Tayyipcigimin açıklamalanı biliyorsunuz,Siz ne dusunuyorsunuz bu konuda .. ?
Kalır mıydınız ?
Kalır mıydınız ?
valla ben unıvde kızlı erkeklı yurtta kaldım hatta ılk goruste askıda hayatımın ılk askınıda orada tanıdım.
eve de cıktık sonra kızlı erkeklı,
2 erkek oduoduk her seyı kız arklarımızda hep yanımızdaydı.
Tayyip cimin acıklamalarının nedeni sosyal medyadaki ogrencı evı fotografları ve bazı ilegal videolardır.
mesela bır fotograf gordum cocuklar bır odayı komple bıra sisesi doldurmus halı olmus rsmen bıra sıselerınden ustunde gezıolardı.
bir odayı komple cople doldurmuslar pislik ıcınde yasıyorlardı.
işte bir kız arkadaslrını sarhos etmısler 3 u ayrı ayrı aynı kızı ... fotolar felan.
ben de unıv okudum bende kızlı erkeklı aynı evı paylastım hatta bız karı koca hayatı yasıoduk.
3 farklı kız oldu unıvde karı koca hayatı yasadıgım.
hatta 2 sının ılk ı bendım.
sımdı 3 ude orta malı sayılır onune gelen evlenme vaadıyle kandırıo cakıo akıo cakıo kullanabıldıgı kadar kullanıo ıs cıddıye bınınce salıo.
yazık deılmı o ınsanlara. benım bı problemım yok bı kız ark oldu dıelım 1 kac hafta elımı aletıme surmem abaza kalırım kzıa ılkımsın derım ınanır. ben yooluma bakarım ;)
nese uzun lafı kısası Göze batan çivi cekici yer sen gıdıp uygunsuz sıradısı ve pis fotografları sosyal medyada paylasırsan boyle karısırlar hayatına ne bok yıyonuz lan sız die
yalansa yalan dıyin ;)
Bunun denetlemesi nasıl olacak acaba diye sormuyor değilim.Birde bu olaylar üstüne alınacak olan 30 bin koruma memuru baya kıllandırdı beni.40 bin suriyelide Türk vatandaşı yapacaklarmış.
Şimdi bu benim düşüncem ama
bu Türk vatandaşı olan 40bin suriyeliden 30 binini koruma memuru yapıp ardından tek tek öğrenci evlerini kontrol ettirecekler.Eğer kontrol edilmeyecekse bu yasağın ne anlamı var? kontrol edilecekse eğer bu bildiğin diktatörlük olur.
Haaa siz hala kpss'den yüksek not almayla uğraşın daha.
Tayyil'i bizr musallat eden %50'ye burdan selamlarmı yolluyorum.. :@
Haklısn, kesinlikle..
Yüzde 80-90 müslüman olan ülkede sence bunu yaptırmasınlarmı.İmansızlar yüzde 20'lik kısmı alsa ne olurki.Yani memur amir meselesine takacağınıza gelenek görenek örf adet bunlar ne diyor kızkardeşin kuzenin yeğenin bu durumda yaşaması normal bişeymi sence.
Gene kız kardeş,ana,kuzene geldik.Burada karşı çıktığım fuhuş yuvası olan evlerin yasaklanması değil.Şeriat ortamına eski osmanlı dönemine zemin hazırlaması.Din ve devlet işlerinin bir birinden ayrılması gerekir.Eğer ayırmazsan İran gibi bir ülke olur çıkarız.O %90 müslüman dediğin ülke sadece kayıtlarda güzel kardeşim.
il dışında üniversite okumadığım için ailemin yanında üniversite hayatını geçirdim. aynı evde kalan kız erkek arkadaşlarım var tabii ki he hiç bir kötülüklerini görmedim yoldan çıkmış iffetsiz insanlarda değillerdi. insanlar istedikleri kişiyle istedikleri yerde kalabilir sorumlulukları kendilerine ait yaptıkları şeylerin iyi veya kötü şeylerin sonuçlarına kendileri katlanacak neticede.
benim kızdığım nokta insanları kendi egoları için koyun sürüsü haline getirmek ve o sürünün başında kendi olmak istemesidir. insanların yaşamlarını istedikleri gibi yönlendirmeye hakları vardır ve biz buna saygı duymayı öğrenmek zorundayız eğer aynı ülkede yaşıyorsak kalamazlar yapamazlar demekle olmuyor o iş daha çok antipati topluyor rte
madem ki huzurlu bir ülke vaat etmek istiyor madem ki temel hak ve özgürlükler için çalışmalar yapıyor o zaman insanların özel hayatına dil uzatmasın başbakan da olsa insanların ahlak bekçisi olmaya kimsenin hakkı yok ütopik düşüncelerden vazgeçsin de başka işlere baksın artık
Valla kızlı erkekli kalınan yurt var mısen onu araştırdınmı hiç.
Yanyana binaları olan çok ama giniyip soyunulan-ortak banyosu olan yatılan yer yok.
Yemekhanesi aynı olabilir..
Sen müslüman evladı olarak el beb gülbebe büyüttüğün kızını okutmak için yolladığında erkeklerin içinde içli dışlı kalmasını istermisin.
Cevap
23Cevap
tayyıpcıgın bır element uydurdu,orası kesin...
karma yurtları kastedıyor,tasvıp ettıgım bır olay degıl bu,devletın ımkanları ve olanakları var kız yurdu ayrı olsun erkek yurdu ayrı olsun... ancaaaak bunu gosterıpte vay kızlar erkekler aynı evde yasıyor yassah kardesım olayı ters,madem hukuk devletıyız! madem demokrası var bızde! sanane kardesım resıt olmuş ınsanlar canı nerede ısterse orada canının ıstedıklerını yaparak yasar... fuhusu suc kapsamındasn cıkartan sen degılmısın,celışmıyormusun sımdı evlıler baskalarıyla yatıp kalkabılır ama bekarlar aynı evde kalmaz,bu nasıl bır mantıkdır,anlayan beri gelsin...
Agzına saglık :)
gündem oyalama bunlar onlarda biliyor böyle bir denetlemenin olmayacağını ama gündemi değiştimek için söylediler
.
Dolar 2 tl yi geçti
Marmaray faciası unutuldu
türban konusu unutuldu,
devlet nişanından TC ve Atatürk resmi kaldırılıyor
biz hala uyumaya devam edelim
++
Kizimin ya da kiz kardesimin erkekli kizli bir evde kalmasina musade etmem.
Tayyip Erdogan sempatizani ya da destekcisi degilim.
Bir cocuk 18 yasini doldurdugu icin basina buyruk yasayacak diye bir kaide yok ictigi suya kadar ailesine bagimli ve onlara karsi sorumlu nasilki anne ve babalari onlara karsi sorumluysa.
Ortak alan kisitlamasina sinuna kadar karsiyim ama ortak ev ve apart a da o derece karsiyim. Bu fikir beni ve sorumlu oldugum kisileri baglar baskalarinin dusuncesi ve uygulamasi umrumda bile olmaz. Boyle bir durum ortaya atilmadan oncede ayni fikirdeydim su andada ayni fikirdeyim.
Benim cocugum kiz/erkek farketmez karsi cinsten ogrenci ya da ogrencilerle ayni evi paylasamaz nokta
Bi tutturmuşlar kız kardeşin olsa ne derdin?
Kız oğlanla aynı evde kalamayinca neyi engellemis olacağız?
Ormanlik alanlara nobetci dik
Evlere polis gönder
Kafelere kamera koy
Otobüsleri haremlik selamlık yap
Otellere öğrenci yasağı getir
Trafik polisleri de öğrenci otolarını denetlesin...
"sen kızını evinde terbiye et oğlunu dışarıda terbiye ederler..." atasözü
ben üniversite hayatım boyunca hep kaldım böyle ortamlarda. ve ne hikmetse etrafımda hiçbir terbiyesizlik ahlaksızlık görmedim. biz babamızdan evimizde kalan kişinin namusunu korumayı öğrendik, demek ki bu badem bıyık evinde kalan kişinin namusunu korumayı değil namusuna göz dikmeyi öğrenmiş ki böyle bir yasa çıkarma peşinde
Bazı ev sahiplerinin evlerini odalarını bölerek kızlı erkekli kiraya vermesi sence ne kadar doğru.
Ateşle barut yanyana durunca bişey olmayacağını adın gibi biliyormusun.Bilmiyorsan bu işinde ne sonuçlar doğurduğunu söylemeye gerek yok.
Şimdi namuslu ayağına yatıp işte biz ne olacak erkeklerle kalırsak altlarınamı yatacağız derler öyle bir yatarlarki hoşalndığı sevdiği erkek olunca.Akıllı sözler edip akılsızca erkeklerle sevişenler dolu öğrenciler arasında.
Tayip Mayip boş işler bunu kişiler bilir ha aynı evde kalmasın zaten neden dersen başarı düşüyor okularda ünide aynı evde kız erkek arkdaşım vardı benden önce 3 senedir okulda ben mezun oldum halada mezun olacaklar ikiside sen düşün hem tayibin dedi sadece yurtlarda olacakmış denedim evde kalanlarıda karışamazlar ki zaten kişinin özel hayatına aykırı bu
Baydı artık şu konu ya başbakan a sonuna kadar katılıyorum bu konu hakkında bir fuhuş yuvasını andıran ve ahır gibi olan bu yurtlara bir dur demek gerekiyordu.
valla ben kızlı erkekli bir yurtta asla kalmazdım. ama Tayyibin buna karışma hakkıda yok bence. insanla vicdan arasına başbakanmı peygamberlik yapacak...
aynı evde kalmadım ama aynı apartda kaldım.kımse kımsenın umrunda bıle değıl.kapını çalmıyolar bıle.kapın ayrı bacan ayrı.iş ınsanın kendınde bıtıyo
Bizim yurt binaları ayrıydı ama kafeterya, yemekhane vs. ortaktı... Yine olsun yine kalırım ne olacak ki...
Sultanın ağzından çıkacak her söz, emirdir. hüloooooooğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ
Ehehe +++++++
ben tayyipçi değilim hatta banlanmıcamı bilsem söverdimde tayyibe ama asla kalmam ilerde çocukalrımında kalmasına izin vermezdim! doğrusu bu!
valla sene başında evsiz yurtsuz kaldımda görüştüğüm apart karışıktı. ama bunda abartacak bişe yok onlar farklı odada sen farklı odada kalıyosun :))) amerkan pastası gibi olmuyo yani :)))
saçma birşey kalacak olan yasak olsa kalamıcak mı ? eve devlet koruma mı görevlendirecek ? hem yasak şeyler daha ilgi çekicidir özellikle o yaşlardaki gençler için.
hadi eylem yapalım dfvjnfdbn.yobaz kamil ne derse o oluyo zaten eylemde neymiş
insanların hayatı beni ilgilendirmez ama beni ilgilendiren hayatım için ben kalamam.
Hayır kalmazdım başıma ne geleceğini nerden bileyim belki ev arkadaşım kız pazarlıyor ? belki sabıkalı sapık hapisten yeni çıktı beni tecavüz etcek nerden bileyim yani kalmazdım :DDd
Tabikide ayri olmali.
Sanki beraber olduda ne oldu.
Birde bunu kabul etmiyenler zaten namus nedir bilmiyenlerdir.
Onlar ovunuyolar kizlari iliski yasadigi zaman
rezil rusvalar.. sonuna kadar tayippp ulennnn
Sonucta koyun koyuna yatmıyoruz,aynı tuvalet,banyoyu kullanmıyoruz kalırdım.
Aynı evde kalmazdım
okadrda rahat geniş bırı değilim.
kendini ve karsindakini.bildikten.sonra ve kotu seyler dusunmedigin.zaman neden ayni evde kalinmasin.ki ?
ben kalmazdım kalmadım da aynı ortamda çok bulundum ama yalan yok :))
iyi yaptı anasını satım evlenin öyle sevüşün diye adam:D
Elbette kalmam. Ne işim var yahu.
Fitne fesat yuvasında ne işim var.
Bunu tayyibi destekleyip desteklememekle alakası yok. Kalmam tabi ki ya
kalanları gördüm ben kalırım ama öyle bir yerde kalmış bir kızla evlenmezdim
kalmam..aklım,mantığım ve inancım var şükür..
Yurt neyse de evde kalmam
Buda gündem oldu gitti :)
Çek cumhuriyetinde oku dediler de biz mi okumadık?
üni. biteli çok oldu kalmadım
Kalırım
kalınabilir
her yerde kalırım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar