Ünlülerden örneklemeler :

Böyle bir şekilde ayiramazsin bakımlı olması her yerini açması değildir doğu kesiminde oturmuş bir insan olarak söylüyorum doğudakiler daha muhafazakar diğerleri fazla açık fazla makyaj daha fazla özgür doğu kadını da güzeldir böyle ayrım yapamazsın benim annemde İzmirli ama abartmatin böyle seyleri ayrim yapmamazsin malesf ki !!!
Ayrıca izmiin n özelliği var ki güzel olacakmış kızlar bence sen biraz ezik ruhlusun ondan
Hahahaha 😂😊
Ne var lan
İzmirliler neden bu kadar kibirli? En güzel kızlar bizde, en modern şehir biziz, en çağdaş biziz, en güzel deniz bizde deyip duruyorlar.
Ben İzmir'e 3 kere Konak'a geldim. Hiçde öyle müthiş güzel kızlar görmedim.
Alsancak kordon bir git bakalım neler göreceksin ve evet kültürlüler ve medeniler. Bakım yapmayı biliyorlar abartmadan fizikleri taş gibi. Sen kıskançlıktan görememişsindir 😂
Güzellik bir hiçtir.
Cevap
3Cevap
Güzelliği bir şehir ile sınırlandırmak bence çok saçma. Her şehrin olduğu gibi Izmirin de güzel ve çirkin kızları var
Sen soruda yazdığımı okudun mu?
Bence değil. Türkiye'nin hemen her yeri aynı bana kalırsa. İlla sıralayacaksam:
1) İstanbul
2) Malatya
3) Adana
4) Ankara
5) İzmir
*Gecen bol olsun.*
İstanbul’a gittiğimde bariz fark vardı. Bakımlı kızları semtine göre değişiyor İstanbul’un.
Ayrıca Adana’dakiler bildiğiniz çingendi
Bakımdan değil; güzellikten bahsediyorum. İstanbul'da semtine göre değişir ama çok karma bir yer olduğu için genetik iyi bence genel anlamda. Adana'ya gitmedim ama Adanalı olduğunu bildiğim insanlara baktığımda ve Adanalı ünlülere bana iyi geliyor. Çingen dediğin insanlara bakım yapsan birçoğumuza taş çıkarır.
Bence toplum baskısı olmadığı için kendimizi öz güvenli hissetmemizle ilgili.
Onun da etkisi vr tabiki ama kıskanılıyorsunuz kezbanlar tarafından😂
Türk insanlarının yabana atılmayacak bir kısmında İzmir düşmanlığı var.
Kıskançlık ve cahilliklerinden gibi geliyor bana artık.
@Esra6666 belli o sebepten tecavüz oranı ve kadına yönelik şiddet oranı en yüksek ülkelerde ilk sıralarda ve cinsiyet eşitliğinde 142 ülke arasından 125'inci sırada. Toplum kadını ötekileştiriyor yani, bakın ben değil sayılar konuşuyor.
Evrt izmirin kizlarii cok guzel insanlarida cok güzel ♥
Kesinlikle
Baya kezolar
İzmirin kizlari cok guzel ler ama cok ta Nankörler
Neden
İzmirdemisin?, hemen git bak cogu tek gecelik yasiyor olayi sen anla
İzmirdenim zaten
İzmirli erkek leri hic sevmem, ego tavan yapiyor, hepsi icin demiyom geneli oyle kendini bisey sanir
Hiçte bile 😒
Bana denk gelmis kardes
Yani bu kadar bakım ve kıyafetle her kadın güzel olur abartmayin
Adanalılar olamıyor bence ayrıca bunlar ünlü ama daha güzellerini her gün sokakta canlı görüyorum sadece örnekleme
Boyları daha uzun oluyor sanırım ama daha güzeller olduğunu düşünüyorum.
Dahası vardır zten ama genele vurunca çıkıp bakına sokağa daha güzel fizikli bakımlı hatunlar görüyorsun.
Olabilir
Her yerin güzeli var da İzmir olayı kızların diğer illerdekinden çok daha bakımlı olması.
Ben de onu kastediyorum kendine bakan kadınların güzelliği öne çıkar böyle de bir durum var
Bence hayır İzmir kızları sadece bu işin pazarina çıkıyor o yüzden
O Ne alaka?
Pazarına çıkmak Ne demek?
Evet bu yüzden özgüvenliler özgüvenli ve güzelliğini ortaya çıkarmayan kadının güzelliği de beş para etmez zaten.
Biz gördüğümüzü konuşuyoruz ama tatlım 😊
İzmirli arkadaşlarım var cidden güzeller.
Evet genelde ordan çıkıyor güzeller
Sanırım öyleler.😊
Sanırım çokta narinler hı? :) :) :) Bizim kızlarda böyledir kardeşim.
https://hizliresim.com/NZ5omQ
Onlarda tek gördüğüm kemerli burun
İzmir'in yarısı Çingen😂😂
Sokakları mülteciden romandan bulgardan geçilmiyor
Çoğu şalvarlı siz 3 5 tane ünlüyü görmüşsünüz sanıyorsunuz İzmir hep öyle 😂😂
Gittin mi hiç?
O çingenler has İzmirli mi damgalak? Ben has İzmirli olanlardan bahsediyorum karşıyakayada yaşıyorum. Adı üstünde çingen onlar. Doğum yerleri İzmir olunca İzmirli olamazlar
Kezban lan bu 😂
Trabzon kızları asildir. İzmirdekiler güzel
Benim orada gördüğüm tek şey kemerli burun oldu
Yaw he
Türkiyede bunlardan daha güzelleri var
Geneli bunlar olan il İzmir ama 😊 böceklerin arasında çiçek var tabiki
Evet fazlasiyla aciklar bu yuzden guzelliklerini gorebiliyorsunuz😊
Her İzmir kızı açık değil Adana’ya gittim bin kat daha açıklar ama suratları bir şeye benzemiyot
Geneli acik ama 😊
Açık değil onun adı bakımlı tatlım. Kapalı bir kadın güzel olamaz zaten benim için
Mini etek veya sort aciklik degil bakim mi yani
Kıskançlıktan kudurmuşsunuz yemin ederim hepsi mini etekli öyle mi? Kızım minisinde falan değiller güzel giyinmesini uyumlu giyinmesini biliyorlar. Adana’ya gidince felç oldu gözlerim
Guzel ve uyumlu giyiniyolar o zaman oyle de 😊
Ayrica herkesin kendine gore bir guzelligi vardir kiskanmiyorum 😊
Tamam bacım öyle öyle kızlarla uğraşılmaz hepiniz kıskanıyorsunuz birbirinizi
Ya ben onlara cirkin demedim ki 😂
Bafra guzellerini gozardi edemezsiniz
Bafra nerde be
😂Samsun'da be:)
Oranın güzelini duymadım ama ben Samsun’a geldim. Gördüğüm tek şey kemerli burun.
😂😂😂
Evet
Dimi
Evet güzel hatunlar
Guzeldirler
Guzeldirler evet ama sınırlandırmamak lazım.
Öyle 😃
güzelde hani bana hiç güzeli denk gelmiyiii
organik değiller ama
Hayır
Kıskanç 😂
Anlamadım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar