Evettt sorum aynen budur. aynı şeyler uyanmak kahvaltı etmek işe gitmek gelmek yemek yemek yine uyumak vs vs..
bu döngüden kurtulmak için neler yapıyosunuz..
bu döngüden kurtulmak için neler yapıyosunuz..
hayatıma yeni uğraşlar katarım mesela geçen sene deli gibi bilgisayar oynuyodum bu sene müzikle ilgileniyorum spora gidiyorum rutinden tek kaçış yolu hayatı farklı yönleriyle yaşamak
tüm günü bişilerle doldurmak lazım sanırım sonra yorgunluk belirtileri uyku.
aynen öyle mesela 1 aydır bi kafeye gidiyosun ahmetin yeri diyelim bırak orayı gitme başka kafeye git yarın, televizyonmu izliyosun kapat televizyonu otur balkona manzara varsa manzara izle olmadı arabaları izle :D hobilerini yaz her gün hobin olmayan bişeyi dene daha başka rutinlerden kurtulma yolum yok benim
deniz kenarında oturup bi sigara yakıyorum :)
iyiymiş..
eyv :D
:D
rutinden kaçış yok ki..adı üstünde bugün değişik bi şey yapsam örneğin sinema..yarın da hadi diyelim başka bi şey buldum..sonra yine aynı..
ancak günlük kurtulabiliyoruz sanırım
spor yapıyorum kopegım zaten tum vaktımı alıyor onla hergunum farklı geçıyor
Cevap
8Cevap
"Rutine dönüşmeyen hiçbir şey kalıcı olamaz hayatında."
Ben seviyorum.
rutinden kurtulmaya çalıştığım gün ondan vazgeçtiğim gündür,şu anda öyle bir niyetim yok,onsuzken rutin olmayı seviyorum..
GüzeL..
bir kere şu kesin uyku gibi rutin şeylerde çok vakit harcamıyorum , hareket edince farklı şeyler ortaya çıkıyor
bişi yapmıyorum bugun kurtulsam yarın yine aynı dert
evet yaa bugünden kurtulsak yarını düşünüyoruz..
o yüzden hiç yorma kendini hayat böyle zenginide aynı dertte fakiride ...en güzeli al bi muhabbet kusu her gün onla oynamakda rutin olsada ısırınca :D seni kendine getirir D:
:D
yuh okadar uzun cümle yazdıgım aldıgım cevap :D aman tanrım sen bu gülüşle rutinden kurtulmazsın ayaklarına beton dök bence :D
Kurtulamıyorum zaten üzerime üzerime geliyo tüm rutinliğiyle günler..
:D senin iş zor galiba kaybettik seni
Başımız saolsun..
pintilik yapmican dim helva ısmarlarsın artık
irmik helvası cevizli fıstıklı ? yerimede ye
bak anlatmıs anlatmıs sonra yerimede ye.. cidden cimrisin sen insan yolladım der ... senin sorunu çözdüm ben hiç dısarıya cıkmıyon gezmeye ... git kahve dünyasında kahve iç gnctrkcll liye bi kahve içine bi kahve bedava :D rahat ol :D
cafe crown da içiyorum ben saol önerin için..
vayy artist reklamıda yapmıs ... hıh sen orda hiç ben orasının garsonlarını begenmiyom yoksa bende biliyom orda içmesini :D
aa güzel servisi ama ben salaş yerde yemek yemeyi pek bi seviyorum balık ekmek, sahilde köfte ekmek ayran havada kararmışsa deymeyin keyfime..
oo onu kim sevmez ben bu aksam mudanyaya deniz kenarında kokoreç midye çiğ köfteye gidiyom :D yemekten sonra denizde tas sektirmece oynicam daha ohooo cok işim var :D bak rutinlik gitti
sakatat sevmem bosdun ortamı yafuu sakatat olayından sonrasına katılıyorum
konserlere gidiyorum düzenli gittiğim bi kursum var işe yarıyor
kurs olayı evet renk lazım..
o seyler cok elzem değilse erteleyip yerlerine farklı seyler yapıyorum
seks alkol gece hayatı dans film izlemek müzik dinlemek internet
kız peşinde koşmak olmazsa olmaz:) heyecan reddedilme dayak yeme oohh tam macera hemde bedava:D
bu ne hızzz
yok ya çok matah bi durum yok tatlar aynı ne kadar zorlarsn zorla
bence alışılmış tatlar olduğu için aynı bünye alışmış değişim lazımm
ne yapmalıyım
birbilebilsem..
Bir şey yapmıyorum. Rutini severim.
rutinde ne yapıyorsam tersini yapıyorum
o da güzeL
içiyoruz sonra olması gerekenler oluyo zaten .
şiir yazarım
şiir bende çok severim güzeL
yazarmısın
yazmayı pek beceremem ama okumayı çok severim kitap okumayıda seviyorum.. ben yazmaya kalktığımda şiirden çıkıp baya baya roman oluyo
oda güzel canım=)
İyi böyle...
Hiçbir şey.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar