Zedi yeni aldım ilk oyunumda 17
2. oyunumda 11
3. oyunumda 56 kill aldım ben mi iyiyim yoksa şans mı :D
Ölüm sayılarımda azdı. 5-7 arası
2. oyunumda 11
3. oyunumda 56 kill aldım ben mi iyiyim yoksa şans mı :D
Ölüm sayılarımda azdı. 5-7 arası
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Zed-talon gibi şamplar ile erken oyunda kil almak kadar kolay bir şey yok lol de önemli olan o killerle oyunu taşıyabilmek çünkü tek atamadığı sürece tek yiyen bir çar
Zed ve talon mu tek yiyormuş? İkiside oynaması zor şampiyonlar talın main biri olarak oyun taşıdığım çok oldu ve talonun tek yemesi diye bir şey söz konusu değil. 800 k gelse gene ölmez. Talonu sadece oyunu iyi bilen darius gibi sağlam tanklar keser keserse.
Onun dışında Katarina , Akali, Talon, Zed bunlar nasıl tek yiyor anlatır mısın biraz :;D
Akali hariç hepsi late de düşen çarlar çünkü hepsi tek atma üzerine kurulu oyunu bilen bir sup Kata hariç o şamplara adc sini apc sini öldürtmez latede hatta dk 30 lardan sonra adc den tek yemeye başlarlar bu sebeple pro arenada oynanmazlar. Saydıklarının istisnası katarina bozuk bir çar aşırı bir hasarı ve aşırı bir mobilliği var zhonya falan kastığında öldürmek iyice zorlaşıyor ama o da dk 35 den sonra çöp.
Oyunu bırakmadan önce en çok banladığım şampdır kata.
Kardeş sen nerde oynuyon ya bu saydfığım herolar için adcler kek. Benim hepsiyle pentam var ama en kekleri adc oluyor. Sen bronz musun nesin :D
Oyunu plat4 te yükselmeye devam ederken ban yediğim için bıraktım senin olduğun altın ligine gözü kapalı metada olmayan çarlarla defalarca çıktım. Kata banladığım için söylediğin diğer şampiyonlar için söylüyorum Rammus favorimdir bunlara karşı ama eşit giden bir oyunda elimde bildiğim herhangi bir cc si olan şampiyonla kaybetmem çok düşük ihtimaldir.
Kardeş bende Altın 2y, m merak etme 5 aydır oynuyorum yakında plat olurum :D Ve küçümsediğin herolarla geldim buraya. Talon baya taşıdı beni. Zedle dereceli girmem tam öğrenmeden ama geliştirirsem ileride midde katayı alırım gibi. Neyse ben dereceli de hep mid oynuyorum kardeş. Sen galiba az sağlam hero seviyorsun.
Ben normal oyunda iyi solo oyuncusuyumdur. Fiora, Garen, İrelia, Riven bunların hepsinde çok iyiyimdir. Ama dereceli de hep feedliyorum. Mükemmel oynadığım rivenla bile karşıma bir illo gelince tek yiyorum ama suikatçi herolarla sandığından çok daha ileri taşınabiliyor oyun. Ben ilk solo oynamaya başladığımda gümüş 5 e attı beni. Ama mid talonla altın 2ye kadar geldim
Ben sana iyi veya kötü oynuyorsun demiyorum ki evet saydığın çarlar düşük elo da taşıması kolay çarlar ama yüksek elo da oynattırmazlar. Benim de elom yüksek değil tr de hiçbir lig bir başarı göstergesi değil eu da bir yerlere gelirsen bir başarı sayılabilir. Onun dışında jungle, top, support üçünde de mainim genelde tank ve figter şampları oynarım mid hiç oynamadım desem yeridir adc de 2-3 basit adc herosunu bilirim ligime göre iyi oynarım ama aşırı toxic olduğum pc ve netim iyi olmadığı ve şanssız olduğum için ya ban yerim ya da lig çıkamam :) Ben de sıkıldım bıraktım bu sebeplerden dolayı. Böyle bir hikayedir lol bende.
Bende bırakmak istiyorum bağımlılık yapiyor6gunde 3 saat onu oynuyorum resmen. Bir ara altin 2den altın 5e düştüm çıldırdım resmen. Kafayı yiyor insan. Bir de bazen senin gibi platlar gelip laf sokuyor altınları ayrı çıldırıyorum. Plat olsalar ne oluyir benle ayni oyunu uyghn görmüş riot :D neyse oyleinsani gereksiz yere agresiflestiren psikoloji bozan bir oyun resmen. Ama dediğim gibi bahimlilik yaptı. Nasıl bıraktın anlatsana biraz bende birakcam :D
Bir de yazı yazmayı ogrenseydin diye kaf sokma telefondan yazıyorum baya bozuk olmuş kontrol etmedim kusura bakma :D
*olsalar
*uygun
*Neyse oyle, insanı
*bağımlılık
Önemli değil oyunu sildim başka single player oyunlarla uğraştım biraz yayın izledim falan bir de sıkıldım da bir süre sonra çok tekrara bağlıyor oyun artık 15 dk lık oyun 1 saat gibi gelmeye başlamıştı ben de bıraktım
bence iyisin ama seviye kaçsın?
60...
lig ne ? of bende kız arkadaş arıyordum bot pre girecek şimdi zedle 57 kill alınca maini zed yaparsın :d
Altın sen
yok :d 1 yıldır oynuyorum daha
Ben 5 aydır oynuyorum :D
5 yıldır mı? ve zedi yeni mi aldın? :D
nickin ne?
5 Ay dedim kardeş nasıl okuyorsun :D
sen demesen hala fark etmiyordum :d
@Pufpu yalnız değilim. d
Cevap
3Cevap
Botlarlamı oynadın asdasd
Yoo şimdi dereeli girdim 5-3 bu da gene kötü değil