Annem ve babamla anlaşamıyorum?

Ben 21 yasinda universite ogrencisiyim. Ailemle beraber yasiyorum. Annemls ve babamla ozelliklede annemle hic anlasamiyorum. Beni cok sikiyorlar. Annem kaslarimi hangi sekilde alacagimdan tutun ne zaman banyo yapacagima kadar karisiyor. Inanin abartmiyorum. Arkadaslarimla bir yere gideceksek 50 kere soru soruyorlar. Ki benim bu zamana kadar hic bir taskinligim olmadi hic sevgilimde olmadi zaten. Bir ara annemle bu sebeplerden dolayi 3 ay konusmamistim. Ama degisen bir sey yok. Bu yuzden asosyal biri oldum ciktim. Bir kiz arkadasimin evine gitsem annem pesimden o arkadasimin evine gelip beni rezil ediyodu. Benim yakin arkadaslarimdan biri seker hastasi ve insulin vuruyor kendine. Ben de bir defa anneme kizin vurdugu insulinlerin cok kotu koktugunu soylemistim. Bunun uzerine o arkadasima gidip benim icin, o senin insulinlerini mi kokluyo demiş.(sanirim kafa yaptigini dusunerek) Ve daha sayamayacagim bir ton sey. Cidden bunaldim artik ne yapacagimi bilmiyorum? Kiz yurduna yerlesmek istiyorum ama bunun icin hayatta izin vermezler onlari ikna etmem lazim ne yapmaliyim?
Annem ve babamla anlaşamıyorum?