Hani tipim de fena değil ama hiç sevgilim olmadı 3 defa reddedildim. Artık iletişime geçiyorum sınıftayken ama dışardayken hiç rahat olamıyor, konuşamıyorum onlarla ne yapmam gerektiğini bilmiyorum, tıkanıyorum; çok sıkıldım bu durumdan yardım edin ya :/ ?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim anlatacaklarım belki sana senin ufkunu açmada bir ışık ya da yol gösterebilir. Sayısını unuttum belki 10'dan fazla kıza teklif ettim peşlerine düştüm hiçbiri olmadı 30 yaşından sonra sevgilim oldu ama bugüne kadar iyiki olmamış dedim kendime gerçekten her işte bir nasip vardır.Bekle ve gör ama işte sabırsızlıkla ve iştahla illa olmalı diye çok çabaladım didindim münakaşaya girdim tehdit ettim küfür ettim ağladım çok mutsuz oldum. Etrafımdakiler beni bilir gerçekten önceleri çok konuşurdum yerli yersiz bu arada bir sürü kitapta okurum dergi makale köşe yazısı takvim yaprağı kendimi geliştirmek için kadına dairde bir sürü kitaplar okudum emin ol. En sonunda kendimde buldum şuçu bu kadar kıza teklif ettim.Hiçbiri neden olmayınca iğneyi kendime batırdım sonra çuvaldızı onlara. Bu arada bu 10 kişi arasında çok yaklaştıklarım oldu ilk sevgili yapma zamanları çok utangaçtım.Kızların yüzüne bile bakamazdım artık neden o şekilde oldu. Bu 2 kız aracılar ile teklif yaptım kabul ettiler sadece ettiler ama ben utangaçlığımdan ya da korkumdan yanlarına gidip konuşamadım onlarda da hüsran yaşadım. Sonra gerçekten iyi gözlemlemeye ve ayağımı yorganıma göre uzatmaya çalıştım. Birde yine not kendim ile alakalı hep çok güzel kızlara bakmışımdır. Belki başarısızlığımda onunda etkisi vardır. Ha çok çirkin değilim ama giyinmesini ve saç-sakal olayında kimseyi tanımam. Berberim bile o kadar müşteri geliyor nasıl saçın yakışacağın ya da kestireceğini bilmiyor. Sen her seferinde farklı kestiriyorsun ve karışıyorsun ve her seferinde yakıştırmasını biliyorsun. Yeri gelir bandan bile takmışlığım var. Sana tavsiyem haddini bil kendine çeki düzen ver ve gözlemleyi iyi bil. Sen onu bulamaz isende o seni bulur emin ol. Çok yazdım kafa ütüledim ve kafam şişti.
04 Yorumla
Soran+1 yılbu sevgili olma kitapları link önerir misin kitap isimilerini yada
Cevap sahibi+1 yılValla Aşık Olmak-Ayala Malach Pines, Osho- Aşık olmak ,Bana Biraz Aşktan Bahset -Rebecca Farnworth ,Aşk Baharı Beklemez- John Green, Lauren Myracle, Maureen Johnson; Çeviren : Beril T. Uğur
Bunları bulabilirsin oku kardeş.
Soran+1 yıleyw saolsın
Cevap sahibi+1 yılRica ederim kardeş.
En İyi Cevaplar
İlk önce sahip olduğun kafayı sıfırla ; herkes reddedilmiş , rezil olmuştur bunu unutma .Öncelikle kimsenin kimseden üstün olmadığını bil . İnsanları üstün kılan şey insani vasıflar ve bilgidir . Kendini birşey zanneden , kibirli , kendini beğenmiş kişiler sadece beyinsizlerdir . Öncelikle yaylım ateşi gibi atış yapmayı bırak . Daha sonra herkesle arkadaş ol , sosyal ol . İnsanlarla aranda bir mesafe olsun , bir duvar olsun ; insanlar da bunu bilsin , seni tanısın . Yeri geldiğinde ''hop dur bakalım'' demeyi bil ; kız ya da erkek . Erkeklere geldiğinde sert oluyorsan kızlara da ol yer yer , zaman zaman ; tabi gereksiz yere değil . Kadın - erkek eşittir bunu unutma , kadın erkeksiz , erkek kadınsız yapamaz . Kızlar ara sıra samimi davranabilirler . Sen de bunu fırsat bilip hemen yumuşama ; bir kız sana ilgi gösteriyorsa öküz gibi bakma sen de karşılık ver ama ayarını , tadını kaçırmadan . Yeri geldiğinde kızlarla da arana mesafe koymasını bil yani . Utangaçlıkla , masumluk çok farklı şeylerdir , bunları karıştırma . Ve her kıza atlama , sana her atlayana da gitme . Bu ikisi geçmişinin kiri olur . Kızlarla samimi ol , arkadaş anlamında . Arkadaş gözüyle bak ne kanka ne de sevgili ayağına çek , sadece arkadaş . Eğer aşk istiyorsan , birine ait olmak istiyorsan , gerçekten adam gibi , delikanlı gibi sevmek ve sevilmek istiyorsan tanıdığın , karakteri iyi olan kızlarla çık . Diğerleri vakit kaybıdır ; vakit geri dönmez . Ve iyi birini bulursan da kaçırma , hele ki seni seviyorsa . Ama herşeyden önce özgüvenli ol . Yürüyüşünü bile değiştir ; pısırık , kılkuyruk gibi gezme , dik yürü . Ve herşeyden önce harbi ol , delikanlı ol .
Kolay gelsin .11 Yorumla
Soran+1 yılçok dik yüyürüürm delikanlıyım karizmayım kızlarda bkaıyor bakmıyor degil ama işte :/
Herhangi bir kıza çıkma teklifi vs. etmeden önce onu iyice tanımaya çalış ama en önemlisi onunla aranda çok iyi kanka kardeş gibi ilişkiler kurduktan sonra onun senden hoşlandığını anlamadığın sürece kesinlikle ona seni seviyorum gibi şeyler söyle bu sefer arkadaşlığınızda biter çok yaşadım bunu. :)
02 Yorumla
Soran+1 yılsöyleme dmek istedin herhalde :D
bazı kızlar çok havalıdır güzelim diye kendini beğenir öylelerine yüz vermiyceksin tip le alakası yok herkesin ayrı güzelliği vardır sen üzülme elbet birisi gelirp seni keşfedecektir için rahat olsun ;)
914 Yorumla
Soran+1 yılHep öyle diyorlarda işte :D
Soran+1 yılYok ztn yüz vermiyorum hep laf sokuyorum o tip kızlara ama iyi kızlarada iyi davranıyorum tabi sınıfta :D Çünkü dışarda konuşamıyorm
Soran+1 yılevet baya var :D hiç rahat olamıyorum :/
- +1 yıl
kardeş o zamanı bekleme sakın gelmez o zaman hiç , dua filan yani neyse :)
Soran+1 yıl:D teşekkürr ederm inş olur ya düzgün biri çıkar karşıma :)
Soran+1 yılbakacaz artk :)
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
35Cevap
1) dik dur, bakışlar ufuk çizgisinin bir kaç cm yukarısında
2) insanlarla konuşurken gülümse, net ol, dik dur, cesur ol
3) bütün arkadaş ortamlarında muhabbet et konuşmayı öğren, böylece muhabbet açmayı devam ettirmeyi kapatmayı öğrenirsin.
4) sen kızlarla konuşurken heycanlıysan unutma; o da heycanlıdır ve genellikle heycanlı olduğunu anlamazlar bile. ( tabi nefsini titremeni kontrol edebildiğin sürece:)
5) her kızdan hoşlanarak konuşma. yani konuş hepsiyle, ama asla beklentin olmasın, bu yüzden çirkinlerle bile git konuş. en basitinden herhangi bir kızı seç ve gidip, " merhaba bu kitabı arkadaşlarım önerdi ama bir türlü karar veremedim, şu an okuduğumu bitirince başlamalı mıyım sence? diyebilirsin00 YorumlaBu kişiliklede alakalı mesela benimde cewremde kız yoktur olanda bacım kardeşim gözüyle baktığım kızlardır. şimdi senin ne şekil kız istedğinede bağlı motor istiyosan onlar zaten kendini belli eder atlar üstüne. ama yok ben arkadaş istiyorum dersen onuda bir sekilde yaparsın yok ben ciddi bir kız istiyorum gelecek düşüneyim diyorsan o zaman dikkatli ol seçmesini bil. bir sekilde kızla konuşmaya bak. ama sana sunuda söylemeleyimki kızlara efendi temiz olan erkek değil p.ç olan erkek yaranır bu devirde.
00 YorumlaDiğer konusunda 455 cevap paylaştı. Acele etme. Zamanla atarsın. Karşı cinse sadece bir karşı cins olarak bakma. Arkadaş olmaya çalış. Rahat olmaya çalış bu şekilde kendini telkin et, yanlış bir şey yapmaktan, konuşmaktan çekinmene gerek yok, bu dünyanın sonu olmaz. Kadınlar kendine güvenen erkeklerden etkilenirler.
