"-Ey dilberi rana! Ey tesadüf-ü müstesna! O mahrem suratınızı görünce size lahza-i kalpten sarsıldım... Niyetim acizane-i taciz etmek degildir. Bilakis efkar-i umumiyede ufak bir aile bacası tüttürmektir. Sözlerim sizi temin ve tatmin edecekse şayet, zevc-i izdivacınıza talibim!"
Aynen Ins kapattım face i de şimdi bu KS yide kapatıcam gereksiz tamamen eli boşluktan insanlar amaçlarının dışında kullanıyor herşey sahte Çin malı gibi
Kapatmak çözüm olmuyor ki birisi bitiyor digeri başlıyor 😊insan belki diyerek bir umutla giriyor ama sonu yine hüsran hep hüsran bence çin malınada haksızlık ettin onda bile azda olsa bir kalite var
Eskiden hiç bir iletişim yoktu hatta birbirlerini bile görmekeri zordu ama o zamanda sevgi sözlcükleri vardı merak ettim geçmişle şimdi ki zamanımızı şimdi o kadar basitleştirmişizkine sevgi sözcüklerini bile hiç bir anlam barındırmıyan sözcükler telafüz eder olmuşuz
çıkar sevgisi.. Kimse kimseyi sevmiyor.. Seviyorum diyo aldatıyor nerede sevgi.. Türkan Şoray ın al yazmalı sözünde dediği gibi... Sevgi neydi? Sevgi iyilikti, dostluktu, sevgi emekti..
En İyi Cevaplar