Lc Waikiki parfüm ve vücut spreyleri nasıl sizce? Kullandınız mı? En iyi, en güzel LC Waikiki parfümleri hangileri?en iyi, en güzel lcw parfümleri hangileri?
LCW deyip geçmeyin bence. Bir koku hastası olarak söyleyebilirim ki Zara'yla yarışacak türden kokuları var. Hem kalıcılıkları hem koku çeşitleri olarak çok geliştirdiler kendilerini. Ben en beğendiklerimi buraya ekleyeyim belki hoşunuza giden olur. :)
1- Lcw Soft Poudre Edp Kadın Parfümü
en iyi lcw kadın parfümü
LC Waikiki markasının bana göre en güzel kadın parfümüdür. Kokusu; amber, mandalina, lotus çiçeği, sandaldan oluşuyor. Yani çiçeksi bir kokusu var. Bahar havası yaratıyor resmen. Boğucu bir kokusu yok tatlı ve sade. Kalıcılığı da çok yüksek. Bir günden fazla dayanmakta. LC Waikiki bayan parfüm kullananlar genel olarak bu parfümü önermekte. Fiyatı ise 39 TL
2- Lcw Delicious Blossom Edp Kadın Parfümü
en kalıcı kadın parfümü
Deli dolu, neşeli kadınların parfümü diyorum ben buna. Hem çiçeksi hem de biraz asi. Mutluluk verici bir kokusu var. İçinde violet, elma, sümbül, müge çiçeği ve sümbülteber var. Hafif çiçeksi hafif odunsu da diyebiliriz. Bu tarz kokuları seviyorsanız kaçırmayın derim. :) Fiyatı ise 39 TL.
3- Lcw Purrfection Salvia Edp Kadın Parfümü
en uygun lcw kadın parfümü
Bu parfümü anneler kullansın bence. Çok tatlı, meyvemsi bir kokusu var çünkü. İnsanın yiyesi geliyor. :) İçinde meyve çiçekleri ve odunsu bir misk var. Genel olarak tatlı bir koku diyebiliriz yani. Kalıcılığına ise hiç lafım yok. Çok rahat bir gün dayanıyor. LCW vücut spreyi kullananlar genellikle bu parfümün spreyini kullanıyor. Fiyatı ise 49 TL.
4- Lcw Sümbül Edp Kadın Parfümü
en uygun parfüm
Fotoğraftan da anlayacağınız üzere sümbül kokulu bir parfüm. Ama sanmayın sadece sümbülden ibaret olduğunu. İçinde çeşit çeşit çiçek kokusu var. Narenciye, gül, yasemin, vadi zambağı da var içinde. Çiçek florası resmen. Çiçek kokularının aşığıyım diyorsanız tercih edeceğiniz parfüm bu olmalı. Kalıcılığı da gayet iyi. 1 gün boyunca kalıyor. Fiyatı ise 40 TL.
LC Waikiki En İyi Erkek Parfümleri Hangileri?
Sadece kadınlara değil erkeklere de çok güzel parfümler yapmışlar. Eşime birkaç tanesini aldım. Hepsini de çok beğendik şahsen. En beğendiğim erkek parfümleri şöyle;
1- LCW Street EDP Erkek Parfümü
En güzel erkek parfümü
Çiçeksi kokuları sadece kadınlar kullanacak diye bir şey yok. Bu parfümümüz de bunun kanıtı niteliğinde. İçinde menekşe, müge, amber, deniz esintisi, bergamot ve misk var. Yüzde yetmiş çiçeksi yüzde otuz fresh diyebiliriz bence. Kalıcılığı da gayet iyi bu arada. Kokusu boğucu da değil. Kibar bir kokusu var. Fiyatı ise 30 TL.
2- Lcw Blackkout Edp Erkek Parfümü
en kalıcı lcw parfümü
Bu koku çok odunsudur. Sert, karizma erkeklerin tercih edeceği türden bir ağırlığı var. İçinde sedir, gül ağacı, yosun, balsamik ve lavanta var. Sert kokuları seviyorsanız bence bu parfüme bir göz atın. Kalıcılığı da bir gün dayanacak şekilde. Fiyatı ise 40 TL.
3- LCW Dark Sun EDP Erkek Parfümü
en uygun lcw erkek parfümü
Çok sıcak, yaz mevsimi anımsatan bir kokusu var. Sıcakkanlı, neşeli bir erkekseniz bence bu parfümü denemelisiniz. İçinde amber, yosun ve çiçek özleri var. Genel olarak odunsu diyebiliriz ama sert değil. Kalıcılığı da bir gün dayanıyor. LCW erkek parfüm yorumları bir göz atarsanız en beğenilen erkek parfümlerinden olduğunu anlarsınız bence. Fiyatı ise 40 TL.
4- Lcw Azure Edp Erkek Parfümü
en iyi lcw erkek parfümü
Hafif fresh hafif odunsu desek yalan olmaz. Boğucu bir sıcaklıkta sıkılmalık bir parfüm. Güzel bir deniz esintisi etkisi yaratır. İçinde defne yaprağı, sandal ağacı, bergamot, sedir ağacı, misk ve yasemin var. Bu tarz odunsu ve fresh kokuları seviyorsanız tercih etmelisiniz bence. Kalıcılığı ise bir gün rahat dayanmakta. Fiyatı ise 50 TL.
LC Waikiki parfümleri hakkında diğer insanların yorumlarına bakmak istiyorsanız buraya tık tık!
Açıkçası ben LCW gibi giyim sektöründe yer alan firmaların, parfüm satımına karşıyım. Bir şirket’in görevi ve çıkardığı ürün departmanlığı ne ise onu uygulamalı.
Defacto dan almıştım daha önce 60 lira para verdim ve iğrenç kokuyordu.
Daha önce Polodan da aldım hiç beğenmedim.
Fakat, sana tavsiyem alacaksan giyim sektöründe değilde bu işi lâyığıyla yapan parfüm sektöründe yer alan firmalardan alman
mutlaka tarzınıza uygun bulabilirsiniz ama kesinlikle beyaz çiçek içeren parfümleri... LCW de en çok tercih ettiklerimden, hem yazın hem kışın kullanmaya uygun bence hatta direkt alın indirimdeymiş şu an. Kullandığım parfümün adı LCW Etriel Jasmine EDP Kadın Parfüm 50ml
Kasa arkası önerilerinde kasiyer tavsiye etti indirimdeydi aldım pudramsa temiz naif bir koku bebek gibi hafif kokmak isteyenlere önerilebilir benim tarzım mı unutan bilmiyorum arada sıkarım herhalde
Lcwye laf etmedim dikkatli okursan? Parfümleri kokuları pis kokuyor magaza icine sıkıyorlar ve les gibi kokuyor anladın mı? Hem herkesin kendi dusuncesi