Bir de sen çekim oluşturmaya çalış. Örneğin bir müzik enstrümanı çalmayı öğren. Sözgelimi gitar çalan her erkek kızları yanına getirir :)))11 Yorumla
Soran+1 yılyetenegim yok o işte denedm olmadı :D
tip önemli değil ne aradığın önemli, eğer seks arıyorsan çok çok çok kolay istediğin kızla olursun bunun için düşünceni belli bir usturuplu belli et. eğer düşüncen sevgili olmaksa beğendiğin bir kız varsa kızı markaja al ve ortamını bulup golü at. kız bulmak çok kolay hangi kızı istersen ayarlarsın tek sıkıntı o olsun :/
01 Yorumla
Soran+1 yılsenden ögrneyecegim şeyler var demek ki :)
Kızlara melek gibi davran, onların sözünden çıkma, ne derlerse yap, başka kızlara bakma, kızı çok sev asla onun yanından ayrılma. Sonra da sana tekmeyi bassın.
11 Yorumla
Soran+1 yılAsla öyle bişey yapmıyorum yapmamda yani çok rahat olsam bile yapmam gururuma yediremem...
+1 yılKardes bnde boyleyim. Kizlarla pek iletisimim yok. Hep bekliyorum ki biri gelsin beni bulsun benim gibi dusunen ama cikmayacak biliyorum. Bilsemde olene kadar boyle kalacam yinede vazgecmeyecem kendimden. Elbet verecegim sevgiye layik olacak bir kiz RABBIM karsima cikaracaktir.
00 Yorumlakizlar kendine güvenen, havali erkeklerden hoslanir.tipin fena degilse havan eksik demekki ... kendini bilen havali kimseye pas vermeyen tip olursan ... pesinden onlar kosar :D
01 Yorumla
Soran+1 yıltipim fena değil havalıyımda bakmıyorlar ama :D o kadarda kızlar ykaışıklısın felan diyor ama tipsiz ya da yer cücesi olanlar :D
Diğer konusunda 513 cevap paylaştı. Kızı önce kendine alıştıracaksın sonra teklif edeceksin.Kiz bakıyor teklif reddederse arkadaşlık bitecek sırf o yüzden bir deneyelim madem yoluna giriyor.Defalarca denendi hepsinde olumlu sonuç alındı :D
00 Yorumla- Diğer konusunda 447 cevap paylaştı.
+1 yılSenin tek sıkıntın kızlara sevgili gözüyle bakman. Hangisinden sevgili olur diye düşünüyorsun. Arkadaş olarak düşün ona göre konuş bak bakayım nasıl seviliyorsun.
12 Yorumla- +1 yıl
+++++
Soran+1 yılçocugun arkadaş olarak düşünüyorum ztn sevgili olmak için bir kızı düşünoyrm
heyecan yok erkek arkaşlarınla konuştugun gibi doğal ol yoksa dilin tutulup kalır kızda pivvvv uçar :D
01 Yorumla
Soran+1 yılerkek arkadaşlarımlada pek konuşmam ki sadece kuzenim ve 2 arkadşaım var onlarla çok konuşurum çünkü digerleri kafa dengim degil
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenim cok hosuma gidiyor okulda bir erkek yanima gelip sohbet ettinde illa cikma teklifi etcem diosan herkes kabul etmez tabi sadece konus havadan sudan kizlarda senin gibi ettn kemikten insanz nden zorlaniosunki konusmaya
01 Yorumla
Soran+1 yılbiliyoumda işte bilmiyom konuşuoyrum kızlarla orda sıkıntı yok sıkıntı çıkma teklifi edince oluyo
Bu senin burcundan kaynaklanıyor olabilir. Burç yorumlarını okuyarak kendine bir yol belirleyebilirsin, ya da kişiliğin hakkında tam bilgin olabilir. ( Tabi burçlara inanıyorsan.. )
17 Yorumla
Soran+1 yılboşver burçları şimdi :D
birde ben çok kişi tanıyorum hep tipi yok hemde içi de baygın ama kendini yakısıklı sanıyo ya da iyi görüyo ama alakası yok böyle olma ihtimali var mı
04 Yorumla- +1 yıl
İnsanların kendilerini güzel-yakışıklı hissetmeleri iyi bir şey. Hem yapıcak birşey yok doğanın kanunu bu en çekici kimse öne o çıkar.
