Benim 3 tane kedim var evde Bizden biri gibiler hiç hayvan besliyorum tecrübem Yok bişeyler öğrenmem lazım diye endişelenmeyin. Aşıları birkaç ayda bir yapılıyor iç dış parazit oda pire kene bağırsak kurduna falan karşı. Tüyleri mevsimsel dökülebilir sürekli değil. Tuvalet konusunda bizimkiler eğilmeli tuvalete alıştılar. Mama da genelde kalpli tavuklu mamaları seviyorlar açık mamaları yani. Wiskas falan çok ağır tavsiye etmem
Aynen öyle eskiden ailemle yaşıyordum ve evimiz Bahçeliydi orada herşey çok keyifliydi şimdi yalnızım artık oyuncu bişey olsun istiyorum sessiz evime neşe gelsin birazcık 😊
Daha önce besledım onun yanına bıde sıyam kedısı aldık arkadaslık etsın dıye çok kıskanç ve nazlı dir sıyam kedısını asırı kıskanmıştı koltugun altından cıkmıyodu mecbur vermek zorunda kaldık sıyam kedısını sahıbıne
Sakın bı kedı bıraz nazlı kıskanc yanlız bırakılmaya gelmez tuy sorunu bıraz oluyor ama o dert degıl her kedı dokuyor tuy gercekten kedı ıstıyorsan kedı satın alma sokaktan sahıplen cıddıyım Mart ayına gelmek uzereyız oturdugun yerde ıllakı kedı vardır arada anasına yemek gotur zaten alısır evının oralarda dolanmaya baslar dogurdugunda al bırını ama hemen degıl once sutten kesilsın cınsıyet olarak kız tercıh et ınanılmaz oyuncu oluyorlar
Alma tüy dökümü fazladır gözleri sürekli akar nefes problemleri vardır eğlenceli değillerdir. Bu kediye en az 1000tl vereceğine 200 tl ye sahipsiz bir kedinin tüm masraflarını karşılarsın
Ben besledim cok fazla tuyu dokuluyor. Ne miyavliyor ne ortalarda oynuyor hep bir mutsuzluk ifadesi bunalima soktu beninya. Kedi gibi degildi valla soylim 😀
En İyi Cevaplar