Ciddi cevaplar bekliyorum lütfen boya takılma felan demeyin biliyorum zaten lakin yinede sadece boyca konuşalım :))
Uyumlu
Uyumlu değil
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
bır tanıdığımız kadın 1.80dı adam 1.55 ama çok mutlalardı bunlarıda düşündüğümüzde bence gayet uyumlusunuz ki bende sevgilimle boyleyim bayanlar kendilerine bakmayı giyinmeyi çok sever aralarında biraz boy farkı olsun isterim topuklu ayakkabı giydiğinde senden uzun olmasını istemezsin sanırım :)
Gayette güzel
uyumludur... ama genede kız kafaya takıyo hacı ister istemez yanına yakışmıyorum diye:D
Mantiken degil ama isi aska vurursak uygun hem o kiz topuklu giyerse fazla fark kalmaz
Cevap
21Cevap
yahu çok hoş işte. milletin ne dediği önemli değil :) tatlı ötesi duruyorlar yan yana :) hem uzun boylu erkekler kısa kızları daha tatlı bulmuyorlar mıydı zaten? :o
He kız çok tatlı zaten hemde güzel :))
Şeytan vesvesesi bunlar :))
Mânâyı yakalmışsınız, madde size set çekemesin...
20 santimetre bir şey değil hem:))
uyumlu uyumlu,takma kafana ıdeale yakın hemde... sen yınede boy sorununu dert etme.. kafalar uyuyorsa kısılıkler mutabıksa boy ve kılo essek gıbı uyar kafaya ve kalbe...
edi ile büdü gibi bir şey olur ama maalesef bizim ülkemizde ki durum bu. Yaklaşık 1,65 ortalamaya sahip kızlarımız 1,80 ve üzerinde ki erkeklere aşık olmayı tercih ediyorlar. Sözde uyumlu da özde değil be panpa :)
5 cm daha olsaymış uyumlu derdim 5 cm kız uzun veya erkek kısa olacaktı . uyumsuzz
bir arkdaş vardı erkek 168 kız 172 hayatımda gördüğüm en muhteşem çiftti...iki insan ancak bu kadar yakışır...
fizik illa önemliyse şahsen ben yanımda ufacık kız istemem 175 civarı olması iyidir ama tabiki insan olması önemli ne 90-60-90lar var manken gibi yanımda 5 dakika oturtmam..
sevgilim 1.63 ben 1.88'im uyumlu olsa ne olmasa ne sevdikten sonra etraftakilerin söylediği çok mu önemli ?
Eğer gerçekten iyiyseniz bir birinizi anlıyorsanız boy ilişkinizde şaka konusu bile olabilir bir birinizi bu bahane ile güldürebilirsiniz
Arkadaşım 1.96 kız arkadaşı 1.63 :) çokta yakışıyorlar:)
Bundan kimene sevgi aşkk varsa gerisi tesarruat kardeşim. kız arkadasımın boyu 1.60 benm 1.73 topuklu giyiyo gayette yakısıyoruz millet şunu demis bunu demis umurumuzdamı
nesi uyumlu lan. arada 20 santim var. o 20 santime 3 katlı apartman dikerim ben.
kız topuklu giydimi sorun kalmaz :D
İyide sürekli topukluda kıza işkence olmaz mı
sürekli giycek değil boy farkını sorun etme yani sorun edilcek bişi değil topuklu giyerse çözülür demek istiyorum
Anladım teşekkür
Sarılma sorunu yaşanır ama boyun önemsiz olduğunu belirtmek lazım şimdiyi değil geleceği düşünmek lazım.
hiç bir zaman boy, sevgi için bir engel değildir :)
hayır uyumlu değil 3 4 sanim kısa olsa eyvllaha ama bune
gayet hoş uyumludr önmli olan ahlaki ve anlayışlı bir karakter
sadece boy diyorsan samanlık seyran olmaz canım.
uyumlu gayet sıkıntı yok
Aşk boyla yaşanmıyor ki kalp sevsin yeter
topklu giyersen dha ii
gonuller bır olsun canım
20 cm. Topuklu ayakkabı da eklersek çok iyi.
Gönül sevdikten sonra kaç yazar uyumu.
gönül sevmesi diye birşey yok en önemli faktör tiptir % 90 oranında =)
sorun olmaz ki sevdikten sonra
Anket sonuçlarında sence de ilginç bir şey yok? :)
uyumlu ya nolcak böyle şeylere takılma :)
Kardeşim arkadaşlık isteğimi yanıtlar mısın? Bişeyler sormak istiyorum sana yanlış anlama . Eğer rahatsız olursan silersin.
Ben uyumlu bulmuyorum , kime ne derse desin .
topukla o 1.70 oluyor zaten bence uyumlu
iki gönül bir olunca bunların bir önemi olmuyor :)
bence uzun erkek-kısa kız beraberliği çok güzel
Evet uyumlu
Uygun.
gayet uyumlu
ben 1.85 kız arkadasım 1.60 falan cok uyumluyuz :)
bence uyumlu, pozisyon zenginliği yaşarsınız :))
Gayet uyumlu
yanında kızı gibi gezdirir artık
ideal bence gayet
uyumlu gayet iyi..
Sevince sorun olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar