🙈🙈🙈saçma biliyorum ama sağ ayakla girmek daha hayırlıymış ben hep sol ayakla giriyorum o yüzden mi talihsizlikler peşimi bırakmıyor bunlara inanmiyorum...
Aslında hurafe gibi görünen bazı davranışların çok enteresan bilimsel açıklamaları var. Biraz da o günün insanları inanıp yapsınlar diye dini motiflerle süslenmiş şeyler bunlar. Yoksa kimse uymaz diye... İnsan vücudu ortadan ikiye ayrıldığında ( yukarıdan ), bu iki yarı denk ağırlıkta değildir. Kalbimizin olduğu sol taraf az da olsa daha ağırdır. O yüzden sağ ayak ileride bir fenalık geçirirsek ileri doğru, sol ayak ileride bir fenalık geçirirsek geriye doğru yıkılma ihtimali daha yüksektir. ;-)
uydurma hurafeler bunlar, sizin hissettiklerinizde tamamen psikolojik, başınıza gelen olayları buna bağlamak son derece yanlış. Ne ekersen onu biçersin.
Yoo doğrudur girerken de çıkarken de hep sağ ayak kullanılır bide girerken ayrı çıkarken ayrı duaları var onlar da okunmalı bitek tuvalete sol ayakla girip sağ ayakla çıkılmalı onunda ayrı ayrı duaları var
En İyi Cevaplar