Ciddi olmazsınız ya gerçekten bağ evinde çekmeceyi bir açtım silah böyle mi koruyorsunuz evdekileri🤬

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Ortadogu da yasiyoruz hatirlatayim dedim.. Etrafimiz kafa kesen barzolarla dolu simdilik sessiz dursalar da en ufak bir karisiklikta bunlar onune gelene satasacaklar.. Gerceklerle yasamak lazim hayat hep laylaylom gecmiyor.
Biz ingilterede yaşıyoruz ve gerçekten gerek yok
Ben onlemimi alirim sahsen kendimi ve ailemi korumak benim ic gudusel bir ozelligim gunumuzde de bilekler degil silahlar konusuyor Turkiye de sag sol olaylarin da bile silahsiz insanlari sokakta cevirip dovmusler Turkiye de yasiyorsan herseye hazirlikli yasamak zorundasin cunku pimi cekilmis bomba.
Bireysel Silahlanmaya hayır diyenlerdenim... vurduğuna mı acırsın hapse girdiğine mi... Gerenk yok mayk
Kesinlikle polis asker ve guvenlik gucleri disinda normal vatandasta olmamsli satilmamsli
Bizim güvenliğimiz içinmişmiş 10 tane güvenlik var kapıda sana mı kaldı korumak birilerini
Yani
tam tersi bence. evde niye silah var onu düşünmek lazım
Cevap
26Cevap
Benimde var evimde 2 tane çiftliktede tüfeğim var silahı bu kadar itici görmeyin ya
Bu mu kendinizi ve ailenizi koruma şekliniz
Koruma amacıyla aldığımı kim söylediki çiftlikteki av için diğerleri de sevdiğim için
Mermi geçirmeyen bir vücuy varda bixim haberimiz mi yok. Kardeş burası Türkiye...
Silahın arkasına saklanan korkak olmadıktan sonra işi bileği ve aklıyla halleden insanlar daha başarıli olur bence
Silah varsa başım illaki belaya girer. İhtiyacım yok.
Nasıl korunacak başka türlü? Bireysel silahlanma haktır.
Bir evde silah olmamalı
Gayet tabi olmalı.
Yangın tüpü, ilk yardım malzemeleri de olmasın istersen?
Bunla onun alakası yok
itfaiye varken yangın tüpü olmasın demekle polis/jandarma var silah olmasın demek aynı şey.
Yabani hayvandan, hırsızdan, uğursuzdan neyle korusun sapanla mı güreşsin mi
Evde silah ne ya
Çocukların ulaşamayacağı yere şarjor farklı yerde güvenlikli şekilde koyduğu zaman hiçbirşey olmaz biz hergün taşıyoruz belimizde görev icabı onada bir lafın var mı
Ama sizinki meslek benim eşim holding patronu evdeki silahla güvenliği sağlıyorsa sağlamasın daha iyi
Arkadaşım neyle sağlayacak güvenliğini sen söyle karşısına ayı çıkarsa güreşsin mi hırsızlık için çıkarlarsa bıçak çekerlerse ramboluk mu yapsın
Ya site şeklinde evler güvenliği var 10 tane neyin korumalığını yapıyor bana
Bazi seyleri silahla halletmen gerekir sakıncasi oldugunu sanmiyorum (cocuklardan uzak tutun)
Markasini soyleyeyim isteraen agzinanmermi verilmesigi aurece bir sey olmaz
Silah iyidir ama her zaman güvenlik zafiyeti ve bir şüphe oluşturur keşke hiç olmasa
Bu mu evde ya çok tatlıymış😀
Kafayı yemiş olmalısın
Ciddi misin şunun sevimliliği ne bakya papatya gibi
İleride Deagle alıcam ruhsatlı
Önemli olan o silah değil onemli olan yürek evlat
Bireysel silahlanmaya hayır ! Sacmalik
Şeytan doldurur. Kaldır onu. Ayrıca bana da tutma
Olamaz mı benim de pompalı var yatağın altında
bağ ve dağ evinde silah şart
Tehlikeli olmaması lazım
Evde silah varsa güvende değildirler
Meslegimden ötürü var yoksa güvenlik icin degil
Ben cvb vermeyim. Lakin silah mecber bende
Sen şaka mısın?
Bence kesinlikle hayir
Ne olur ne olmaz
Ne olur ne olmaz mı ciddi olamazsın bu mu korunma biçiminiz sizin
Silah kullanmak ya da bulundurmak ona sığınmak değildir ki ruhsatlı olması halinde devlet bile izin veriyor. Arabama 2 kere hırsız girdi 3. nde aküsünü çalmaya çalışırken yakaladım motosikletle kaçarken arkasından ateş ettim o gün bugündür mahalleye hırsız bile gelmiyor.
İnsan olduğunuzu unutmayın diyeceğim sadece
Her önümüze gelene sıkmıyoruz ablacım rahat ol 😀
Bende pompalı var 😁
Hayr
hepsi aynı kafada
of ne güzel bişi o
hayır
Yok bee
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar