Üniversiteyi şehir dısında okumak?

Zor bir durum ev kirasi yol parasi yemek pisir camasir yika yemeklik ucreti nasil pisirecegin hasta olsan insan yok basina bir is gelse siginacak kapin yok tanimadigin yerde tanimadigin insanlarla alakadar olacaksin kendim tek basima evde kalir iken olmadik isler basima geldigi icin bunlari diyorum
Hangi şehirdesin, yaşadığın şehirde iyi bir üniversite varsa, onları değerlendir, ama yoksa yaşadığın zorluğa değer iyi bir okulda okumak
Şehir dışında okuyorum özlem ayrı birşey o var ev rahatlığı da tabi ama yine olsa yine dışarda okumak isterdim kişisel gelişim açısından çok iyi kendi kendini yönetiyorsun olgunlaşıyorsun
Sehir dışında olmak cok iyi bence. Sahsen ben okumuyorum ama ailemden ayri ve 9 saat uzaktayım.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!sehir disi mi?5 sene rezillik cektim. otur oturduun yerde.
elalemin kızı olduğunu düşünerek değil . kendi kız kardeşim olduğunu düşünerek yorumluyorum . ailenin yanında kalabileceğin üni. kardeşim şehrimizi yazdığı halde başka şehre çıksaydı onla giderdim
Kardeşim Tekirdağ da. Yurtta sıkıntı yaşıyormuş.
Ama istanbula yakin olduğu için iki haftada bir geliyor. Yoksa çok yipranirdi
Şehirdışı okumazsan birkaç şey kaybedebilirsin evet yoksa biraz daha rahat bir liseye benzer ve sosyolojik yapısı biraz daha farklı
Sehir disi ideal zalimin kizi emlakciyim gel boluda oku aibu itina ile esyali esyasiz ev kiralanir...
Aynı şehir olsa ailenden ortama giremezsin ama farklı olsa bildiğin özgür oluyorsun
Ailene bağlı ailenle sorun yaşıyorsan şehir dışında okumak daha iyi bence
Aslında herşeyi tecrübe etmek lazim güzel birşey ama yurt dışı bana daha cazip gelmiştir hep
Iyidir gizli gizli takılırsin mervelere gidiyorum yalanida yok oh mis 😃
Antalya merkez harici hicbir yere çıkmaya değmez.
Gittiğin şehre göre değişir..
Ben yaşıyorum o kadar zor değil
Şehir Dışı çok zorlar aynı şehrin içi avantajlı.
Mevzu okulsa farketmez
Değil maddi durum iyiyse
Sehir dışı
Zor aclik sefalet😀
daha iyi
Çok uzaklaşma
Şehir dışı çok zor
En İyi Erkek Görüşleri