsin. Malesef sende böyle bir umut yok galiba. burada KÖTÜ YORUM YAPANLAR ANLAMAZLAR HALİMİZİ. allahtan benim eşim arkamda tutuyor beni. Kimisinde oda yok allah sabır versin güç kuvvet versin ne diyeyim. Benim kaynanam o kadar fena bir insan ki eşimin yanında bana laflar sokuyor. Senin pis çamaşırlarını yikiyorum vs. şeyler söylüyor. Tabi esimde görüyor durumumu. Sabret diyor iki sene sabret. Allah herkezi kurtarsın çok güç isteyen sabır isteyen bir durum.
o değilde soru açıklamasının yanında 'Psikolog Narek Karasu' reklamı olması çok anlamlı olmuş :D psikolojik destek ve yardım için iletişime geçiniz: D
Kendinin de gelecekte bir kaynana adayı olduğunu unutuyorsun anlaşılan..Haddinii bil ! büyüklerine saygı da kusur etme..Sevmek zorunda değilsin ama saygı duymak zorundasın..
toprak kokmaya başlamışsa elleşme :) yakında ortadan kalka bilir :)
Ortadan kalkacak gibi görünmüyor :)
şu kaynanalar karışmasalar bi tarafları eksilecek sanki... bir de iyi görünüp oğlunun beynini yıkayan anneler de var... onlar daha kötü... ama tabı orda suç erkekte
Daha az görüşmeyi denesen.. Ya da idare etmeyi denesen.. Sen üçüncü bir kişi sorunları gözden geçir eğer kendi hatan varsa en azından onları düzelt..
Idare ediyoruz zaten baska cagremi var
Çaren sakin davranmak. Hoş görmek..
Sen manyak mısın. Eğer yapmak istediğini kocanda kendi kaynanasına (yeni senin annene) yapmasına razı olursan buyur yap. Bu ne biçim insanlık. Kocanı o beğenmediğin kadın doğurdu. Ne kadar beğenmesende kocanın annesi. Kaynanı sevmek kocana olan gerçek sevginin göstergesidir.
Yapicam demedim ki boyle dusunceler geliyor aklima. Kaynanamdan gectim düsmanimda olsa kimsenin canini alacak degilim
çok üzülüyorum kaynana mağduru gelinlere, tabi bir de gelin mağduru kaynanalar var. Sabret. Kafanı dağıtacak aktiviteler edin.
kadın hiç mağduriyetinden bahsetmemiş. Mağdur olsa bile böyle bişey düşünülürmü? Sen annene yapılmasını istermisin suskunsair.
Eğer ileride bir gün (ki böyle bir şeyin olmasına ihmal bile vermem) annemle eşim arasında bir seçim yapmak zorunda kalacaksam.Tercihim kesinlikle annem olur...
eşinde senın anneni zehirlesin o zaman ne ıstıyosun kadından
Empati yapmak gerek. Kaynanasının oğlu ile evlensin onunla yatağa girip hayatı yaşasın o adamın annesini öldürmeyi düşün. Sırtlanlar bile düşünmez bunu. +1
ne olursa olsun o bir anne senin kocanı o yaşa getirmiş sana eş olmuş üstelik yaşlanmış yalnızlık yada yalnız kalma duygusu o yaşlarda kötüdür...bakalım sen o yaşa gelince ne yapacaksın.
Annen olarak gör onu.. Eşinin annesi o.. En azından saygısızlık yapm büyüğüne..
bance sen kafayı yeme ona yedirt :) o evdeyken yemeği yak sakarlıklar yap ama eve gelince eşine annen yüzünden yaktım lafa tuttu beni annenin muhabbetine doyamıyorum diyerek bir taşla iki kuş vur :)
Sebep ne ki? sebebini yazsaydın daha iyi anlardık halinden :) ama sevdiğin için bazı şeylere katlanmalısın...
Bir katilsen bu tarz düşüncelere kapılman normal...
Aksini düşünmek dahi istemiyorum.
bu gelin kaynana anlaşmazlıklarına hiç aklım ermiyor..
o kdar sabretmişşin biraz daha sabret eceliyli ölsün
sakin ol. eninde sonunda sende kaynana olacaksın sana da aynı şekilde düşünülmesini istemiyorsan sende anlayışlı ve sakin oll...
Şimdi böyle düşünmen normal gelebilir de, ölünce çok üzülürsün.
Aman aman yrabbm dusman basina bile vermesin senin gibi.:)
kaç yıl yerim değil cesedi nasıl yok ederim? nasıl intihar süsü veririm diye düşün.
O kadar detayli düsünmedim yaw
Allah sabır versin işin zor
Sagol
site böyle sorulara nasıl izin veriyor anlamıyorum. Takip edilmiyormu acaba sorular. İllaki şikayetmi edilmeli.
Bence psikoloğa görün senin için iyi çözüm.
Piskologa gitmeyi cok istiyorum ama kaynanam göndermiyor delimi dedirteceksin kendine diyor.
öncelikle allah akıl fikir versin.BİR İNSANI ÖLDÜRMEK TÜM İNSANLIGI ÖLDÜRMEK GİBİDİR.BİR İNSANI YAŞATMAKTA TÜM İNSANLIGI YAŞATMAK GİBİDİR.
saçmalıyorsun o kadın olmasa eşin doğmayacaktı belkide !
:) genelde yapılan bir plan olarak bilinir...ne düşünügünüde yazsaydın..
Düşüncelerini bizimle paylaşman güzel olmuş..
şimdi polise gidip suç duyurusunda bulunucağım. ip adresinden evini bulur onlar senin
alemsin :)
Hic durma hemen yetistir :)
bende sevmiyorum.essek dili yedirecem
ee kolay degil oğlunu senden kıskanıyor kadın.. :D
Abartmasina gerek yok ama
bundan daha doğal bişey olamaz..
Ah kaynana vah kaynana
owww bir ferhunde gördüm sanki? :)))...
Böyle gelin evlerden ırak dostlar.):)
aferin nur. +1
Allah sabır versn
Amin
ceset yoksa cinayette yoktur.
kolaylık versin sana..
Ahahah (:
Ayrıl o evden şampiyon (:
ne zararı varkı sana ?
(: birgün sende kaynana olacaksın tatlım
Benim öyle bir derdim yok allaha çok şükür.
potansiyel katil...
çıkın sayfadan şahit yazarlar.
lan niye - veriyosunuz imansızlar
normaldir
uzak dur ozaman sende kaynanandan
ayni evin icinde biraz zor oluyor uzak durmak
boşan ozaman
Kaynanam beni sevmiyor diye esimden ayrilmak iki cocugu babasindan ayirmak ne kadar dogru olur ki...?
zehirle
senin annende kaynana olacak değil mi?
@tırıvılıdünya sen kaynanamisin yoksa anasına aşık bir erkek cocugumu
hayırlı gelin :)))
Bakırköy yakındır.
anaormal
Sebep ne?:D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar