Annem çok damarıma dokunuyor çok kavga ediyoruz en hassas damarima dokunuyor herseyi yuzume vuruyor bende bagiriyorum 😢?

Annem bana sanki onun düşmanıymışım gibi davraniyor Şu an bu yazdiklarimi ağlayarak yaziyorum biktım ben 2016 da kaza gecirdim çok guzel bir kizdim ama herseyim elimden gitti evdeyim iki yildir bacagim kirik yuzum kirik aslinda eski guzelligim yok eskisi gibi degilim eskiden hepsi elimin altindaydi hep kavga ediyoruz annem herseyde bana satasiyor 2 yildir zaten aci cekiyorum ameleyat falan bide annem damarima dokunuyor surekli bittim artik bana surekli laf soyluyorlar bana annem kardeslerim bana engelli basimiza kaldir diye laf ediyorlar tek laf ettigim de suclu oluyorum dayanamiyorum annemden kardesim den bunlari duymaktan annem bana kaldirilmicak laflari soyleyince dayanamiyorum bende konusuyorum biktim keske Allah canimi alsaydi diyorum ben boyle olmaz istemezdim ki 😢?
Mhfhjfhj
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Annem çok damarıma dokunuyor çok kavga ediyoruz en hassas damarima dokunuyor herseyi yuzume vuruyor bende bagiriyorum 😢?