Türk Telekom'da en az 30 TL yüklenirken, Vodafon'da en az 35 TL yükleniyor. Küsuratlı olmasını ben şu an bağlıyorum. İnsanlar genelde yukarlar ödemeler yapmak isterler yani 35 yerine 40. Bunlarda büyük ihtimalle insanları buna teşvik etmek için 30 değil de 35 olarak belirlemişler tabanı.
Faturasız hattın en büyük dezavantajı da yerli yersiz bakiye bitmesi. Her ne kadar bakiye yükleme kanalları artsa da yine de sıkıntı. Hele operatörler son dönemde alt limit belirliyor ki özellikle öğrenciler sıkıntı çekiyorlar. İlk zamanlar 10 TL, 20 TL gibi bedeller yüklenebiliyordu ama artık onlar çok eskide kaldı. Ben, senin Vodafone en az kaç TL yüklenir 2020 yılı itibariyle bilgi vereyim.
Vodafone en az kaç lira yüklenir?
BİM A101 Vodafone TL yükleme fark etmiyor artık. Standart bir alt limit var, o her yerde aynı uygulanıyor. Vodafone internet sitesinde yer alan bilgiye göre: "Yüklenebilecek en düşük TL miktarı 20.07.2020 tarihi itibariyle 35 TL olarak güncellenmiştir." En az 35 TL olmak üzere, 40 TL, 50 TL, 60 TL, 70 TL, 80 TL, 90 TL ve 100 TL bakiye yüklemesi yapabilirsin.
Vodafone
Nerelerden Vodafone hattına yükleme yapabilirsin?
Vodafone Mağazaları ve Vodafone anlaşmalı işyerlerinden Cep Lira Kartı veya TL yükleme yapabilirsin.
7000'i arayarak yükleme yapabilirsin.
Vodafone internet sitesinden, online işlemler kısmından yükleme yapabilirsin.
Vodafone Yanımda uygulaması üzerinden yükleme yapabilirsin.
BİM, A101, ŞOK, MİGROS gibi yaygın marketlerin kasalarından yükleme yapabilirsin.
Bankaların ATM'leri üzerinden de yükleme yapabilirsin.
Kullanmış olduğun bankanın internet sitesi ya da mobil uygulaması üzerinden de bakiye yükleme işlemini gerçekleştirebilirsin.
Gördüğün gibi birçok yoldan yükleme yapabiliyorsun. Sen yeter ki yükleme yapmak iste. En kolay yöntem de bana göre Vodafone Yanımda uygulaması üzerinden ve bankaların uygulaması üzerinden bakiye yüklemek.
Vodafone en düsük kontor 2020 yılı itibariyle bu şekilde. Bakiye yüklemede sorun yaşıyorsan Vodafone hat iptali ne zaman gerçekleşir? buradan öğrenebilirsin. Süreleri öğrenirsen en azından son gününe kadar bakiye yüklemeni erteleyebilirsin.
Ya benim hat faturasiz. Gecen 25 tl yukledim 18 pakete gitti geri kalan 7 tl nereye gitti nasil ogrenebilirim. Kintor yukler yuklemez bakiyem sifir oldu