Türk Kızları Sizce Güzel Mi?

Ülkemizde ne yazik ki bir yabanci kültürü almış başını gidiyor, Herşeyde yabancılara bağlaştırıyoruz kendimizi... Kendi ülkesini bu kadar küçümseyen başka bir ülke yoktur sanırım...

Türk kızlarına genellikle kezban deniliyor..

Fakat yaptığım araştırmalar sonucunda farkettim ki ve bir çok da ülke gezmiş biri olarak...

Türk kızlarının dünya üzerinde ki en güzel kızlar olduğunu açıkca belirtebilirim..

Neden?

1-Rus kızları güzel diyenler, rus kızları güzel evet ama rus kızlarının geneli çok uzun ve erkek gibi kadın kızlardır
2-Avrupa ülkelerinde ki kızlar genellikle domuz etiyle beslenir özellikle almanya ve türevi ülkeler Bu ülkede ki kızlar aşırı derecede yağlı olur evet güzellerdir fakat güzelliklerinin çoğunu makyaj türevi ve bakımlara bağlantılıdır... Tek farklılıkları sarışın gene sahip olmalarıdır fakat ülkemizde niyeyse sari olan her şey güzeldir mükemmeldir diye bir şey var
3-Bati ülkelerinde çoğu kız kişisel bakımını yapmıyor çoğu koltuk altı kılıyla dolaşıyor ve buna normal diyor özellilkle ingiltere ve latin amerika ülkeleri..
4-Asya türevi kızlar genellikle pürüzsüz kılsız oluyor fakat onlarında pek güzel olduğu söylenemez.

Bütün bunları sıraladığımızda türk kızlarının dünya üzerinde ki en ''İDEAL' ölçü boy güzelliğe sahip olduğunu düşünüyorum..

Türk kızlarının boyu ortalaması 160-165 ve bu bana göre bir kadında ki en ideal boydur
Temizliği severler... Türk kızlarının ayrıca en temiz kızlarından biri olduğuna inaniyorum banyo&temizlik& bakım kültürü diğer ülkelere göre oldukça fazla..

Bu yazdıklarıma ister gülün ister dalga geçin ister sen kadın kız peşinde koşuyorsun yalakalık yapıyorsun diyin umrumda bile değil gerçekleri söyledim sadece.

Başka ülkere özenip başka ülkelerin kadınlarını yüceltip türk kızlarına kezban diyeceğinize önce dönün kendinize bakın..

Aynı zamanda bu lafım kızlar için de geçerli... Sizde başka ülkelerin erkeklerine hayran olup kendi ülke erkeklerini gömeceğinize sizde Bu tür kıyaslamalar yapıp gerçekten kimin daha iyi olduğuna karar verebilirsiniz..

Benim diyeceklerim bu kadar umarım demek istediklerimi anlatabilmişimdir..

Biz türkler olarak ne çok sariyiz
Ne çok uzunuz, Ne çok kısayız
Ne çok beyazız Ne çok karayız
Ne çok kıllıyız ne çok kılsızız
Herşeyin tam ortasındayız diye düşünüyorum.. Bir arap değiliz, alman değiliz
afrikali değiliz ingiliz değiliz

Herşeyin bence tam ortasındayız... Bunun değerini bilin
Türk Kızları Sizce Güzel Mi?