Ben evlenince çocuklarımin renkli gözlü olmasını istiyorum o yüzden renkli gozlu biriyle evlensem bile çok az ihtimal var. Çünkü ben kahverengi Gözlüyüm. Bunun için göz rengimi değiştirmek istiyorum. Bunu yapma imkanımız yok mu ya.
Nerde yaşıyorsun sen ya? Göz rengi değiştirme ameliyatı var bilmiyor musun? Amma velakin saçmalık Siyah göz kadar güzeli yok şu an resmimdeki Yeşilçam oyuncusunun gözleri gibi of be
1
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Benim açık kahverengi 😂 evet ameliyatı var 5000 dolar ver yapayım 😂 benim hayalim mavi gözlü çocuklarımın olması ama zor işte
Evet çok 😶Benim babam yeşil gözlü annem kahverengi bende, ablam da ela gözlü çıktık 😂 ben ela gözlüyüm mutlaka kara gözlü biriyle evlenmek istiyorum da çocuk ne çıkar bilmiyorum
Benim babam da ela annem kahverengi amcamlar da yeşil mavi karışık babaannem de öyle sanırım benim evleneceğim kişi mavi gözlü olursa ihtimal var dimi 😂
Var da k sans eseri ya 😄Mesela arkadaşım mavi ve büyük gözlü Ama Babası yeşil gözlü, annesi kahverengi o anne, babadan böyle güzel kız çıkmış abisi de kahverengi sen göz rengini değiştirme renkli gözlü birni bul sonra dua et 😇
Göz rengini değiştirebilirsin ama genetik kodlamayı değiştiremezsin. Sen bu soruyu ciddi mi soruyorsun? Ciddi isen eğer bak sana ne önercem hiç masrafa girme bence lens tak çocukların renkli gözlü doğusun 😂😂
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Mükemmel mantık 😂 ben gözlerimi seviyorum ama çocuklarımın renkli gözlü olmasını istiyorum. Keza eşimin de 😂
dominant ve resesif genler var, resesif genler mavi, yeşil gibi renkler kahverengi dominant. Yani kahve ve mavi geni geldiği zaman kahverengi fenotipe geçer. Temeli mavi diye bir şey yok
Kesinkle öyle birşey var ama araştırarak buldum. Sende araştırabilirsen bulursun hangi yiyeceğin etkisi falan bulursun yani öyle bir imkan var yani kesin
Kanks genetiğine bağlı. Daha önce dedelerinde falan renkli göz geni varsa, mavi veya yeşil gözlü bir kız bul evlen bebeğin renkli gözlü doğma ihtimali %75 oluyor. :D