seytan mi daha tehlikeli yoksa musallat olan cin mi?
hangisi daha tehlikeli 👻👻😈😈👹👿💀👻
hangisi daha tehlikeli 👻👻😈😈👹👿💀👻
Şeytan aslen tek bir cindir, o asla bir kabile değildir. Çok üstün güçlere sahiptir. Fakat hiç bir zaman tek bir insanla uğraşmaz ilgilenmez, o tüm insanlığı kötülüğe sevketmek ister
Cinler nasıl bizlere isterse görünür istemezse görünmez, şeytanda aynı şekilde hem insan hemde cinlere isterse görünür isterse görünmez.
Cinler, lâtif yaratıklardır, insanlarla birlikte yeryüzünde hayatlarını sürdürürler. Gruplar halinde yaşarlar, kabileleri vardır. Yaratılışları insanların yaratılışlarından daha öncedir. İnsanlar topraktan yaratıldıkları gibi, onlar da ateşten yaratılmışlardır.
Soruna gelecek olursam, Şeytan tabiki çok daha güçlü ve tehlikelidir ama tek bir insan değil tüm insanlık olduğu için, birebir anlamda Cin musallatı bizim için daha tehlikelidir.
Tabi bu tehlikenin boyutu, hangi kabileye ait bir Cin'in musallat olduğuna göre değişir.
teşekkür
İkisi de değil, tehlikeli olan bizleriz, kendimiziz...
İşin komik tarafı şeytanda bir cindir :)
Cevap
16Cevap
Şeytanların da kendi arasında sınıfları var. Bahsettiğim şeytan hangisi vesvese veren ifritler mi yoksa iblis mi?
ikiside aynı kabileden çok da şapma bu saatlerde :)
Şeytan senin kan damarlarında dolaşıyor.. Cin ise zararsız mahlukattır.
Şeytan daha tehlikeli seni hep kxndiriyo cin e çare var ama ona yok iste
Küfür edicem ban yicem. Okudum kafaya takıcam şimdi iyi misin kızım ya
Şeytan daha tehlikeli ama ondan da tehlikeli olan bir varlık var bil bakalım o kim
Onu kerime teyzeye soracan etiketle gelsin en iyi o bilir
Şeytanı bir gün dinlersin Birgün dinlemez sin. ama musallat cin öldürür mahfeder
bu konulara kafayı takman tehlikeli senin için ;)
İçi boş bir kafa daha tehlikelidir.
insan dururken bunlara sıra gelmez.
nas ve felak onları halleder
tövbe tövbe gece gece ne ıcıyorsun
Şeytanda cindi bir zamanlar
nas ile felak daha etkili
Tövbe tövbe bismillah gece gece kafan mi guzel
İkisi de değil.
Insan bence..
Ikiside tehlikeli bence :/
Sana hangisi lazım?
Bence sen