Eşimle iki yıldır evliyiz ve abisi dul. Yemeği genelde bizde yer, annesi ve babasıyla yaşıyor. Bana kardeşinin benimle olduğu için çok şanslı olduğunu söyledi. Geceleri onun yerinde olmak isterdim dedi. Onun birde oğlu var, oda annesinde kalıyor. Bakışları, konuşmaları iyice psikolojimi bozuyor artık. Sık sık bize geliyor, bazen mutfağa elini yıkamak bahanesiyle gelip sapık konuşuyor. Birşey söylemedim hiç kocama ama böyle devam ederse ne olur bilmiyorum. İki kardeş birbirine düşsünde istemiyorum. Bazı sözlerini buraya yazmadım, birkaç kere tehdit ettim onu, küfür ettim. Sadece sırıtıyor. Ne yapıcam ben? Polisemi gitsem, kayınpederim emi söylesem. Eşim onu öldürür
Cevabın nedir?
Iyi okuyunuz
Cok tehlikeli bir durum.
Bunu eşine direk anlatma.
O kişiyle aynı odada yanlız kalmayın.
Tiksinecegi şeyler yapın.
Ima yolu ile eşinize anlatabilirseniz
Anlatin sakin direk söylemeyin.
Kendi anne ve babanjzdan yardım alın.
Ayrı bir yerde yaşama ortamı kurun20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Diğer konusunda 848 cevap paylaştı. Kocanla kayınpederine aynı anda söyle abin bana sarkıyor bişeyler yapmandan korkuyorum de sakinleştir
21 Yorumla- Soran+1 yıl
Mutlaka babasına söyliycem. hallederse o halleder. Olmazsa mektup yazıp annemin evine kaçacam. Zaten mektubu okuyunca o hayatta olmaz.
- +1 yıl
Yapacak tek şey eşine en kısa vakitte bu durumu anlatıp birdaha evinize gelmemesini söylemek olacaktır susttuğun her vakit sen de suçlu duruma düşersin
11 Yorumla- Soran+1 yıl
Tokat attım. Bunun bir bedeli olacak sana dedi
bence olay saçma sapan bir yere varmadan kayınpederine ya da kaynana söyleki sonra bir şey olduğunda sana neden sakladın muamelesi yapılmasın
19 Yorumla- Soran+1 yıl
Kayınpederim den çok korkuyor zaten. Kayınpederim çok imanlıdır
- Soran+1 yıl
Evet söylemem lazım artık. Gün geçtikçe sapıtıyor. bir benim şansıma bak birde kardeşimin dedi. Benim evlendiğim karı nerde sen nerdesin dedi. Sus yeter şimdi anlatıcam dedim. Acımıyormusun kocana, yazık değilmi dedi
- Soran+1 yıl
Mutfakta konuşurken hep bahaneyle geliyor yanıma. Şunu alayım elimi yıka yayım diye. Bir gece diye fısıldadı kulağıma, bıçağı kakacaktım
- Soran+1 yıl
Babası halleder bu işi. Ödü kopuyor babasından. Çalışmıyor. Parayı da babası veriyor, oda içkiye veriyor. Eşim melek o şeytan. Eşim bu nasıl benim abim oldu diyor bazen. Sanki öz kardeş değiller. Ailede tek sorunlu o
- Soran+1 yıl
Aminn. Birde def edelim onu, kurban kesicem. ya eşiyle barışsa ya da evlense bizde rahat etsek. Ama kim çeker o deliyi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
25Cevap
- +1 yıl
Sakın hafife alıpta boşverme. Söyle eşine, olmadı ses kaydı al. Dokunursa da vur kafasına iki tane gebersin arkadaşım.
24 Yorumla- Soran+1 yıl
Böyle giderse ölümü benim elimden olacak. Vur gülüm diyor bide. Midem kalkıyor. Artık. Bide herkes varken bacım bacım. Gören insan sanır
- +1 yıl
Sen sıkıntı etme, söyle eşine mutlaka söyle. Atın evden onu o ne ya ne iğrenç yaratık. Gebersin gitsin.
- Soran+1 yıl
Evet eksik olmayın gerçekten çok sağolun
- +1 yıl
Rica ederim ne demek
Eşine söyleme bence. Olabildiğince uzak durmaya çalış ondan. Mutfağa falan gideceğin zaman eşini de çağır mesela bana yardımcı olur musun bahanesiyle peşinden falan gelemesin abisi, eşine de çaktırmadan abisinden rahatsız olduğunu çok fazla size gelmesini istemediğini söyle.
Bu nasıl abi ya, çok kötü bir durum gerçekten :/10 Yorumla- +1 yıl
Bu noktaya gelinceye dek söylememis olman bir tuhaf...