Soran+1 yılbu yakışıklılık meselesi ben demeyiorum etrafımdakiler diyor
+1 yılbende tıkanmada yok olmuyor , bence iyi değerlendir canım o yıllarını patlama yap saldır
116 Yorumla
Soran+1 yılİşte ona sinirleniyorum 18 yaşındayım gençligimin en güzel çağları ama birşey yapamıyorum
- +1 yıl
tıpkının aynısıydım senin emin ol çekingenlik vardı ortamda vardı şimdi ortam yok ama özgüven normal bir insana göre 10 kat fazla , seninde öyle olur ilerde o yüzden saldır sana tavsiye isterse yüzün kızarsın isterse dalga geçsinler ama sen yine saldır
Soran+1 yılTeklif ediyim yani sürekli birilerini değil mi?
- +1 yıl
aynen kim olursa olsun pat pat söyle rahatsız et kızdır birşeyler yap yani sessiz durma , kadınların en ama en itici gördüğü erkek tipi
Soran+1 yıl:D Madem itici niye iticilik yapıyorum rahatsız ediyorum?
- +1 yıl
tam yazmamaşım sessiz erkek kadınların en ama en itici gördüğü erkek tipi
Soran+1 yılHıı ben çok mu iticiyim yani :/ O zmn biraz konuşmaya çalışıyım saçmalasam bile konuşayım diyorsun...
- +1 yıl
yani mesela annenin seni okulun önünde bekleyip elinden tutup eve götürmesini gören kızlar ne düşünür hakkında onla eşdeğer bir iticisin emin ol , bağır çağır sesin çıksın gerekirse onları kızdır ama sesin mutlaka çıksın senden birşeyler duysunlar
Soran+1 yılBenm bir arkadaşım var sürekli bagırıyor çagırıyor rahat istedigini yapıyor ve yanında her zmn kız var ben çekiniyorum bagırmaya niyeyse brz...
- +1 yıl
o olabilir normaldir bir anda değişemezsin nasıl diyim yani biraz bunu tetikleyecek şeyler yaşaman lazım bende askerden sonra değiştim
Soran+1 yılİlginçmiş bende mi askere gitsem
- +1 yıl
sen okulun bitir ondan sonra öyle heves yapılcak birşey değil ve herkesede iyi gelmez ,
Soran+1 yılAnladım ama uyguluyabilrmiyim bilmiyorum :D
- +1 yıl
valla dene adamım denemeden birşey çıkmaz
Soran+1 yılinşş abi eywallah çok saol :)
- +1 yıl
sende saol
Diğer konusunda 459 cevap paylaştı. Doğru yerde, yanlış insanları buluyorsun belki de...
01 Yorumla
Soran+1 yılolabilir
- Diğer konusunda 652 cevap paylaştı.
+1 yılKendine güvenin olması lazım. Spor yaparak ve ya sosyal ortamı bol bir işe girerek artırırsın. Bir de utanma liderliği eline al büyük benim de o zaman o senden utanır :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin kendinle ilgili problemin var. Kişilik güvenmezliği yaşıyorsun.
Şöyle tavsiye ederim ki,
Konuşamıyorsan, bakışlarınla etkilemeye çalış.
Eğer karşı cinste senden etkileniyorsa adımı atar. Sende açılırsın04 Yorumla
Soran+1 yılatıyorum bakışta yok olmuo
Cevap sahibi+1 yıl:D :D
- +1 yıl
"Kişilik güvenmezliği "
:DDD
Bende eskden senin gbydm. Daha beterdm. Sagdaki soldakinin o kzla konustgnda aranizda bisi var sanacklar diye bölesndr. Ben böle zihnyetn*herkes kendi işne baksn sende yoluna devam et koçum. Sen şuan yaşayan ölüsn. Dirilmeye gayret göster!
00 YorumlaDiğer konusunda 506 cevap paylaştı. Korkma ya sende reddedilme korkusu var korkma kızmı yok ülkede rahat ol yeter gerisi gelir
03 Yorumla
Soran+1 yılgüzel kız az var bizim şehirde :D
Soran+1 yılyok olmaz :D
sitir et panpa uğraş bul kendine kendini geliştir bazı konularda...
00 YorumlaÖzüne güven neler yapabileceğinin farkında ol baktın açık konuşamıyosun cool ol tarzın olsun yani koşma kendileri gelecektir ..
01 Yorumla
Soran+1 yılçok cool ve seksyimdir :D
+1 yılÖnce insanları tanıyacaksın, sonra onlara göre davranaacaksın. Ortamın olacak, yalnız olmucaksın hiçbi zaman.
