bi çözüm bilen var mı? gıdıklanmayı çok seviyorum ama daha çok kıvranmak gıdıklanmak istiyorum
Cevabın nedir?
+1 yıl1)Gıdıklamayı Sevenler
En yaygın gruptur.Gıdıklamada tercih ettikleri bölgeler başlıca ayak tabanları ve koltuk altlarıdır.Bunun dışında gıdıklanan her bölgeyi gıdıklarlar.Tüy,motorlu diş fırçası,tarak,bebek yağı kullandıkları gıdıklama araçlarıdır.Genel olarak bağlayarak gıdıklamayı severler.Gıdıklayarak uyarılırlar.
2)Gıdıklanmayı Sevenler
Gıdıklanmayı tercih edenler bu grupta yer alır.En çok ayak tabanları ve koltuk altlarının gıdıklamasından hoşlanırlar.Bağlanarak gıdıklanmayı tercih ederler.Gıdıklanarak uyarılırlar.
3)Gıdıklanmayı ve Gıdıklamayı Sevenler
Partneri gıdıklamayı seviyorsa gıdıklanmayı,gıdıklanmayı seviyorsa gıdıklamayı tercih ederler.Her ikisinden de zevk alırlar.70 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bende inanilmaz seviyede gidiklama fetisizmi var. Bayan partnerimi gidiklarken seegilemis oldugu dogal tepkileri gormeye bayiliyorum. Ozellikle boyun ve ayaklardan gidiklamaya bayilirim. var mı gidiklanmak isteyen.. bundan hoslanan :)
1314 Yorumla- +1 yıl
Ikinizde beni gidiklayin olurmu
- +1 yıl
@Tickledfetish kardesim seni saydamdaki sorulara bekliyorum hem ikimizinde uye ismi birbirine benziyor lutfen bak bekliyorum
- +1 yıl
Benn
- +1 yıl
Bennnn
- 1 yıl
@Berilerol konuşmak isterim, iki dakikalığına takip eder misin beni veya mesajlarını açsan da olur özelden yazayım. Senin xper 1 olduğu için yazamazsın, ben de takip etmediğin için yazamıyorum.
- 1 yıl
- 1 yıl
@ArcticMonkeysfan banadaa yazarmissinn konuşalım lütfen
- 1 yıl
@Whatareyouisil takip etmen lazımm yoksa yazamıyorum takip et hemen yazayımm
- 1 yıl
@ArcticMonkeysfan takip ettim
- 1 yıl
C
:) farklı bir istek :) niye bu kadar gıdıklanmak istiyorsun ki ? bence güzel bişi diil bei nefes bile gıdıklıyor bence halinden memnun olmalısın :)
20 Yorumla
gıdıklanmak istiyorum diye bir tişört bastık at kendini sokağa ...
42 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
22Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılİnternete bakarken rastladım, birileriyle bu konuda konuşmayı cok isterim, ben de kadınları gıdıklamayı cok seviyorum. Belki sana bu konuda cok kişi mesaj atmıştır ama, ayaklarından gıdıklanmayı seviyo musun? Neden sevdiğini anlatırsan cok sevinirim. Seven birilerinde duymaya ihtiyacım var resmen:)
Gorusmek Uzere
Mert91 YorumlaKankan gıdıklasın sevgilin gıdıklasın aile bireylerinden biri gıdıklasın idare et azıcık . Eğer çok rahatsız etmeye başladıysa dokularında bir hassasiyet olabilir cildiye uzmanına görün
29 Yorumla- +1 yıl
Gidikliyim
- +1 yıl
@Gizliii626262 beni gıdıkalaa
+1 yılGenlikle gıdıklanmak isteyen kişi ya da gıdıklamak isteyen kişi ikisi için zevkli tavsiyeler öncelikle genelikle ayak olur ayğı iyice bağlıyacaksın kolarıda ya iki tarafa bakarak ya da yukarı şekilde bağla ki gıdıklanan kişi rahat olsun onları yaptıktan sonra ayağa kaygan olacak bişi sür tarak en iyisidir gıdıklamak için ya da elektieikli diş fırşası vb ondan sonra kaydi çıkar
10 Yorumlaahahah bir bayana veya erkeğe kendini bağlat ve vajinanı gıdıklat açık sözlüyüm biraz ama kıvranmak ve çok derinden gıdıklanmayı hissetmek istiyosan böyle yapmalısın
93 Yorumla- +1 yıl
Konuşalımmı?