13 Yorumla- Soran+1 yıl
Korktum. Evde silah var yatak odamızda. Eşim tutamaz kendini aklını kaybeder
- +1 yıl
Önce silahı sakla
Sonra da söyle
Gönlü vardı derse boku sana bulaşır - Soran+1 yıl
Eşim ona değil bana inanır zaten. Sadece işin sonunda katil olur. Eşimi tanıyorum. Kaldıramaz bu şerefsizliği
Kayınpederine söyle bence ama eşin duymasın şimdilik. Duyduğu zaman da herşeyi tam anlatma birazıni anlat Allah yadımcın olsun
11 Yorumla- Soran+1 yıl
Amin
- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Yok artık niyeti kötü bunun bence taviz verme sert ol gidip gelme eşine de gitmek istemediğini söyle eşine söylemekle tehdit et
17 Yorumla- Soran+1 yıl
O bize geliyor. Tehdit ettim. Gece senin yatağında olsam bir an bile uyumazdım dedi, bende tokat atmıştım. Sonra gülmeye başladı, bir tane daha vur istersen dedi
- Cevap sahibi+1 yıl
Kapıyı açma o gelince
- Soran+1 yıl
Birde herkes varken bacım bacım diyor. Ayağa kalkıp şerefsiz köpek diye gebertesim geliyor
- Cevap sahibi+1 yıl
Kendini iyi gösteriyor serefsz birine söylemeyi düşünürsen ses kaydına al sana inanmayabilirler
- Soran+1 yıl
Öyle yapmayı düşünüyorum. Eksik olmayın. Böyle iyi ailede tek pislik o. Allahın belası başımıza
- Cevap sahibi+1 yıl
Allah yardımcın olsun korkak durma daha çok üstüne gelir ispatlı bir şekilde kayinpederine göster sonra sana iftira atmasın o şerefsiz
- Soran+1 yıl
Öyle yapıcam çok sağolun gerçekten
- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Kayınpederine anlat. Sen sessiz kalıp gizledikçe üstüne daha çok gelecek
11 Yorumla- Soran+1 yıl
Öyle yapıcam yeter artık
vay yavşaaak namusa göz koyuyor öylemi şerefsizzz kafasına merdane çak balon gibi şişir gezsin puşttt şişik şişik...
10 YorumlaDiğer konusunda 17,7b cevap paylaştı. Bir gün kepceyi kafasına geçir. Ya da kayinbabana söyle.
14 Yorumla- Soran+1 yıl
Korkmuyorum kimseden dedi bir kere ama babasından korkuyor
- Soran+1 yıl
Babasına anlatıcam. O anlar. Eşime söylersen direk evden silahı alır. Düşünmek istemiyorum
- +1 yıl
İşte şerefsiz kayda al yoksa kocan da seni suçlar gece onun yerinde olmak isterdim dediyse kesin sapık. Ama kayda al bir şekilde ve sonra eşine söyle yoksa inanmaz. Allah yardımcın olsun
20 Yorumla - +1 yıl
KAYnina sokiyim ozaman kank ne diyeyim isin zor bu arada okumadim 😊
20 Yorumla - +1 yıl
Ses kaydı mantıklı , ve kocana mutlaka göster. Tecavüz etmeye kalkmasın.
16 Yorumla- Soran+1 yıl
Edecek gibi, pislik herif
- +1 yıl
Buna asla musade etme o utancla nasil bakacaksın kocanın yüzüne?
- Soran+1 yıl
Anlatıcam uygun dille.
- +1 yıl
Peki seni haz ettiği ortam mi oldu? Seni uygunsuz görmüş olabilir mi?
- Soran+1 yıl
Hayır. Sadece sapık ve ben halledecem
- +1 yıl
Ne dicem sana ic çamaşırlarında eksiklik filan yok demi
- +1 yıl
eşine söyle böyle tawiz werirsen başına çıkar eşine söle bence kesin
10 Yorumla - +1 yıl
Valla bence ses kaydını ya da video vs al kanıtlayarak eşine göster
26 Yorumla- Soran+1 yıl
Yaşatmaz onu o zaman. Zaten içkide içiyor kaynım. Eşi onu o yüzden bıraktı
- +1 yıl
Ha kayınpederine göster ama kanıtla yoksa iftara atar durumuna düşürür seni kaynin
- +1 yıl
Ve sakin sana mesaj atarsa cevap verme ararsa açma
- Soran+1 yıl
Kanıtlayamam ama oğlunun serseri olduğunu oda biliyor. Beni kızı gibi sever bana inanır
- +1 yıl
Sen onunla baş başa kalma ortam oluşmasın
- Soran+1 yıl
Baş başa kalmıyorum bazende telefon ediyor
Sesini falan kayıt et ve o kayıtları annene banana ver ve o sapįkla konuşsunlar sizin evden ayagını kessin.
Aksi halde onun tecavuzune bile ugrayabilirsn.01 Yorumla- +1 yıl
Eve alma. O geldğinde muhakkak eşin evde olsun. Ve usturuplu giyin onun yanındayken.. Nasıl giyiniyorsun fikrim yok ama.
00 Yorumla Kapının deliğinden bak yalnızken eve alma açma kapıyı
10 Yorumla- +1 yıl
O adamı evine sokma.
Nokta34 Yorumla- Soran+1 yıl
Kayınpederime söyliycem
- +1 yıl
Geç kalmışsın
- Soran+1 yıl
Neden geç kaldım. Bana birşey yapmadı
- +1 yıl
İlk gün tepkini göstermeli ortalığı ayağa kaldırmalıydın. Artık çok geç
eşine söyle, senin bir hatan yok sen niye utanıp sıkılıyorsun
00 YorumlaSes kaydına al onu ve eşine söyle
12 Yorumla- Soran+1 yıl
Sadece bir gece diyor zaten sürekli
- +1 yıl
Bence eşine o şekilde değilde artık evinde rahat edemediğini ve rahatsız olduğunu eve gelmemesi gerektiğini söyle
10 Yorumla Mutfağa falan bir gizli kamera tak görüntülü vede sesli bir şekilde görüntü al sağlam kanıtın olsun sonra bütün aileye söyle izlet görüntüleri.
10 YorumlaYavşağa bak. Uzak dur, yalnız kalma onunla. Bir an önce birilerine bahset, kendi ailen de olur. Her şey ortaya çıktığında şahitlerin olsun en azından.
00 YorumlaEşin olmadan eve girmesin..
16 Yorumla- Soran+1 yıl
Mutfağa onlar otururken geliyor. Bir kaç kez tek geldi. Mahsus açayım diye apartmanda bağırıyor. Bacım aç diyor
- +1 yıl
Açma ev de yokmuşsun gibi davran, eşine söylese bile uyuyordum banyodaydım dersin.. bu adam başınızı ağrıtacak usulca söyle eşine, anlatma böyle böyle yapıyor diye ama abinle konuş hoşlanmıyorum hal hareketlerinden de, ben ev de yokken eve gelip gitmeni istemiyorum desin eşin..
- Soran+1 yıl
Haklısın Allah razı olsun bin kere. Beni katil edecek artık pislik. Ne olduysa karısından ayrılınca oldu.
- Soran+1 yıl
Peki allah razı gelsin
- +1 yıl
ya öyle birisi daha vardı. olanları hiç sorma. yazsana bana bir
00 Yorumla Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. kocana söyle valla suçlu olursun
10 YorumlaSıkıntılı durum siz tavrınızı net koymadınız mı
18 Yorumla- Soran+1 yıl
Ben öldürücem seni dedim. Ölümüm senden olsun yeterki dedi. Telefonda söyledi. Durumu tam tersi anlatırım dedi
- Soran+1 yıl
Hayır amacı beni korkutmak. Eşim gibi imanlı bir adamın böyle abisi olamaz, ben inanamıyorum. Eşimde her fırsatta söyler, biz öz kardeş olamayız der
- Soran+1 yıl
Hayır ruhu sapık. Eşimin ruhu pırlanta gibidir. Cesaret edip anlatıcam inşallah. Ben sakin anlatırsam belki anlar eşim
- Soran+1 yıl
Tokat attım. İki kere tokat attım, bıçak çektim. Göstermelik hareket yapma, hadi öldür diyor. Bu saatten sonra susamam çünkü uyuyamıyorum, ağlamaktan gözlerim şişti. Ne olursa olsun, kıyamette kopsa anlatıcam
Ben öldürürüm sahsen
19 Yorumla- Soran+1 yıl
Eşimde öldürür. Birde kocana düşün akıllı ol kes sesini dedi. Birde utanmadan benide mutlu et diyor. Bazen kimseye kalmasın ben öldüreyim diyorum
- Soran+1 yıl
Benim abim yok. Tek güvendiğim kayınpederim ve eşim. Eşimi kaybetmek istemiyorum. Dünde sadece bir gece diyor. Ben öldürecektim zaten. Mutfakta söyledi
- Soran+1 yıl
Öyle yapıcam. O zaman bizede gelemez zaten. Kayınpederim beni anlar
- Soran+1 yıl
Evet kayın babam halleder. Bir dahada adım atamaz korkudan
- Soran+1 yıl
Sağol abi çok sağol
- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
esine soyle kanitla bir sekilde
10 Yorumla - +1 yıl
Kesinlikle söyle eşine
10 Yorumla Eşinin babasına söyle
00 YorumlaDiğer konusunda 10,2b cevap paylaştı. İki kardeş birbirine düşsün.
00 YorumlaDiğer konusunda 536 cevap paylaştı. Saklama daha çok üstüne gelir
00 Yorumlane olursa olsun söyle.
10 Yorumla- +1 yıl
kayınvalidene söyle..
00 Yorumla - +1 yıl
kocanı ve kayınpederini karşına al söyle hemen
00 Yorumla - +1 yıl
Neden hiç inandırıcı değilsin?
00 Yorumla - +1 yıl
Eşine söyle en doğrusu bu
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Ses kaydı yap... Duyanlara duymayanlara söylesin