Vesveseler içinde boğuluyorum ne yapmalıyım?

Arkadaşlar ben hristiyan forum diye bir yere girdim ve burda yazılanları okudum ilk başta sanki mantıklı bunlar gibi geldi ondan sonra kendime kızdım saçmalama dindenmi çıkmak istiyorsun dedim. Daha sonra bunu dedikten sonra içimde sürekli inanma hristiyan ol kurtul bak bu kuran Muhammed tarafından uydurulmuş incil gercek gibi düşünceler geçiyor sonra kendime kızıyorum böyle şeyleri nasıl düşünürüm çok günah napıyorum ben hak dine laf atıyorum dil uzatıyorum diyorum ama kendi düşüncelerimmiş gibi geliyor herkes vesvese dedi ama korkuyorum ya imanım gittiyse cehenneme gidersem ne yaparım arkadaşlar ne olur yardımcı olun bana kafamdan atamıyorum bir türlü çok kötü birşey sürekli Allah'ın varlığını sorguluyorum içimden ya da bunlar ya yalansa diyorum sonrada kızıyorum peygamberimizi gerçekten sevmiyorsun diyorum sonrada hayır onu seviyorum ona iman ettim diyorum sonrada sen gerçekten etmedin kendini kandırıosun diyorum ama bunu demekte beni rahatsız ediyor arkadaşlar bana bir çıkış yolu gösterin ne olur çok rahatsızım?
Vesveseler içinde boğuluyorum ne yapmalıyım?