Kızların borç para istemesi?

Bundan 3 ay önce bir kız ile tanıştım. eşinden ayrıldığını söyledi. sonrabir gün hastahane olduğunu ve ailesininyanında olduğunu söyledi ve beni engelledi. dayanamayıp ailemin telefonundanaradım ilkkendi açtı sonra kapattı. bir daha aradımerkek çıktı eski eşiymiş. aradanbelli bir süregeçtikten sonrabir gece birarkadaş ortamındaaynı evde kaldık. eşinden hala boşanmadığını dava açacağını söyledi. benden o gece borç para istedi. ne kadar verebilirsin dedi. bende 2 bin dedim. sonra başka bir günbenim bir kaç tane kız ile mesajlarımıgördü çıldırdı. arayazaman girdi. evini taşıyacağını söylemişti o parayla. görüşmüyorduk 5-10 gündür ben bilmiyordum tam emlakçıya gideceği gün ben iş yerinin oraya gittim. aynı evde kaldığı arkadaşı aracılığıyla iletişim kurduk emlakçının önünde buluştuk. ben üzerimde olmadığını söyledim emlakçıya girdi işini halletti çıktı. kendisine ulaşamıyordum arkadaşı aracılığıyla iletişim kurdum 400 lira vereceğimi söyledim kabul etti ve geri vereceğini söyledi ertesi gün yine arakadaşı aradı taşıma şirketi ile sorun yaşadıklarını yardımcı olmamı istedi. taşıma şirketi tuttum kendisinde para olmayıp beni ödememi istedi ödedimde o gece beraber yattık. sabahleyin eşinin geleceğini kızını getireceğini söyledi benim gitmem gerektiğini söyledi yılbaşı gecesiydi. aradan 3-4 gün geçtikten sonra ben ve en yakın arkadaşım evine gittik. oturup konuşurken viski içmek istediğini söyledi üzerimde o kadar yok deyince kızmaya başladı ben gidip kartla viski aldım içtikten ot içmek istediğini söyledi benim araçta fazla mazot olmadığını söyledim po ya girdi yolda 10 liralık alalım dediğimde kızdı yetmez ne yapmaya çalışıyorsun dedi. geri döndük o günden sonra benimle konuşmak istemiyor en son bugün evinin önüne gittim konuşmadı arkadaşı ile yine iletişim kurdum verdiğim para sözünü tutarsam adamlığımı göstereceğimi söylemiş neden söz vermişim o zaman ne yapmalıyım ben bu kişiyle 3 kez ilişkiye girdim. Ben bu kıza 1150 tl verdim şimdiye kadar
Kızların borç para istemesi?