01 Yorumla
Soran+1 yılçok yalnızım :D
+1 yılHer kızla sevgilim olur mu diye konuşursan başarısız olur. Onları görünce erkek olduklarını düşün.
00 YorumlaSanatçı olma savaşçı ol ezilme ez ! Emmi ilacımmmmm ! :D
00 Yorumlakardeşim bak bikere en onemlisi kendine guven sonra giyimine dıkkat et ve bakımlı ol bayanlar bakımsız erkegı pek sevmez ıkıncısı bayanlarla konusmasını bıl sonrası zaten gelir hadi hayırlı işler :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTürk kızlarından uzak dur git farklı bir dil öğren. Mesela ispanyolca. Bizimkiler ömür törpüsü.
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKardeşim zor düzelirsin. Ben ne yapsam olmadı sonunda psikoloğa gittim kadın bana depresyona girmişsin sosyal fobi obsesiflik var dedi 50mg misol verdi bakalım neler olucak. Bu duruma gelmeyi ben istemedim. Türk kızları yüzünden fazla havalılar. Bu kız bana bakmaz diyip uğraşmıyorum bile
Soran+1 yılolabilir haklısın zor düzelerim
- 04 Yorumla
Soran+1 yıldefoll
Soran+1 yılha onu mu demek istedn :D
İnsan bazen aşktan sıkılıyor, sevgi de bir yere kadar kardeş.
00 Yorumlacesaret önemli; biraz esprili şekilde yaklaşman gerekecek ve bir kızla konuşmak içinde en azından onun arkadaş ortamı çevresinde bulunman gerekecek
02 Yorumla
Soran+1 yılcesaret yok
+1 yılCanım sıkma canı canını özgüvene ihtiyacın var gerekiyosa yüzsüz ol denemeyi bırakma zamanla düzeliceksin ;)
02 Yorumla
Soran+1 yılyüzsüz olamam ya yapımda yok
Yalnız değilsin kardeşim bende senin gibiyim.Napalım yavaş yavaş
00 YorumlaYanlış kızlara denk gelmişsindir
01 Yorumla
Soran+1 yıldogru bu çok dogru
Önce kendi öz güvenini oturt
Gerisi gelir zaten.01 Yorumla
Soran+1 yılo nası olacak?
özgüvenini yitirme açılacaksın illaki
00 YorumlaGel ben konuşurum seninle :)
11 Yorumla
Soran+1 yılkonuşalım hadi :D
- Diğer konusunda 11,4b cevap paylaştı.
+1 yılrahat ol relax olucagı varsa olr :)
01 Yorumla
Soran+1 yılo yeahh come on man
ozguvenn mi yok yoksa.
01 Yorumla
Soran+1 yılolabilir
ozguvenin mi yok acep.
01 Yorumla
Soran+1 yılevt özgüvenm pek yok
Anladım.Sosyalleşmen gerekiyor.:)
01 Yorumla
Soran+1 yılolabilir pek arkadaşım yok 3-4 kişiyle samimiyim digerleri selam selam
herkes insan çekincek bişey yook
00 Yorumlatek cevap özgüven eksikliği
10 Yorumlarahatla ve tamam de :D:
00 Yorumladoğu zaman yanlış kişiler :)
00 Yorumla
+1 yılrahat oooooolll
02 Yorumla
Soran+1 yılsıkıntıda orda :D
- +1 yıl
sen bu konuyu kafaya taktıkça daha çok konuşamayacaksın... daha çok konuşamadıkça daha çok kafaya takacaksın :D bu bööööle gider kardo :D
duygusal olmandan ötürü olsa gerek
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılinsan degillerde ondan :D
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkaç yaşındasın ki
03 Yorumla
Soran+1 yıl18.5
Cevap sahibi+1 yılşahsen bende sınıfın erkekleriyle samimi değilim hatta dışarda da erkeklerle çok muhabbetim yoktur ama gerçekten kafa dengi biri bulamadığım için birazda bence sende aynı şekildesin hayallerimdeki erkeği bulana kadar bekliycem kedilerimle ölmeyi bile göze aldım diyorum bu arada psikolojimde bozuldu galiba yoruma bak evet evet kesin bozuldu
- +1 yıl
Bende gizli arkadasim gibi dusunuyorum. Galiba olene kadar yalniz kalacam.
Özgüven tam olmalı
00 Yorumlaben olmuşum cinayet
00 Yorumla
Devamını Gör(34)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri