Bize yapılmış çok büyük bir ayıp bu Savcılığa bu konuyla ilgili şikayette bulunmamız lazım Kadın Erkek ayrımına son Yaşasın Eşitlik İşçi Kardeş Patron Kalleş 😂
Evet belkide daha cok erkekleri cekmek icindir cunki cumlede kizlar var ve otomotikmen ilgi cekiyo tam tersi kizlar icin erkekler ne diyor olsaydi erkeklerden fazla kizlar uye olurdu bence 🙃
Bu noktada da nüfus da önem arz ediyor. Site 2011 yılında kurulmuş. Ve kurulduğu tarihten itibaren ülkemizde kadın nüfusu, erkeklere göre daha az oranda. Erkekler çoğunlukta. Akıl sistemimizde garip işliyor acı bir halle malum olduğu gibi. Belirttiğin gibi biri birini mıknatıs gibi çekecek güzel bir isim bulunacak ve çoğunluk ona yönlendirilecek. Bu da market, finans veya başka site değil, ya karı kız olacak, ya para pul olacak. Bende böyle düşünüyorum :)
Akillica ama tam terside ayni oluyo erkeklerle ilgili sitelerdede kizlar cok geziyo millet olarak hep aman utanmiyonusun denildiyi icin cekiniliyo felan o yuzdende internette bakmak daha kolay
Evet. Doğru. Kadın, erkek olarak birbirimizin zaaflarına meyilli gibiyiz. Yeni, çömez, çeyreklik, olduğum için EİG'i veremiyorum. 24 saat dolsun. Süprüzüm olacak sana. :)
İnan arada bende anlamıyorum. Ama demek istediğim şu: İlk yorumunda olmasa bile, ikinci yorumundaki cevabı ve diğerlerini sevdim. En İyi Görüş diye seçenek var bu sitede. İstediğin türdeki yorumları en üste taşıyan ve orada tutan. Beraberinde ise sanada 7 xper puanı kazandıran. Ayrı ayrı 7 soruya cevap vererek kazandığın puanı bir (En İyi Görüşle) kazanabiliyorsun. Tabi amaç en iyi görüş olmasın, en içten görüş, en mantıklı ve yakın bulduğun görüş olsun. Bu En iyi görüşün kısaltılmışı da EİG. Ve hemenden En İyi Görüşü veremiyoruz. 24 saat dolması lazım. Bundan bahsediyordum. :)
Bakarsın aradıklarının cevabını önemsiz şeylerde bulursun. Sebep olmadan sonuç da olmuyor. Sebepler seni sen yapar orkide55. Sonuçlar biz gibi hayal dünyasında yüzenlerin aklındaki görsellero kadar...
-Elinde değil evet. Bak bu gördüklerin, şu an yazıştığımız, görüş paylaştığımız, oturduğumuz kalktığımız yerler hep aklın, fikrin, zihnin eseri yapacam demişler yapmışlar. Bizlerde yaparız. Bize başlayacak yeri bulmak düşüyor. Karamsar olma. Buralara duygularını yazarsın, paylaşırsın. Birde yorumlara bakarsın, alay eden, sallamayan, ciddiye alan almayan var. Bu siteler hayatın anahtarı değil. -Fakat çözüm zihninde.
Sosyal ortamda, daha doğrusu sanal ortamda bir gerçeklik, duygu ve has bir anlayış beklenmez. Evet doğru söylüyorsun. Bu diğer tüm siteler içinde geçerli. Ama müstesna olan, belki gerçek bir hisle veya düşünceyle yazanda çıkar. Bir, on veya yüz kişi yüzünden bin kişi suçlanamaz. Hayat ise "Dünyayı Saran Ağ"ın içerisinde değil, bunun dışında.
Tabiki 1000 kişide 1 de olsa belki iyi niyetlilerde vardır ama nadir tabiki sadece siteye has değil ki çevremdeki herkes sahte o yüzden yalnızlığı seçtim bir bir uzaklaşıyorum
Çevrene iyi bak, iyi birileri mutlaka çıkar. Bu dünya kötüler diyarı değil. İyi insanlarda var. İyi olmak ve iyileri bulmak da gerçekten zor bir iş. Niyetlerimiz temiz, has ve doğru olursa; temiz, has ve doğru insanlar bizi Allah'ın izniyle elbet bulur. Sahte insanları algılaman gerçekten bir ayrıcalık. Bir toplum karanlıktaysa, kendini de karanlığa itme... Sen aydınlığı bulmaya çalış
Vitesi boşa aldım yokuş aşağı gidiyor hayat ben kimse için dürüstlüğümden iyiligimden ödün vermedim vermemde ama sadece enayiligi bırakmaya çalışıyorum artık
Sinyali sağa ver. Dur ve aşağı in. Geldiğin yola ve gideceğin yola bak. Nereden geldin, nereye neden gidiyorsun bir sor. İnsanların elleri ile diktiği tabelalerdan hakiki bir yön bulamayız. Bu yollarda ne gibi tehlikeler çıkar bilemeyiz. İyilik her zaman kazandırır. Bir Allah kulu, peygamber ümmeti ise asla enayilik yapmaması lazım. Senden sadece çıkar isteyen insanlara istediklerini vermemen lazım. Bizim peygamberimize bunun için ne kadar geldilerse o iyilik örneği, buna sert çıkmıştır ve ödün vermemiştir. Evet biz bu zamanımızda, başta ben, enayiliğimiz yüzünden kaybediyoruz. Bunun farkına vararak kendimizi toparlarsak ne mutlu bize
En İyi Cevaplar