Sinirlenince gözüm dönüyor. bayılacakmış gibi oluyorum ve o an çevremdekileri görmüyor ve duymuyorum. Bu bir problem mi?

Mesela diyelim ki arkadaşım a cafesine gidelim mi dedi illa b cafesini istiyorsam orası olacak karşı taraf benimle bu şekilde inatlaştığında gözüm dönüyor ve karşımdakini kırıyorum. Çoğu zaman kimseyle konuşasım gelmiyor. Ben istediğime istediğim zaman yazayım ve hemen evet desinler. Ben istemediğimde kimse bana yazmasın aramasın sormasın. O kiminleysem kiminleyim. Ben istediğimde ararım kafasındayım. Birsinin aşk, iş, okul vs herhangi bir konuda başarılı olmasına tahammül edemiyorum. Bu hele ki bir yakınımsa (arkadaş). O olduysa ben dahasını olucam üste çıkıcam. Ayrıca bir insan bana iyi davrandığında kendimi kötü hissediyorum istemiyorum kimsenin bana canım, cicim yapmasını gelcek bana kaba konusucak. Bana samimi davranan arkadaşlarımı o an istemeden (gözüm dönüyor yine sinirden) kırıyorum.
Sinirlenince gözüm dönüyor. bayılacakmış gibi oluyorum ve o an çevremdekileri görmüyor ve duymuyorum. Bu bir problem mi?