Genel Olarak Baktığımızda Yazı Yazarken Ne Tür Yazı Yazarsınız ?
Tükenmez Kalem
Pilot Kalem
Uçlu Kalem
Kurşun Kalem
Renkli Kalem
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
düz yazı yazarım içeriğinde o anki ruh halimi yansıtırım... örn;Kendimden özür diliyorum...yaşadığım süre boyunca hep merhametimin arkasından yürüdüm, beklentilerimi arkada bıraktım. Kimseden bir şey beklemedim, doğrusu bu sanıyordum çünkü. Yaşadıklarımı yaşayamadıklarımı içimde sakladım, sustum bastırdım olsun dedim insanlık bende kalsın. Ben en iyisini yaşatayım ki istemeye yüzüm olsun dedim. Verdim, hep verdiim karşılığını alıp alamadığıma bakmadan, aslında güçlü olmak değildi istediğim, ama olmak zorundaydım ve bırakıldım. Kendimi hep erteledim. Kimsenin beni anlamadığını bildiğim halde hayatıma girenleri bana verilmiş bir görev olarak gördüm. Herkesi mutlu etmek zorundayım sandım. Benimde mutlu olmam gerektiğini unutmuşum meğer.. Görevim neyse en iyisini yapmalıydım ki vicdanım rahat etmeliydi. Birilerinin de bana karşı görevleri olduğunu hiçe saymışım oysa... Ne yazık ki; Bana verilen rolleri en iyi şekilde oynarkenonların rollerini iyi oynayıp oynamadığına hiç bakmadım. Karşımdakilerin eksiklerini tamamlamaya çalışırken, onların hatalarını görmeye vaktim kalmamış sanki. Beni üzmelerine bakmadan, karşılığında ne aldığıma ne hissettiğime aldırış etmeden hep verdim.. Kendimi nasılda unutmuşum.. unutturmuşlar aslında. Paramparça olmuş kalbime, cayır cayır yanan içime doğruları söylemeye çalışan beynime, mutsuz yüzüme hep sus dedim. Sen sus... Kendime haksızlık ettim, kimseye etmediğim kadar. Herkesi dinledim kendimi dinlemediğim kadar. Kimse benim yüzümden mutsuz olmasın diye, hiç bir şeyin sebebi ben olmayayım diye mutluluk oyunlarımı oynadım.. Yetmedi yeni oyunlar buldum. Ama bir gün bir bakmışım ki paramparça olmuşum. Tutunacak tek duygu bırakmamışım kendime. kendimi teselli edecek tek şey yokmuş hayatımda. Allak bullak olmuşum.. Kendimi aramaya çıktığımda yorgun, yılgın, bitkin bir köşede saklanıp ağlayan bir çocuk olarak buldum. Ve ona elimi uzattım diyebildiğim tek şey GEÇTİ, bir daha seni kimse üzemeyecek. Şimdi senden özür diliyorum. Seni bu kadar hiçe saydığım için, insanların seni bu kadar üzmelerine müsade ettiğim için, seni hiç bir zaman dinlemediğim için, üzerine bu kadar sorumluluk yüklediğim için, hakkın olan bütün duyguları sana yaşatmadığım için...Şimdi tekrar söylüyorum. İnsanlığından, kalbinden, duygularından, çocukluğundan, hislerinden çok özür diliyorum... Galiba ben almadan vermenin Allah'a mahsus olduğunu unutmuşum...
Yazılarımı pilot kalemle yazarım. Hem dolgun yazıyor hem de sert hatları hoşuma gidiyor. GÜnlük hayatta çok not tuttuğum ve sıklıkla yazı yazdığım için pilot kalem iyi. Fakat gerçek sevgilim dolmakalem. Hem stil sahibi hem de saygın. Tarz sahibi ve kendine saygı duyan beyefendilerin seçimi dolmakalem.
Kurşun kalemi nadiren kullanırım. Renkli kalemi özellikle birşeyi kontrol ederken sıklıkla kullanırım. Belli şeylerin altını çizmek ve özel notlar için iyi oluyor.
TÜkenmez kalem ise kopya veya bol nüshalı yazılarda tercihim.
Kalem medeniyeti temsil eder. Kalem kılıçtan keskindir diye boşuna söylenmemiş. Kendi çapımda ufak bir kalem koleksiyonum var. Her kalemin güzelliği ve değeri ayrıdır.
Sınava gidene kadar kalemim olmaz hiç bir zaman sadece sınav zamanı olduğu için kurşun tabi . Çok ilginç gelebilir belki ama öyle. Çok zor durumda kaldığım zamanda arkadaşlarımın kalemlerinden elime ne geçerse. Bu arada Auidi hayranıyımdır söylemeden geçemiyeceğim.!
Pilot Kalem.
Cevap
35Cevap
Test çözerken veya okulda yazı yazarken uçlu kalem tercih ediyorum.Normalde yazdıklarım için yani denemelerim kısa hikayelerim içinse pilot kalem veya beyaz tükenmez kalem kullanıyorum.Taslak halindeyken pilot kalem kullanıyorum.Sonra bilgisayara geçiriyorum orada düzenledikten sonra siyah defterime yazıyorum beyaz kalemim ile :)
link
öğrenciyik
genelde işyerinde hep uçlu kalem kullanıyorum nedense :D ama mecburi belgelerde tükenmez veya pilotta kullanıyorum tabi :D
benim tercihim pilot kalem çünkü yağ gibi kayıyor ve kendini kağıtta özgür hissediyorsun ama uçlu kalmede severim fakat 0.9 uçlu olanları çok bastırıyorum da
pilot kalem çünkü yazı daha güzel oluyorrr eğer önemli bir yazıysa tabiki ama uclular daha iyi yanlıs yazma derdi yok
mümkünse içinde 0.5 2b tombo uç olan bir kalem. olmazsada salla gitsin elimizin altında ne olursa onunla yazarız.
Çoğunlukla tükenmez,resmi yazışmalarda ise dolma kalem kullanırım.Yazım çok değişiktir,bazen ben bile kim yazmış bunu diyebiliyorum :D
E diyen o 2 erkek kim acaba gülme aldı birden beni :D :D
Mavi Tükenmez kullanırım..
Siyah renklerin fotokopi olarak algılanması riskine karşılık :)
şimdi bir grofolog olarak göze alırsa kendım dolma kalem tercıh ederım .. bakılarımdada tukenmez pılot kalem kullanılmasını ısterım ç kursun kalem sevmem
uçlu ve S (yani ince) tükenmezleri çok seviyorum..kalem diyince dünyam duruyo :)
Türkçe q klavye. :D
0,9 Rotring ya da pilot kalem, duruma göre değişir.
Uç uca eklediğim hayatıma pilotlar gibi kuş bakışı bakmayıp kurşunlarla savaşmayı seçenlerdenim. :)
F) Kalem kullanmadan yazabiliyorum. ( Hafıza ) Baktığım ve gördüğüm her şey aklımda kalıyor.
lükse bak +1 verdim gitti sana ya :D
Kayıta alınmıştır. Teşekkürler.
Kursun kaleme geçmek laızm malum sınavlarda ÖSYM kursun kalem zorunluğu var ufak bir detay gibi geliyor ama bazı öğrencileri derinden etkiliyor
o an elimde ne varsa onunla sulu boyayla bile not almışlığım vardır
özellikle yazı için oturmuşsam ya pilot ya da kaliteli bir tükenmez.
Ya klavye tuslarina basarim ya orta parmagim ile sanal klavyeye dokunurum bazende note3 un kalemini kullanirim. Normal kalem kullanarak yaz yazmayali cok oldu.
götürmemişsem yanımdaki ne kullanıyorsa onu :D yürütürüm D::D
Özel yerlerde dolma kalem ama sıınıfta falan tükenmez kalem ya da nadir olarak kurşun kalem.
Hiiiiiiiiiç fark etmiyor elimi attığımda hangi kalem geliyorsa bir kelime bitmeden mürekkep bitse devamını farklı bir renkte yazarım o kadar yani :D
Pilot kalemle yazmanın zevki başka be hacı... ;) :))
biz yine iyiyiz. çivi yazısı yazanları düşünsenize. uçlu çiyivnen yazıyom ben
Kamusal alanda tükenmez kalemden başkası pek bulunmuyor
Yazımı güzel gösterdiğini düşünerekten; pilot kalem. :D
audi pilot kalem kullanırım::D audi hatrına 5*****
adamsın nan araban olmasada havan yeter:D
tükenmez ve pilot kalem
Ne yazdığıma,nereye yazdığıma göre değişir.
o an hangi kalemi bulduysam onu
Pilot ya da keçeli kalem.
Pilot kalem kullanırım genelde. Kurşun kullanacaksam şayet, beyaz Rotring 0.5 kullanırım.
Tükenmez kalem ama renklii :D
uçlu pensan ya da rotring
kurşun ya da uçlu kalem
Pilot veya kurşun kalem.
0.9 veya 1 mm kursun veya tükenmez...
kabul ediyorum ben bir uçlu kalem manyağıyım... :)
Yerine göre ayarı değişiyor .
her telden çalıyorum sanırım
Kurşun kalem.
Genelde elimde kalın bir kurşun kalem olur.
uçlu kalem bazende renkli kalem
O an hangi tür kalem bulursam.
yer yer parçalı bulutlu
horoz tüyü kullanıyorum :)
ne yazısı olduğuna bağlı
D (tabi ne ve nereye yazdığıma göre durum değişir)
Kursun kalem Faber Castell elbette
Renkli Kalem kullanırım
elime hangisi denk gelirse :D
tükenmez ya da fosforlu kalem
Pilot ve ya uçlu kalem.
Kuru boya kalemi
Divit .
uçlu kalem tabiki
tuhaf bir soru ama..
Pilot Kalem, Kurşun Kalem.
Uçlu kalem
Kuş tüyü kullanırım.