Eşimi kelepçeledim ama sonradan pişman oldum. Sizce haklı miyim?

Arkadaşlar , eşimle iddialaşır ve şakalaşır iken eşim çok fena canımı yaktı sözümü dinlemedi dur deyince durmadı. Baktım özür dilemek yerine bana bakıp gülüyor Bende ondan o gece intikam almak istedim. Sen görürsün dedim içimden. Mutfakta idim. Kocamı yanıma çağırdım Gözlerini bağladım sana süprizim var dedim: odaya götürdüm. Odamızda halihazirda kelepce vardı zaten eşimi yatağa yatırdım ve ellerini yatağa kelepceledim. Dur bekle canım deyip odadan bir bant getirdim ağzını bantladim. Eşimin pijamasını ve altını çıkardım. Evde , Hastaneden kalma hazır bez vardı onu kilerden buldum kocam sesini duymasın diye bel bantlarının cırtcırtlarını orda açtım. Bezi Elime alarak odaya gittim. Aşkım belinin altına yastık koyacağım dedim belini yukarı kaldır dedim. esim hala anlamamıştı ne olduğunu.. belinin altına yastık ve yastığın üzerine bez koydum. sonra yastığı yüksekliği bahane ederek geri kaldırdım ama bez belinin altında kaldı. el hızıyla beraber hazır bezi bacak arasından geçirdim. Geriye tek bel bantlarını kapatmak kaldı. Eşim halen o dakikaya kadar anlamadı. Toplam 4 bantı da bezin üstüne kapatınca farketti.. biraz debelendi kendi kendine birşeyler söyledi ama agzini kapattığım icin anlamıyordum zaten. Sonra sakinleşti. Bende sakinleşince çamaşırını ve pijamasını giydirdim şimdi uyu bakalım dedim böyle sen beni üzersen , canımı yakarsan ben de seni cezalandırırım dedim. Işığı kapattım uyuduk Sabaha kadar öylece kaldı. Sabah erkenden kalkıp baktım bezine , bezine yapmamış. operek uyandırdım hatanı anladın mi? dedim evet diyerek başını salladı bende gönlünü almak için ona yatağa kahvaltı hazırlayıp ağzını ve gözlerini açıp kendi elimle yemek yedirdim. Sonra kelepcesini çıkardım. Bezini de kendimtuvalette çıkardım. Bir daha yaparsan yine bezlerim dedim. Güldük beraber :) .. bunu sizinle neden paylaştım diyecekseniz. Sonradan pişman oldum. sanki gururunu incitmiş olabiiir miyim? Bana kötü birşey demedi kocam ama yine de icinde bir endişe oldu. siz ne düşünüyorsunuz?
Güncellemeler
+1 yıl
Eşim aslında benden özel bir gece bekliyordu ben farklı birşey yaptım. Bu yönüyle de ona kötülük yaptım diye düşündüm. Ama iyi olarak da bundan sonra beni üzmedi dur deyince durdu ileri gitmedi artık canım yanmasını daha önemsiyor.
Eşimi kelepçeledim ama sonradan pişman oldum. Sizce haklı miyim?