Salak ve değişik biri olmaktan nasıl kurtulabilirim?

Gerçekten de yardımcı olmalısınız. Başlarda dost gibi davranan bütün insanlar bana tam belirleyemedigim bir nedenden dolayı zarar veriyor nedenini soruyorum ya yok birşey ya saka yapiyorum ya da sana ne lan canım öyle istiyor diyor ama kimse gelip te yüzüme vurmuyor bunu mal gülüşlerimden ya da sinirlendigimde insanlara patlayamadığımdan kaynaklanıyor gibi ama sinirlenemiyorum hatta bu yüzden psikiyatrist bile beni çekemeyecekmiş gibi hareket ediyor sanki derdimi dökmeye cok meraklıyım bazen de dost gibi gozuken insanlara sırnaşık yaklaşıyorum gormemezlikten duymamazliktan geliyor bana alttan alttan adam değilsin diyorlar boş saçma gereksiz konuşmamdan malca böyle degisik degisik hareketlerimden de kaynaklanabileceğini düşünüyorum ama icimdekini döküyorum başkaları boş konuşuyor ama onlara tepki yok bana küfür hakaret öf püf... Yeter ben stres topu muyum önüne geçen beni karalıyor beni çekemiyor kazık atıyor yeter... yeteeeeeeeeeer!!!😠😠😠
Güncellemeler
+1 yıl
ki ayrica tipimi gorse biro var ya
Güncellemeler
+1 yıl
tipimi gorse biri var ya kuş sıç*maz kuş acaba zaten hareketlerimle sıradışı ve anormal bir insanım kendimi tutuklattirip bakirkoy deliler hastanesinin tek kisilik hucresine mi kapatsam ya da kendime toprağın altında bir ev yapıp kendimi kapatsam mı en azından orada kuruş insan yok
Salak ve değişik biri olmaktan nasıl kurtulabilirim?