Arkadaşlar iskur iş başı programı nedir?
Ben yeni işe başlıycam patron iş başı eğitim programıyla başlatalım seni falan dedi..
Ben yeni işe başlıycam patron iş başı eğitim programıyla başlatalım seni falan dedi..
İş kur merkezine gidip iş kur sana söylemiş olduğu ücret ve çalışma saati dışında çalışma. Tatil günü herşey 3 ay boyunca işkur söylemiş olduğu çizgi ile yaparsan senin açından iyi olur. Karşı taraf işkur sana günlük 9 saat çalışma olacak dese firmada 10 saat çalışma 9 saat oldu mu çıkacaksın işten. Görev yerin görev alanın hakkın da bilgi alıyorsun.
Maaşını devlet ödüyor sigortan 6 ay prim olarak yatmıyor sadece sağlıktan faydalanıyorsun 6 ay sonra beğenmezse direk iş çıkışı sorgusuz veriliyor bildiğin staj gibi düşün iş verenin %75 e yakın maliyetini düşürüyor işine geliyor onun ama kabul etme bence direk başla sigorta önemli
Ne kadar maaş ödüyor peki?
Asgari ücret ödüyor çalışma saatin 8 saat onun dışında ve resmî tatil günlerinde seni çalıştıramaz
Bazıları günlük para ödüyorlar demiş o nasıl oluyor? Ve benim bankada hesap mi acmam lazım
Günlük ödeme olmaz banka hesabı açılıyor zaten hergün sen imza atacaksın işe geldiğin saat çıktığın saat işveren bunu ayın belli gününde işkura gönderir maaş da ona göre yatar
Peki madem teşekkürler 😊..
Bisey daha sorayim işkur bunun için benden diploma ister mi
İsteyebilir
Ben üniversite terkim lise diplomam var bir sıkıntı olur mu
iş öğretiyoruz diye az para vercek tecrüben yok sanırım
Parayi devlet vericek diyorlar
sanırım şimdi 3 ay oldu. 3 ay maaşını iş kur ödüyor
Ne kadar ödüyor peki?
Cevap
11Cevap
Maasini devlet veriyo sen calisiyosun orda sana is ogretiuolar patronun isine geliyo seni calistirip parayi devlete odetmek
Ne kadar veriyor peki asgari ücret mi?
Devlet bunu bana nasıl vericek? Elden veremez heralde. Bankada hesap mi acmam lazim
Kim açıyor hesabı işkur muu
Peki çok teşekkür ederim
Birşey daha sorabilir miyim?
İşkur bunun için benden diploma ister mi?
Muhasebe ofisinde çalisicam
Emin misin pekii
Üniversite terkim lise diplomam var sadece
Tatil günlerine ödeme vermezler.
Calistigin her gün için alırsın.
Asgari ücreti aya böl hafta sonlarını çık alacağın ücreti bulursun.
Asgari ücrete tamamlamak için kalan maaşımı patrondan isterim 😃
sağlık sigortan yatıyor normal sigortan değil birde en son kaçtı hatırlamıyorum o kadar para alıyorsun süresi sanki ya 6 ay ya da 1 yıl olması lazım
İşte calisirken işi ogreniyorsun. Devlet senin maaşini sigortani yapiyor kac ay iş basi egitim goreceksen. Eger firma sahibi calistigin yer yani begenirse iş yapisini falan seni işe aliyor o sigortani ve maasini veriyor
Senelerdir işkurda kaydım var ama hep işsizim işkur beni hiçbir programına almıyo işkur bile dışlıyo beni
oryantasyon denir buna ;)
alışa alıştırma ve işin hakkında bilgi verme eğitimidir.
yararlıdır..
İş yerinde ki yapılması yapılmaması gerekenleri gösteriyorlar
Yani ia basi eğitim veriyosun faydali birsey
İşi öğretecek eğitim işte
Güzel Seksi isen ben seni direk çalıştırırım
Guzel bnce
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar