ATEİSTLER CENABET Mİ GEZİYOR?

Tanrının varlığına inanmayan biri neden banyo yapsın ki. Ben şahsen cenabet olunca sanki omuzlarımda bir öküz oturuyomuş gibi hissediyorum. Banyo yapınca geçiyor. Böyle hisseden var mı yoksa sadece ben miyim? Ateistler de dahil böyle hissediyorsa ya bana o ağır yükün bilimsel açıklamasını yapsınlar ya da cenabet geziyorm desinler
Güncellemeler
+1 yıl
Ulan gerizekalılar banyo deyunce niye hemen temizlik algılıyorsunuz. Cenabetlikten çıkmak için banyo yani gusül şart. Bun banyo yapmadığım zaman iki dakika duramıyorum. Omuzlarımda yük oluyor. bir ateistte bunun kendisine de olduğunu söylemişti. Manevi bir delildir bu bence.
Güncellemeler
+1 yıl
Cünüp olunca hristiyana yahudiye gelen manevi ağırlığın müslümana da geldiğini kabul ettim. Ateistler bunun psikolojik olmadığını kabul etse zaten dünyaya gelen bütün dinlerin ilk ve ortak paydası olan topraktan yaratılmayı kabul ederlerdi. Bir yerdeki toprağa bide kendinize bakın. Bide dünyadaki insanların inançlarına. bir siz akıllısınız tanrı yok maymundan ğeldik. Verdiğiniz cevapler saçma sapan. Cünüplük kelimesi zaten inancınıza ters benim anlatmek istediğim boşalma sonrası gelen mnevi baskı
ATEİSTLER CENABET Mİ GEZİYOR?