- +1 yıl
oha açık sözlülük güzel
- 1 yıl
@nazliiicm konuşabilir miyiz takip edersen mesaj atayımm
+1 yılküboş nolur benimle temasa geç. aynı şeyi ben de fazlasıyla istiyorumm
321 Yorumla- +1 yıl
ben gıdıklayabilirim :)
- +1 yıl
@Edashjklm gidikliyim
- +1 yıl
Benimlede
- +1 yıl
@isimolmazksjs bıkana kadar gıdıklarım
- +1 yıl
@tickling_fetish lütfeenn
- +1 yıl
@tickling_fetish beni gıdıklar mısın
- +1 yıl
Ne yapman gerektiğini açıklayım; bende hem gıdıklanmayı hem gıdıklamayı çok seven ve zevk alan ve bu ilişkiden orgazm olabilen biriyim. Gıdıklanma kahkaha atma yönünden her nekadar zevkli eğlendirici olsa da bilinçsizce gelişigüzel uygulandığında tehlikeli olup psikolojik ve ruhsal sorunlara yol açma olasılığı yüksek olabiliyor, eğer gıdıklanan kişi siz olacaksanız bu tür seanslar için öncelikle çok güvenilir ve bilinçli bir gıdıklayan partner seçiminde bulunmanız çok çok önemli, bu seanslarda tam anlamıyla zevk almak istiyorsanız mutlaka çaresiz hareketsiz kalacağınız şekilde sımsıkı bağlı olmanız şart! ve bağlı olmanız nedeniyle gıdıklayacak kişi bilinçli olmalı, yani gıdıklarken ki ara vermeden gıdıklama süresi ve dozajını şiddetini gıdıklanan kişinin vereceği tepkiye ve dayanma durumuna göre ayarlamak zorunda, gerekli anlarda ara vererek gıdıklanan kişinin nefes almasına müsaade ederek gıdıklamaya devam etmeli, aksi taktirde başta da bahsettiğim gibi ciddi sağlık sorunlarına neden olabilmektedir. Ben bu seansları gıdıklayan ve gıdıklanan olarak birçok defa uyguladım ve yaşadık, zaman zaman da yaşamaktayım, dediğim gibi güvenilir bilinçli olmak şart! ve eğer bu seanslardan cinsel haz alıp orgazm alan biriyseniz bu durumda karşı cinsiyetten biriyle seans yaşamalısınız, cinsel haz almayan biriyseniz bu durumda aynı cinsiyetten biriyle de yaşayabilirsiniz, ben şahsen cinsel haz alan biriyim ve bu sayede orgazm olup rahatlayabiliyorum. Ciddi ciddi bu tür seanslar yaşamak isteyen bayan arkadaşlar varsa öncelikle tanışmak amacıyla mail adresimden bana ulaşmaları gerek. Herkese mutlu olabileceği bir yaşam diliyorum.
Mail: lifestyle_fetish@hotmail. com - +1 yıl
Berilerol arzu edersen benimle iletişime geçmeni önerebilirim.
