arkadaşlar ellerim ve tırnaklarım çok mu bakımsız görünüyor? tırnakları uzatınca görantü daha iyi oluyor ama altında mikrop birikir bu sefer de. siz el bakımınızı nasıl yapıyorsunuz?

Güzel bir nemlendirici halledecektir elinin üstündeki kuruluğu. Tırnaklarını da hafif uzat ve düz küt kullan derim ben. Yani kesinlikle kötü değil ve basit uygulamalarla güzel görünecektir😉
Yoo bakımsız durmuyo. Nemlendirici sür düzenli. Tırnak uzatacaksanda kesimine bakımına dikkat et yeter.
O elin rengi ne öyle? Ceset eli sandım. Elin bakımsız bu arada. Tırnaklarını uzatıp altlarını temiz tut
Cevap
16Cevap
Benim elimi görsdniz ihtimsl vermezsiniz kız olduğuma cetvel yemrkten şekli bozuldu. Tırnaklarım yok nerdeyse eli iyi tatlım boşver
Tirnalarini uzatip french yapsan daha da iyi görünür
tırnaklarını uzat bence
Ben uzatıyorum temiz tutuyorum el yıkama sayısını artırıyorum
Elinin tombikliği hariç çok da bakımsız durmuyor
tombikliği çirkin mi :/
Evet.. hiç narin değil de
Güzel elin var öpüyorum
seni tombik seniiii :D
İnşaatta mı çalıştın gız
Üşümüşsün
nereden çıktıı
Ole gözüküyor
Teninin bazı yerleri çok mu gergin?
ever krem sürüyorum aynı
Tırnaklarının kenarı da çok hassas demi
evet neden öyle
Çalışıyor musun ya da evde kullandığın neler var ki?
hiçbir şey kullanmıyorum ama aklına gelebulecek her şeyi aleröim var hassa bir bünyeye sahibim. biraz kalitesiz bir sabun kullansam hemen egzama olur ellerim
O halde arı poleni kürü denemeni tavsiye ederim...
polenlere de alerjim var :D
Hadisi 😀 saf arı sütü yemeyi denedin mi?
denemedim :D
Biraz pahalı bir ürün ama bence denemelisin o zaman... Faydası oluyor çoğu şeye ben denedim bazı şeyler için cidden gördüm faydasını...
Evet bencede
Çoook mast yapmışun ondan
Erkeksi
Evet
Normal ya
İyi gibi
Evet
Biraz sis gibi
Kim demiş gadasi
Babanın elimi.
Normal el işte
Cocuk eli gibi