Normalde tek gecelik ilişki sevenlerdenim. Asla aşık olamam. Benim için intihar edende biliyorum kapımda köle olanda ama hiçbiri umrumda olmadi. Sanırım buna birtakım duygular besledim Şaka gibi ama öyle..
Hayatimda ilk defa bu kadar uzuldum ağır sözler dimi?
Karşı taraf daha çok daha olgun konuşuyor ne güzel anlatmış, özguven iyidir evet ama dozunda, ona katılıyorum neden mi mesajlarinizi okurken ben dahi buradan soğudum senden , yersiz bir özgüvenin egon var, istediğimi elde ederimler felan herşey dişilikle elde edilmez dediği gibi o kafada gidersen elde ettiğini sanarsın öyle sikip atarlar gençliğinde gider birgun ama karakterli beyimiz iyi koymuş olacak ki feryadın ya KizlarSoruyor sayfasına kadar taşmış. Keşke şunları o muhterem de okusa :) iyi geceler dilerim.
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
"BENCE DAHADA BAĞLANDIN" dedikten sonrasında buna cevap vermiycem dedi. Ben bunu anlayamıyorum konuşmayı bitirmek istiyorum ama buna bile gelemiyor yani bitirmek istemiyor. Aramızda bambaşka bir ilişki var, çözemedim.
Bu tarz oyunları geçeli ben çok oluyor... Kafanı karıştırıyor çünkü amacı kafanı karıştırmak. Düşüncelerinde ne olursan ve hiçbir erkeğin kafanı karıştırmasına izin vermezsen sonunda kazanan sen olursun... Beylik laflar etmek sonucu değiştirmiyor.
Alakası yok bırakın karşı cinse setten duvarlar örmeyi 2 darbede yıkılıyorsunuz bunu savunmaya dönüştürüyorsunuz, nasıl sevdiğimi kendimden bilirim illaki var benim gibiler.
Karşıdaki insanın olgunluguna hayran kaldım sizin gibi biriyle konusmus görüşmüş olmasına da hayret ettim doğrusu. Ben olsam sqçma egolar yapmaz bu insanı kaybetmemek için ugrasırdım çok yanlıs davranmışsınız
istesem senide alırdım isteyipte alamayacağım bir şey yok. Ben bu sözleri söylen birinin karşısında gülerim yani. Bak seni bozmak için falan yazmıyorum. İnanılmaz itici geliyor bu sözler soğutuyor yani.
İşin hülasası; herkesin kullandığını ben ne yapayım demiş.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Cok hakli. senin gibiler kullanilan olur. bu zamana kadar kac kisiyle beraner oldun niye seninle evlenmediler? Simdi kezo givbi diceksin ki ben ayrildim onlardan :):):) hayatiniz bu kadar basit
1
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet ben ayrıldım hepsi evlenmek için can attilar. Tek gecelik ilişkiden sonra bastım tekmeyi. Erkekler yapınca normal kızlar yapınca sövün😃
En İyi Cevaplar