- +1 yıl
@tickling_fetish beni gıdikla
- +1 yıl
@Edashjklm benide😞
- +1 yıl
@Berilerol bende aşırı istiyorum
- +1 yıl
@Berilerol nerede yaşıyorsun acaba
- 1 yıl
@Fetişist_55 knk Burhaniye ki misin
- 1 yıl
@Fetişist_55 knk Burhaniyeli misin ve kaç yaşındasın
- 1 yıl
@SENEM288787 vaaayy Burhaniyeye çok çok ama çok yakın bir yerde yaşıyorum yaşım 19 birbirimize seans yapabiliriz istiyorsan. Instagram hesabım adoritobee ekle konuşalım. Birbirimize karşı güven oluşursa bir seans düşenebiliriz (:
- 1 yıl
@Edashjklm deneyelim
+1 yılBen gıdıklanma ve gıdıklama fetişistiyim, bir bayanı çaresiz pozisyonda bağlayıp uzun süre çırpındırarak gıdıklamayı çok seviyorum, ilgilenen bayanlar varsa bana yazabilir, aynı ilde bulunan bayanlarla gıdıklama seansı yapıyorum. Bilginize.
615 Yorumla- +1 yıl
Ayaklarımdan ve farklı yerlerimden de gıdıklanıyorum. Evet ayrıca iyi bir ayak fetişistiyim.
- +1 yıl
Dediklerinin hepsi hoşuma gider, yani olabilir, ancak gıdıklanma aşamasında ben yatağa dört köşeden sımsıkı gergin şekilde bağlanarak ve ağzım gözüm de bağlı halde, o şekilde gıdıklanmayı ve seans sonunda ise handjob ile boşaltılmayı tercih ediyorum, ama böyle bir seans için çok güvenilir biri gerekir, neticede bahsettiğim şekilde çaresiz bir vaziyette bağlı olacağım. Ayrıca ayaklarımın koklanıp yalanmasını ve masaj yapılması isterim tabiki, bu hoşuma gider.
- +1 yıl
Özelden mesaj atamıyorum, bana bu mailden ulaşabilirsin >>>
lifestyle_fetish@hotmail. com - +1 yıl
Sen bana mail adresi verirmisin
- 1 yıl
Bırhaniyeli misin knk
- 1 yıl
Kaç yaşındasın ve nerelisin
Diğer konusunda 3,4b cevap paylaştı. " karşımdaki dokunduğunda kahkaha atmak istiyorum ne yapmalıyım? "
karşındaki ne yapmalı ?31 Yorumla- +1 yıl
Öncelikle karşındaki kişinin yapması gereken: seni yatağa sıkı sıkı bağlaması lazım. Ayaklarını da aynı şekilde. ondan sora ayağına veya başka yerlere bebek yağı gibi kayganlastırıcı bir şey sürmesi lazım. Motorlu diş fırçası, tarak, çatal ve tüy gibi aletler ile gıdıklaması lazım.
Senin yapman gereken tek şey gulebildigin kadar gülmek ve fazla hareket etmemek. Bu karşındaki kişinin daha fazla gaza gelmesini sağlar.
+1 yılnede böyle enteresan şeyler istemeye başladı bu kızlar, sabah sabah böyle birşeyi gazete de bile okuyamam yav
10 Yorumlataktın gıdıklanmaya sen biri şunu gıdıklasın lütfen.
32 Yorumla- +1 yıl
sıteye geldın gelelı sordugun 3 soru gene gıdıklanmak gene gıdıklanmak:)
14 Yorumla- 1 yıl
Yaz bana
bende hiç gıdıklanmıyorum çocukken baya gıdıklanırdım şimdi en fena yöntem etki etmez halde :D
17 Yorumla- +1 yıl
Bende gıdıklaamıyorum gıdıkla benii
- +1 yıl
@isimolmazksjs ben gıdıklayabilirim seni akşama kadar veya sen nasıl istersen numaramı vereyim mi whatsapptan mesajlaşalım
- 1 yıl
@Deliyim12 kaç yaşındasın
- 1 yıl
@SENEM288787 prof gıdıklama seansı aldın mı hiç?
