Ortadogu da yasiyoruz hatirlatayim dedim.. Etrafimiz kafa kesen barzolarla dolu simdilik sessiz dursalar da en ufak bir karisiklikta bunlar onune gelene satasacaklar.. Gerceklerle yasamak lazim hayat hep laylaylom gecmiyor.
Ben onlemimi alirim sahsen kendimi ve ailemi korumak benim ic gudusel bir ozelligim gunumuzde de bilekler degil silahlar konusuyor Turkiye de sag sol olaylarin da bile silahsiz insanlari sokakta cevirip dovmusler Turkiye de yasiyorsan herseye hazirlikli yasamak zorundasin cunku pimi cekilmis bomba.
Çocukların ulaşamayacağı yere şarjor farklı yerde güvenlikli şekilde koyduğu zaman hiçbirşey olmaz biz hergün taşıyoruz belimizde görev icabı onada bir lafın var mı
Silah kullanmak ya da bulundurmak ona sığınmak değildir ki ruhsatlı olması halinde devlet bile izin veriyor. Arabama 2 kere hırsız girdi 3. nde aküsünü çalmaya çalışırken yakaladım motosikletle kaçarken arkasından ateş ettim o gün bugündür mahalleye hırsız bile gelmiyor.
En İyi Cevaplar