Youtube'da bir çok göz renginizi etkileyen sübliminal seslerin ve bunların kanıtlanmış olduğunu biliyormuydunuz? Ben kendim buna bir kaç ay önce başladım, ve inanılmaz sonuçlar elde ettim. Gözlerim kahverengiydi, böyle biraz koyusundan. Kendime sarı/yeşilimsi bir göz rengi seçip ona ait sesi her gün dinlemeye başladım. Bu videolar genelde 10 dakikadır, ilk bir izledim gözlerim yanmaya ve su toplanmaya başladı, kafamda baya bir ağrıdı. Hani bişey olmuşmu diye bakayım dedim, pek bişey beklemiyordum, ancak çok hafiften gözlerimin canlandığını fark ettim. 4 haftadan sonra bomba bir gelişme oldu. Arkadaşım (her hafta en az bir kere buluşurum) senin gözlerin sanki biraz değişmişmi dedi, ben bir şoka girdim, inanılmaz bir şey, gözlerim basbaya elaya dönmüştü. Şimdi bir 4-5 ay oluyordur, gözlerimde kahverengi kalmadı nerdeyse, %70 sarı, %20 yeşil, %10 kahverengi gibi bir hal aldı. Göz renginizden sıkıldıysanız ciddi tavsiye ederim inanamayacaksınız. Ben her gün 3-4 kere dinledim bilmek isteyen olursa. Beyninizin bu sinyalleri gözünüze aktardığını düşünmeniz lazım her seferinde. Videodaki göze hep bakmak zorunda değilsiniz, ama ilk 2 dakikasında bakmanızı tavsiye ederim. Subliminal eye color change yazınca çeşit çeşit renk bulabilirsiniz. Dinlerken sakin olmanız lazım, ve göz renginizin değişeceğine her daim inanmalısınız en önemlisi bu! Buraya kadar okuduğunuz için teşekkür ederim. Denemek isteyenlere bol şans dilerim.
Güncellemeler
+1 yıl
...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar