Siz ne güzel yalan söylüyosunuz öyle ahahajsah birincisi ben de uykuyu severim ama gayet de mesaj seçeneğine oy verdim. Sevgi konusunda şunu söyleyeyim siz uyku uyurken (özellikle kızlar) tam böyle dalıcakları sıra beline sarılan birini hayal ederler bu hayali kurmayan da çok az sayıdadır. Yanında birinin uyuduğu ya da ileride uyuyacağı bilemedin günlük hayatta yapacakları şeyler vs düşünülür ve bu da çok normaldir. Uyumadan önce sevgiliyi düşünen kişi mesajla gayet mutlu da uyanır geri uyumak filan da istemez diye düşünüyorum...
Sabah uykusu ile sevgilinin mesajı bir tutulur mu ya? Tabiki Sabah Uykusu, sevgili dediğin bir günaydın mesajı atacak sonra akşama kadar trip. Hep ben yazıyorum, sen yazmıyorsun, sen beni umursamıyorsun vs. ama sabah uykusu öyle mi? Tatlı tatlı uyuyacaksın bir uyanacaksın dert yok tasa yok, kafa rahat, uykunu almışsın of be hayali bile güzel. 😂 😂 😂
herzaman derim sevgili bulunur ama o giden an geri gelmez sabah uykusundayken uyku ile uyanmak arasında sıcak yorganla yatak arasındayken dünyayı silmişken hayatımda o 1 dakikalık an için sevgiliden gelecek mesajımı okuyacam bıraksana sen keyfime bakarım ben keyfime
Birinin sana "Günaydın" yazması bence çok güzel bir davranış, o kelimenin beni ne kadar mutlu ettiğini ve ne kadar bencillik yaptığımı şu an daha iyi anlıyorum. Okula gitmeden sabahın beşinde ya da altısında sırf güne benimle başlamak için verilen çaba...
Eski sevgilimle cok uyudugum icin kavga etmistik ayrilmistim uyumak daha onemli diye sonra tekrar baristik ama ben yine uyudum yine tartistik ama sonra alismisti cokta umrumda iyiki uyumusum simdi ayriyiz ve pisman degilim uyudugum icin
Sevgili iken tatlı tamam da geç yatmışsam ve yorgunsam, sabahın köründe günaydın aşkım diye uyandırması pek hayra alamet olmaz genelde. O nedenle tedirgin olurum
İkisi birbirini engelleyen şeyler değilki? Yani uyurken bana mesaj atılabilir uyanınca okurum, ya da mesaj atılınca uyuyamayacağım anlamına da gelmez, dolayısıyla iki güzellikten de mahrum olmam
Bence günaydın mesajından önce sevgilinin erken kalkması önemli ki günaydın mesajı atabilsin tabi uyku yerine günaydın mesajini tercih ederim
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Onun mesaj atmasından Gözüme sabahlara kadar uyku mu giriyor onu düşünmekten ve özlemekten uyumayı unuttum sevgilimin bir Mesajı için herşeyi Yaparım çünkü benim için çok önemli Değeri paha biçilmez çok seviyorum ❤️
Uyku tabiki, uyurken ne iyi ne de kötu hissedersin ve bu en güzel duygu bence. Nötr hissetmek. Hayatın yoğun temposuna biraz ara vermek için en iyi seçim
En İyi Cevaplar