Kişilik & Karakter Sevene şans verir misiniz? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sevene şans verir misiniz? Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar soruyu yanlış algılamış çoğu, biri sizi seviyor siz pek tanıyorsunuz ya da ilk bakışta isinamadiniz yinede şans verir misiniz djdjdj Sevene şans verir misiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,5b cevap paylaştı. Evet beni sevene şans verirdim 1 0 Yorumla
pouffff Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 44% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 872 cevap paylaştı. TaniAma doğal ille de birliktelik yaşamak şart değil bence 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Sizden hoşlanmış teklif etti siz ilk bakışta isinamadiniz ama size diyor ki şans versen /zaman tanısan olmaz mı? Yorumla pouffff +1 yıl İsinamazsam olmaz sevmeSem de ısınmam lazım vakit geçirebilmem icin Yorumla
_____x_X_x_____ Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl En azından tanıma fırsatı verilmeli. 1 0 Yorumla
S2minkeyfi Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Sevmiyorsam niye bos umut vereyim 1 8 Yorumla Soran +1 yıl Belki tanısan isinacan ilk defa gördüm ilk Vibe da begenmedin oyle Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Ilk vihe i begenmediysem uuz de yuz no go asko Yorumla Soran +1 yıl Next talipler diyon heeeee djdjdjdjdi Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Her zamam, slaaay💅🏻💅🏻💅🏻 Yorumla Soran +1 yıl Slay ne neyse sllayyy djdjdjdjdjdjdjdj Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Slaaaaay yoehoeeee Yorumla Soran +1 yıl Bu dilden anlamiyom ben yaşlandım be djdjdjdj Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Djdbbshshshshshhsbs Yorumla
_infinitum Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Ne için şans veriyoruz 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Bizden hoşlanmış teklif etti siz ilk bakışta isinamadiniz ama size diyor ki şans versen /zaman tanısan olmaz mı? Yorumla Soran +1 yıl Sizden* Yorumla _infinitum +1 yıl Hee o olur ona şans veririm. Ama hata yapan birine kolay kolay şans vermem Yorumla Soran +1 yıl Mantıken haklısın Yorumla _infinitum +1 yıl Haklı olmayı sevmem 😅 Yorumla Soran +1 yıl Bu da değişik bir durum sjjddjdjjdj Yorumla
boslukhs Takip Et Xper 6 Yaş: 125 , eic 100% +1 yıl Evet ama ben sevmiyorsam çok kısa sürer 1 0 Yorumla
Gasdsdh Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Sende cozutun ha 😄 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Bişi demedik ki, sjsjd zaten çoğu soruyu yanlış algılamış sjsj Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Ne şansı tam olarak 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Sizden hoşlanmış teklif etti siz ilk bakışta isinamadiniz ama size diyor ki şans versen /zaman tanısan olmaz mı? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Verdiği ilk izlenim eğer iyi ise tanımak için zaman verebilirim. Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Parası varsa veririm 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Sevgi mi parayla Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben para severim Yorumla Soran +1 yıl Napolyon versiyonu sjsjsjdj Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mk mesaj yağmuruna tutuldul Yorumla Soran +1 yıl Sen kasindin sjdjdj ben sevgi anlamında tanışma anlamında djdjdj Yorumla
Mcrklm Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Evet 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Evet beni sevene şans verirdim
TaniAma doğal ille de birliktelik yaşamak şart değil bence
Sizden hoşlanmış teklif etti siz ilk bakışta isinamadiniz ama size diyor ki şans versen /zaman tanısan olmaz mı?
İsinamazsam olmaz sevmeSem de ısınmam lazım vakit geçirebilmem icin
Sevmiyorsam niye bos umut vereyim
Belki tanısan isinacan ilk defa gördüm ilk Vibe da begenmedin oyle
Ilk vihe i begenmediysem uuz de yuz no go asko
Next talipler diyon heeeee djdjdjdjdi
Her zamam, slaaay💅🏻💅🏻💅🏻
Slay ne neyse sllayyy djdjdjdjdjdjdjdj
Slaaaaay yoehoeeee
Bu dilden anlamiyom ben yaşlandım be djdjdjdj
Djdbbshshshshshhsbs
Ne için şans veriyoruz
Bizden hoşlanmış teklif etti siz ilk bakışta isinamadiniz ama size diyor ki şans versen /zaman tanısan olmaz mı?
Sizden*
Hee o olur ona şans veririm. Ama hata yapan birine kolay kolay şans vermem
Mantıken haklısın
Haklı olmayı sevmem 😅
Bu da değişik bir durum sjjddjdjjdj
Evet ama ben sevmiyorsam çok kısa sürer
Sende cozutun ha 😄
Bişi demedik ki, sjsjd zaten çoğu soruyu yanlış algılamış sjsj
Ne şansı tam olarak
Sizden hoşlanmış teklif etti siz ilk bakışta isinamadiniz ama size diyor ki şans versen /zaman tanısan olmaz mı?
Verdiği ilk izlenim eğer iyi ise tanımak için zaman verebilirim.
Parası varsa veririm
Sevgi mi parayla
Ben para severim
Napolyon versiyonu sjsjsjdj
Mk mesaj yağmuruna tutuldul
Sen kasindin sjdjdj ben sevgi anlamında tanışma anlamında djdjdj
Evet
Vermem