Kedimi kısırlaştırdım bu konuda tecrübeli olan var mı?

Yandan dikişleri var dün yaptırdım ilk kustu işedi veteriner normal dedi çok agresif hırlıyor ısırmaya kalkıyor narkozdandır dediler gece nöbet tuttum yakalık takmadım yalamasın diye başında bekledim su içmiyor dudağını ıslattım yalandı yaş mama verdim şimdi iştahla yedi içine biraz da su kattım tuvalete gitti iki defa birinde çok uzun bekledi kabız olabilir mi başka ne tür gıda verebilirim nasıl toparlar kendini kaç güne kendine gelir
Güncellemeler
+1 yıl
Şu günah diyenlere sesleniyorum;hayvanın doğasını bozmuyorum aksine güvenliğini sağlıyorum. Hayvanlar günümüzde tecavüze uğruyor, aç , susuz , soğukta, korkarak yaşıyorlar. Sokak tehlike dolu. Çarpıp kaçanı mı dersin, işkence edeni mi? Bulduğumda yaralıydı, dövülmüştü. İnsanlardan korkuyordu. Görmezden mi gelseydim sizin gibi? Aman canım hayvandır geçer mi deseydim? hayvan sevginiz şimdi mi geldi aklınıza?
Güncellemeler
+1 yıl
Anneliği tatsın, doğal hakkı diyenler kaç kere kedi oldunuz da o hissi tattınız? Kediler yavrularını red edebilirler ve kendi yavrusuyla çiftleşebilirler. O yavrular da kendi aralarında çiftleşirse yavrulara kim bakacak bunun sonu olacak mı? Sokakta o kadar aç hayvan varken keyfi doğum mu yaptırayım? İçiniz rahat etsin hacı hocayada danıştım ev hayvanları için sağlık açısından caizmiş
Kedimi kısırlaştırdım bu konuda tecrübeli olan var mı?