Adres ve numara ver en güzel şekilde kıvrandırırım seni
21 Yorumla- 1 yıl
Kaç yaşındasın
1 yılÇözümü var güvendiğin biri seni bağlayıp vajinani gidiklasin hem zevk alırsın hemde gidiklanmaktan bayilirsin🙂
04 Yorumla- 1 yıl
Aynısı sana yapılsa iyi mi olur 😀 sen çığlığı basarak kahkaha atardın 😀
- 1 yıl
+1 yılBen de seni gıdıklamayı çok istiyorum ne dersin bir seansa
10 YorumlaKendini birine salmalısın sal o seni sonuna kadar gıdıklasın bende gıdıklamayı tercih edenlerdenim..
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbaban eşek alsın sana o seni doruğa çıkartır gıdıklanmada :)
11 Yorumla- 1 yıl
O keçi değil miydi knk
- Diğer konusunda 356 cevap paylaştı.
+1 yılTahrik olanlar oluyormuş gıdıklanmaktan.
31 Yorumla- +1 yıl
Olmaz mı, tabiki oluyor, cinsel haz alıp seans sonunda orgazm olup rahatlayanlar çoğunlukta, bende şahsen öyleyim, seans sırasında bağlı şekilde gıdıklanmaya dayanmak kolay değil, sonuçta bir çeşit işkence aslında, ama sonunda orgazm olmuş olmak hiçbir şeye benzemiyor, ve bu işte deneyimli kontrollü ve kişiye göre dozajını ayarlayabilen güvenilir partner çok çok önemli ! Herkese kendini bağlatıp gıdıklatırsan ve bilinçsizce kontrolsüz gıdıklayan biri gıdıklayan kişiye psikolojik ve ruhen zarar verme olasılığı oldukça yüksek, bilinçli ve kontrollü uygulandığı taktirde cinsel ilişkiden bile zevkli ve keyif vericidir, o yüzden bay/bayan olması tercihimdir, konu ile ilgili konuşmak ve paylaşımda bulunmak isteyen bayanlar öncelikle bana lifestyle_fetish@hotmail. com mailimden ulaşsın.
Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. evde kimse yok mu gıdıklayacak?
20 Yorumlagoogleye sormak lazım
20 Yorumla
+1 yılAnnen nerede? Cagir ise bi el atsin. :)
00 Yorumlaat kahkahanı tutma kendini :)
10 YorumlaDiğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. fizyolojik bi durum ha diyince olmuyor
00 YorumlaNapalım yani? Biz mi gıdıklayalım?
12 Yorumla- +1 yıl
@Berilerol seni her yerinden gıdıklarım!
Senin sonunu çok hayırlı görmedim .
21 Yorumlaadresi rejiye bırakıyorum oradan al bana ulaş.
00 YorumlaBen şu seve seve gıdıklarım
31 Yorumla- +1 yıl
Öncelikle karşındaki kişinin yapması gereken: seni yatağa sıkı sıkı bağlaması lazım. Ayaklarını da aynı şekilde. ondan sora ayağına veya başka yerlere bebek yağı gibi kayganlastırıcı bir şey sürmesi lazım. Motorlu diş fırçası, tarak, çatal ve tüy gibi aletler ile gıdıklaması lazım.
Senin yapman gereken tek şey gulebildigin kadar gülmek ve fazla hareket etmemek. Bu karşındaki kişinin daha fazla gaza gelmesini sağlar.
+1 yıltickling fantezisi vra bunun
10 Yorumla
+1 yılben seni istemediğin kadar gıdıklayabilirim :)
12 Yorumla- +1 yıl
Benide gidiklarmisin yalvartana kadar gidikla istediğini yap
- Diğer konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılKaç şişe devirdin.:)
00 Yorumla Deli var tutun. :D
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılozaman birinden yardım al
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkübra, bi sen bi begüş, valla darladınız beni.
00 Yorumla
+1 yılGıdı gıdı.
10 Yorumlabn yapabılrırım bunu
23 Yorumla- +1 yıl
Benide gidiklarmisin
Uvvv mamacita
00 Yorumla
+1 yıl:))
00 Yorumla
+1 yılbana yapdilar çok
11 Yorumla
+1 yılPsikoloğa git sen.