Selamunaleykum hayirli gunler
Cevap verenlere simdiden tesekkurler.
Cevap verenlere simdiden tesekkurler.
Bu birazda insanın kişiye karşı yaklaşımı..
Ben beli bir döönemde bazı ınsanlarla sık iletişim kurarım..
Doyarım.. doyduğumda pek s.klemem ama bunu belli etmem..
Aradığında , dinlerim en azından dinlemiş gibi yaparım..
Gururlu ınsanlarımız var, bu kendı yaşamımızda biraz daha farklı değil bu siteye nazaran..
Tek fark 'bir dedıkodunun' yayılmasıdır burda birinin senı araması için..
Hatta tanımadığın numaralardan mesajlar bile alıyorum..
Çok sık arayan biraz 'eksi' olur arananın gözünde.. şayet bir çıkar veyahut bir 'birliktelik' kokacak durumları yoksa..
Gelelım burdaki arkadaşlara..
Hepsi birer nankör, birer kuzudan kurta dönüşme aşamasında , değişen ve değiştikce bir hava bir oluşum olmaya çalıştığından ' göt' kaldırmamak adına bı takım acayip davranşlar içine giriyorlar..
Bir merhaba demek zor gelıyor mesela..
Halbuki bir konuşmayı öğrenebilse..
Burda dostluk denen bir şey zaten olamaz , bunun için yıllar gerek.. ancak 'kanka' denılen iğrenç bir kelimenın altına sığınıp , rahatsızlık verırler..
Eskıden vardı arayıp sormak, şimdi sadece dedıkodu..
s.klemediğim halde anlatıyorlar.. küstahca..
etik değil be yavrum.. yani olmuyor yakışmıyor..
Ha, birde 'hislenip' saygısızlığa vuranlar var..
Ks işte dönüyor.. akıyor..
Burdan ne arkadaşlık çıkar nede başka bir şey.. biline.. direk şahsi sonucumdur.
Gerisi sadece seks..
Gururlu arkadaşlara selam..
a.s bir müddet ararım ancak baktım ki benim sürekli aramalarıma her hangi bir karşılık bulamıyorum ya da ikna edici bir izahta da bulunamıyorsa bir müddet sonra bende aramam.
Yoğun olduğunu fark etmişsem, yormamak adına aramam...
Konuşmak istemediğini fark etmişsem, istemediği bir şeye mecbur bırakmamak adına aramam...
Bunun haricinde, kısasa kısas düşünmüyorum. 1 gelene 10 giderim. Kalbimden gelsin ve o içtenliği hissedeyim, kâfi...
Aramayanı aramıyorum, numarasını da siliyorum. Sonra aradıklarında da trip atıyorlar, e unutmuşum ben seni arkadaşım, hatırlat kendini arada o zaman...
Cevap
14Cevap
Sonra rehberde niye bu kadar az insan var diyorlar.
Aramıyorum. Siliyorum. Silince hissediyorlar mı nedir, arıyorlar. Kimsin diye telefonu açınca da tripler tripler...
bir ara öyleydim, sürekli kampanyalrı takip eder tl yükleyip bedava kazanır arardım hepsini, ama sonra bir baktım hepsi saatlerce evliliklerinden kocalarından mutsuzluklarından falan bahsediyo artık aramıyorum ne halleri varsa görsünler :)
hatrına göre değişir.aramasada bır süre ararım belkı yoğundur derdi vardır dıye.ama hep boyle gıdıyosa artık bende aramam
aramayanı aramam özellikle hatunlar şikayet ediyor alıştırmışlar aranılmayı ben aramam ne ekerse onu biçer
Vefasızlık ta son noktayım...
Sağolsun aradan beş sene geçse yine ne yapar eder telefonumu bulup arayan arkadaşım çok...
yapmam...
zira aramıyorsa muhabbetimiz kalmamış demektir
beni aramayanı bende aramam.öyle başa böyle tarak der geçerim.
Aramam demem de, aklıma gelmez. Aklıma gelenlere yaşıyor musun diye bir sorarım, yaşıyorlarsa uzatmam.
Ne zaman özlersem ararım.O aramadı ben aramıyım gibi triplerim olmaz.
o beni aramıyorsa bir kaç kez ararım halen beni aramıyorsa aramıza mesafe koyuyorsa bende onu bir daha aramam
Genelde ben pek aramam zaten onlar arar, arayanla konuşurum aramazlarsa konuşmam :D
aslında ben hiç aramam hep beni ararlar huyum böyle farkındalar gücenmiyorlar
a.s canım isterse ararım kimseden birşey beklemem :D
Eğer ararsa ararım aramazsa aramam :D
bir iki kere ararım o kadar
beni aramayanı bende aramam..
Aleykumselam
beni aramayanı bende aramam.
Onlar hep arıyor , bende daha nadir ararım .
aramam niye arıyım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar